10 Aralık 2012 Pazartesi

Yarıiş Güvercini Seçimi Nasil Yapillir

Güvercin yarışları dünyasında gerçekten başarılı olamak bu hobiyi en iyisini yapmak istiyormusun. Öyleyse kendinizi şansı başarılı olmak istiyorsanız, bu yüzden son derece rekabetçi ortamda sizlerde olam için makalemizi okumanızı tavsiye ediyoruz. Eğer satılık güvercinler düşünüyor iseniz, bu fiziksel özellikleri kurmak yakından her kuşu analiz etmek önemlidir.

Nasıl seçileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için güvercin yarışları aşağıdaki kılavuzda anlatıyoruz.


Yarış Güvercinleri Nasıl Seçilir

yarış güvercinleriSatılık Güvercinler Arasında

1. Satılık güvercin yarış için uygun olup olmadığını belirlemek için en iyi yolu, bir elinde güvercin tutun ve kuşun vücut şekli ve hareketi incelemektir. Tamamen bir güvercin yarış için uygun olup olmadığını belirlemek için mümkün olmayacak olsa da, ilk satın alma aşamasında gözlemler bol ortaya çıkarabilir.



2. Örneğin, sağlık kuş devletin bir anlık izlenimini alırsınız. Bunu değerlendirmek için, tüyleri irdelemek önemlidir. Kuş tüyleri, sağlıklı ipeksi ve sağlam mı? Bu genellikle iyi damızlık bir işareti olabilir ve kuş güvercin yarışları sporun fiziksel talepleri ile başa çıkmak için donanımlı daha olduğunu göstermektedir yapabilirsiniz.

3. Bu genellikle satılık güvercin bir yarışçı olarak başarılı olmak için fiziksel özelliklere sahip olup olmadığını ortaya çıkarabilir gibi, çok yakından kuşun vücut şekli inceleyin. Örneğin, bir aerodinamik vücut şekli, güçlü kanatları, sağlıklı görünen bir kemik yapısı ve dokunmatik etkin bir tepki hiç bir kuş potansiyeli yarış olduğu pozitif belirtiler olabilir. Eğer öğrenmek istiyorsanız fantezi güvercin yetiştiriciliği , bağlantı sağlanan tıklatın.

4. Tüyler malın önemi alçakgönüllü olamaz - bu faktör diğer tüm yukarıda güvercin yarışları yeteneklerini etkiler. Bazen, satılık güvercinler, bu kategori içinde kuşlar için arzu edilmeyen bir şey kuru, tüylerde karışıklık olabilir.

5. Ancak, gerçekten güvercin yarışları şampiyonu olmak için kesilir olmadığını söylemek mümkün olacak tek yolu erken eğitim sonra. Herhangi bir fitness gelişmeler, Eğitim beslenme tuhaflıklar ve güvercin yarışları homing içgüdüleri ve yakında bir kuş gerçek yarış yetenek olup olmadığını ölçmek mümkün olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.