17 Aralık 2012 Pazartesi

İlk Kez Sahipleri İçin Kuş Bakım Kılavuzu

Beş önemli şeylerden ilk kez kuş sahipleri için kuş bakımı hakkında hatırlamak.


Çok kendi evcil hayvan kuş aldığın için tebrikler! Herhangi bir evcil hayvan sahibi olmak büyük bir sorumluluk anlaşma alır, ama kuş bakımı eşsizdir. Herhangi ilk kez kuş sahibi yeni bir hayvan eve getirerek önce yaptığı araştırma yapmalıdır. Burada uzun bir süre için tüylü arkadaşı mutlu ve sağlıklı tutmak için hatırlamak için bazı kolay şeyler vardır!


Evinizi Güvenli Yapın

Kuşlar çok meraklı hayvanlar ve çevrelerindeki dünyayı keşfetmek için seviyorum. Ancak, içine almak için yeni bir evcil hayvan için tehlikeli olabilir pek çok şey vardır. Kuşlar gagalarında şeyler bulacaktır ve parlak veya hareketli cisimlerin çekti. Yeni bir evcil hayvan onları yutmak için ise teller veya küçük öğeler gibi bu bazı şeyleri, zararlı olabilir. Eğer kuş eve getirmek önce bilmeniz gereken ilk ipucu, size yeni bir evcil hayvan zarar verebilecek herhangi bir şey uzağa koymak emin olun. Özellikle onlar üzerinde kafa yormak ki elektrik prizlerine ve hareket bitkiler, vadi veya Poinsettia zambak gibi kuşlar için zehirli olanları örtün. Yutmak için hiç onları yemek için tehlikeli sıvıların ya da küçük oyuncaklar da vardır emin olun.


Başkalarıyla Sizin Kuş ile oynayın bakalım

Bu sizin yeni bir evcil hayvan kuş ile her zaman oynamak için çok cazip olabilir, ancak sizin kuş farklı insanların etrafında olmakla alışmak izin çok önemli bir kuş bakımı ucu. Özel bir bağ kuş ve sahibi arasındaki oluşturur, ama diğer insanlara tanıtıldı değilse, o yabancılarla etrafında agresif olabilir. Senin kuş sadece biliyorsa, yeni insanlar onu korkutmak ve onları ısırmak ya insanlara zarar değil sadece saldırganlık gösterebilir, ama kuş gibi zarar. Tüm ailenizin kuş rahat etsin. Bu şekilde, onlarla rahat.


O'na Çok Özen ve Dikkat verin vermeyin

Bu garip gelebilir, ama önce onu eve getirmek zaman sürekli yeni kuş ile oynamak için değil deneyebilirsiniz. Kuş ve önceki konuşuldu sahibi arasındaki bağı hatırlıyor musun? Eğer başlangıçta kuş bölünmemiş bütün dikkatini verirsen Eh, kuş alışmakta. Onu görmezden geliyorlar gibi bir kaç hafta içinde iş ya da aile ile meşgul olduğunu ve kuş ile tüm zaman harcamak değil, o hissediyor demektir. Bu durumda, sizin kuş sık sık hareket edin ve dikkat denemek ve almak için çok yüksek olacaktır. Daha sonra size onu verebilirim düşünmek gibi başlangıçta hayvan ile çok zaman harcayın. Tutarlılık kuş bakımın önemli bir parçasıdır.

O'na Renkli Hayat Verin

Kuşlar çok zeki ve dünya hakkında merak ediyoruz. Bu nedenle, kuşların kolay bıkmak olabilir. Evcil hayvanınızın sıkılmış, o birilerinin dikkatini çekmeye çalışırken, yüksek sesle ve huysuz olabilir. Bunu önlemek için iyi bir yolu emin şeyler yeni ve kuş için heyecan verici hale getirmektir. Eğer o bir oyuncak yorgun olduğunu görünce, başka bir ile kapatılmalı. Onunla oynamak için bir şey vermek için kuş kafesi içine ayna veya renkli oyuncaklar takın. Bir iyi ağırladı kuş mutlu bir kuştur.

Kuşlar için Çok Kötü Zaman Var

Tıpkı insanlar gibi, kuşların bir yatmadan var ve bu düşündüğünüzden daha erken olabilir. O uyku gitti sonra kuş rahatsız etmemek önemlidir. Kafesinden onu alıp onun belirli yatmadan sonra onunla oynamaya kalkmayın. Ayrıca, onu parlak ışıklar veya yüksek sesler tarafından rahatsız edilmek izin vermemeye çalışın. Bazı kuş sahiplerinin kuş karanlıkta uyumak böylece onlar gece kafesi üzerinde kayma bir kapak var. Bir kuş uykusu kesilmesi Onu daha sonra kadar kalmak veya önceki gelecekte uyanmak yapmak, onun zamanlamasını onu alabilirsiniz. Senin kuş tam bir gece uykusu alabilirsiniz, o sabah oynamaya hazır olacak!

2 yorum:

Boder Kanaryacı dedi ki...

Güzel Paylaşımınız için Teşekkür ederiz. Bir kanaryacı olarak sitenizin takipcisiyim.

film izle dedi ki...

gercekten güzel bir paylaşım olmuş bunu birde film olarak izleme şansına sahip olabilseydık keşke

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.