17 Aralık 2012 Pazartesi

İyi Bir Muhabbet Kuşu Nasıl Seçilir

Bir muhabbet kuşu almak önce, sizin kuş sağlıklı olduğundan emin olmak için birkaç ipucu takip önemlidir. Sağlıklı bir muhabbet kuşunun seçimi çeşitli nedenlerden ötürü önemlidir. Birincisi ve en önemlisi sağlıklı bir hayvan istiyorum. İkincisi, muhabbet kuşu diğer kuşlara yayılabilir herhangi bir hastalık taşımaz sağlamak istiyoruz. Muhabbet kuşları da son derece kötü veya yakınında ölüm vardır, yalnızca belirtileri göstermeye kendi hastalıkları ve birçok muhabbet kuşu saklıyorlar gerçekten çok iyi. Bu nedenle, hasta bir papağan satın alma şansını en aza indirmek için bazı şeyleri bilmek gerekir.


Eğer diğer kuşlar varsa oldukça kurulan kuşlar onları maruz kalmadan önce herhangi bir yeni kuşlar Karantina önerilir. Lütfen kuşunuzu taşımak olabilir herhangi bir hastalık veya hastalıkların geçişini engellemek için kurulan sürüden kuş izole karantina anlamında bir papağan yerleştirme.



Papağan izole gerektiğinden, yeni muhabbet kuşu, diğer kuşlarla aynı odada olmamalıdır. Bu kadar diğer kuşların mümkün olduğunca bir taslak ücretsizdir olması gerekir. Karantina için yeni bir papağan tutmak için en iyi yer havalandırma pencereleri ile küçük bir çalışma odası bulunmaktadır. Bu hava odası ve havalandırma içinde akmasını sağlar.

Izole yeni papağan uygun bir karantina için bir zorunluluk olduğunu tutulması, ancak uygun bir angarya rutin yapıyor gibi önemlidir. Sizin muhabbet kuşları günlük işleri yaparken, yeni kuşlar son gözetilmesi önemlidir. Bu ders herhangi bir kontaminasyon yayılmasına yardımcı olacaktır. Hiçbir koşulda gıda ya da su kapları ya da kafeslere ticaret vardır. Her zaman birkaç kez gün boyunca sabunla ellerinizi yıkayın. Mümkünse, kurulan sürüsü ve yeni kuşların beslenme arasında bir duş alın.

Bu geniş gelse de, akılda papağan tutmak birçok hastalıklara karşı hassastırlar. Yalnızca tüm kuşların aşağı getirmek için bir bulaşmış papağan alır. Sizin kuşlar güvenliğiniz için size bağlıdır ve bu zararlı hastalıklardan koruma içerir. En az üç ay boyunca daima karantina tüm yeni papağan. Eğer üç ay ötesine Karantina oturum ihtiyacınız düşünüyorsanız siz de hiçbir zaman emin olamayız, çünkü o zaman devam edin.

Burada sağlıklı damızlık hayvan veya muhabbet kuşu almak sağlamak için birkaç kural vardır.

Her zaman tüm muhabbet kuşları aktif olduğundan emin olun.
Eğer kafesi yaklaştığınızda muhabbet kuşunun tüylerini sıkın gerekir.
Hiçbir burun akıntıları olmamalıdır.
Havalandırma temiz olmalıdır.
Tüyler (zarif, parlak ve pürüzsüz) iyi durumda olmalıdır
Ayaklar herhangi bir akarların açık olmalıdır.
Sizin parakeet pullu yüz belirtileri göstermemelidir. Gaga ve ayak parmakları, temiz ve pürüzsüz olmalı, hiçbir deformiteleri veya büyümeleri olmalıdır.
Satın parakeets saygın yetiştiricileri oluşturur. Onların tesis temiz ve onların gıda ve su kapları günde değişti emin olun.
Sizin kuş tarihi hakkında herhangi bir sorunuz varsa siz de hiçbir zaman emin olamayız, çünkü isteyin. Yanı sıra kendi kayıtlarını kontrol etmek için isteyin. İyi bir damızlık onlar doğurmak her kuş izler.

Bu ipuçlarını sağlıklı bir papağan garanti edemez rağmen, her zaman standart bir kontrol için veterinere senin papağan alır. Eğer ev içine yeni kuşlar tanıtmak zaman Yine, çok dikkatli olmak asla. Her zaman sağduyulu ve yeni sürünün içine papağan tanıtan acele asla. Birçok sahipleri kuş kafesleri içine bir hasta muhabbet kuşu yerleştirme hata yapmak ve bu bir kez olduğunda, sonuçlar yıkıcı olabilir. Her zaman dikkatli alır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.