12 Aralık 2012 Çarşamba

Güvercin Besleme ve Bakimlari

Besleme güvercinler nispeten basit bir önerme gibi görünüyor. Bu güvercin sindirir nasıl ilgilidir ve gıda yutar gibi Ancak, en iyi güvercin besleme seçimi anlayış biraz gerektirir. Tüm güvercin gıdalar eşit yaratılmıştır, ve birçok güvercin sahipleri ticari güvercin gıdalar genellikle yanlış kalitesini telafi etmek için güvercin diyet kendi markasını yaratmak için almış.

Güvercin besleme zaman, onlar yeterince kaliteli beslenme aldığınızdan emin olmak için yetişkin kuş başına besleme yaklaşık 500 gram için hesap gerekir. Geleneksel fiber tabanlı kuş yiyecek görece düşük bir diyet tüm güvercinler için tavsiye edilir. Onları iyi beslenen güvercinler üzerinde gelişirler besin açısından zengin ve düşük yağ içeriği sunmak için bir yaban güvercini temel beslenme ihtiyaçlarını öykünmek için temel fikir.

Mısır merkezli beslemeleri bir çift keskin kılıç vardır. Mısır bir miktar yardım güvercinler izole olduğu mısır içindeki yağlar vardır çünkü, özellikle soğuk aylarda, güvercin besleme iyi bir fikirdir. Ancak, bu aynı yağ içeriği sağlıksız ağır bir güvercin, oluşturabilirsiniz.

Güvercin BeslemekAksine mısır bazlı diyetler yürüttüğünü daha birçok uzman güvercinler onların tüm zamanların en favorilerimden biri ile yüklenen bir diyet beslenme öneriyoruz. Kurutulmuş bezelye açısından zengin bir diyet çok mutlu, sağlıklı, güvercin için yapar. Bu sık listesinde kesinlikle olsa da, onları lezzetli bir tedavi verirken tüm kaslar, tüyleri, kemikleri ve iç operasyonlar için iyidir onların birkaç favori gıda maddeleri biridir. Sorgum güvercinler yemeyi seviyorum ve beslenme sürekli bir üs dayanıyordu olabilir buğday grubun başka bir favori üyesidir. Daha az sağlık faydaları ile diğer bazı tahıl ürünleri ile karşılaştırıldığında bu özellikle buğday çok küçük ve güvercinler açık çatlamak için kolay, onları sindirmek için kolay ve cüzdan üzerinde kolay.



Eğer zaman zaman da güvercinler için biraz arpa atabilir, bu ek doyurucu rızık sağlayan mükemmel bir zevktir. Düzenli satın aldığınız Arpa pahalı olabilir, ama ara sıra ek olarak fantastik bir vitamin dolu bir muamele yapar.

Güvercinler ek buğday taneleri Besleme, yüzeyinde sert olan kırmızımsı tahıllar için gitmek, özellikle çok olumlu bir deneyim olabilir. Güvercinler gagalarında bir iş biraz dışarı vermek reddediyor çok yumuşak buğday düşkün değildir. Ancak, sunulan herhangi bir buğday tanesi bir iyi crunch besin içeriği iyi bir işaret gibi güvercin besleme zevk onlara verir. Güvercinler yapılandırılmış bir diyet Beslenme bağışıklık ve sindirim sistemlerinin iyi takip etmenize yardımcı olur. Güvercinler kurutulmuş bezelye, mısır, sert buğday, sorgum, ve düşük yüksek güçlü bir karışımı Besleme onlara onlar vahşi keşfetmek bir şey kadar yaklaşık yeme keyfine varacaksınız sağlam bir diyet planı sunabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.