12 Aralık 2012 Çarşamba

Muhabbet Kuşu Beslemeye Hazirmisiniz?

Kendinizi muhabbet kuşu bir çift varsa, bu merak olabilir. Aslında, muhabbet kuşları zihinsel cins fiziksel hazır olduğunda anlatmak için birden fazla yolu var.

Genç ebeveynler

Yaş: Ben en belirgin olanı ile başlayacağız. Sen kafesteki yuva kutusuna koymadan önce kuş kaç yaşında bilmeniz gerekir. Muhabbet kuşu fiziksel 6 aylık yaş cins hazır olsa
da, onlar sadece arka yavrular için çok gençsin. Bir muhabbet kuşunun Altı ay insan yaşı yaklaşık 13 yıl, bu muhabbet kuşları çok genç ve anne olmaya zihinsel hazır değildir eşittir. En kötü durumda, anne, yumurta yemek çok erken yuva terk veya yavru saldırabilir. Yani zaten alışveriş listesinde bir yuva kutusuna koymadan önce ilk olarak dikkat edilmesi gereken bazı şeyler vardır, görebilirsiniz.

muhabbet kuşlarıPeki ne zaman hazırsın?

Çoğu muhabbet damızlık güvenli olarak kabul ettiğimiz genç tam bir yıl. Birçok 18 ay hatta daha iyi olduğunu hissediyorum. Sizin kuşlar bir yuva üzerinde başlamadan önce ihtiyaç duydukları tüm zaman vermek daha iyidir.

Ne ben onları çok fazla zaman verirsem?

Ayrıca muhabbet cins için çok eski olmadığını bilmek isteyebilirsiniz. 3 yaşında - onlar 1 arası olduğunda Erkek muhabbet kuşları çoğunlukla ürerler. O erkek muhabbet gelince, bu altı yıl uzatılabilir.

1 yorum:

onur dedi ki...

Çok Güzel Bir güvercin beslemek için bilgi bu olsa gerek

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.