17 Aralık 2012 Pazartesi

Aşk Kuşları Bakımı ve İslahı

Afrika Yerli, bu güzel küçük papağanlar rengarenk akrobatlar vardır. Eğer koşullar uygunsa, onlar yaşam için çiftleşmek ve ayrıntılı bir yuva tüm yıl boyunca yatırabilirsiniz.


Peachface ve siyah maskeli dikkate alınması gereken iki popüler pet kumrular vardır. Renkleri büyük bir çeşitlilik gibi mavi, Lutino (sarı), alaca (benekli), zeytin, kobalt, ve tarçın gibi seçici üreme, kaynaklanmış, ancak normal renkli kuşlar üremek için yeni başlayanlar için hardier ve kolaydır. Normal şeftali yüzlü muhabbet kuşu bir gül renkli kafa ile yeşildir; normal siyah maskeli muhabbetkuşu bir sarı kafa, turuncu gaga ve beyaz göz halkası ile yeşil.
Onlar gerçek papağanlar rağmen, kumrular yeteneği konuşuyor olması gerekmez. Onlar birbirlerine sessizce çeki düzen veriyoruz ve sohbet olasılığı daha yüksektir. Bir muhabbetkuşu ömrünü 15 yıl ulaşabilirsiniz.

Erkekler ve Dişiler Aynı Bakım

Joe Bracken göre, San Bernadino, California Bracken'in Kuş Çiftliği, DNA testi bunu kumrular gelince hangisi olduğunu kesin olarak söylemek için tek yoldur. Musluklar ve kuşlar aynı işaretler var. Deneyimli bir kuş yetiştiricisi bir tünek kuş bir geniş duruş için izlemek ve cinsiyetler ayıran geniş ve biraz hareketli pelvik kemikler için hissedeceksiniz. On çifti içeren 10 x 16 ayak kuşhane, DNA cinsiyet tayini pahalı alabilir, bu yüzden yeni kuşlar yüklerken yetiştiricileri eğitimli tahminler yapmak. Bir kaç kuş kadar eşleştirebilirsiniz edemez, kötü hiçbir şey olmuyor. İki kuş bazen "evcilik oynamak" ve infertil yumurtalarını olacaktır.



Kanatları Yuvalama Malzeme Olarak Sağlanmalı

Her iki ebeveyn yuva inşa etmek için yardımcı. Bracken o kuşhane asılı duvarda dev fan palmiye yaprakları, onun kuşlar sağlar. Kumrular bu bitki materyali parçalamak. Onlar kanat tüyleri arasında uzun şeritler sokmak ve o kolayca yuva incelemek böylece Bracken'in bir kapak ile bir ahşap papağanının veya büyük muhabbet kutusu yuva, geri uçmak. Bu kutular (kumrular bir seçim olmasını tercih çünkü Bracken birkaç ekstra koyar), kuşhane korunaklı sonunda omuz yüksekliği asmak ve altındaki ticari yataklar bir avuç vardır. Taze, nemli, iç içe malzeme daima yuva doldurmak ve böylece yumurta yumurtadan olacaktır nemli tutmak için kullanılabilir olmalıdır. Yavrusu büyüdükçe, onlar da daha fazla dolgu gerekir. Kışlar ılıman olduğu durumlarda, çifte kumrular gibi çok üç debriyajlar bir yıl artırabilir, ancak ebeveyn kuşlar dinlenmek böylece en yetiştiricilerden nestbox çıkarın. Bracken göre, muhabbetkuşu üreme davranışı uzun gün ışığı ve bol yeşil gıda varlığı ile tetiklenir. Egzersiz bol kuş yumurtlama sorunları olmayacaktır sigortalanır. Aşk Kuşları, papağan ailesinin bir başka karakteristik kafa yormak istiyorum.

Aşk Kuşları Bir Çeşitli Diyet Yiyecekleri

Kuş yetiştiricileri yem taze tohum otları, karahindiba ve onların kumrular için yabani meyveler bakımı. Herhangi bir ticari küçük papağan tohum veya yabani kuş karışımı bir besleyiciye yerleştirilmiş, ancak Bracken çabuk elden alabilirsiniz güveler için her torba inceler edilebilir. Muhabbetkuşu çiftleri beslemek için bebekler varsa, islak kırık mısır veya kenevir tohumu işini kolaylaştırır. Mürekkepbalığı kemik kalsiyum sağlar. Besiciler ayrıca bol kaynağı taze ve temiz su içme ve banyo her ikisi için. Bracken inç derin cam güveç pişirme yemekleri ve scrubs onları iyice bir veya iki kez bir gün kullanır.

Pet satış sitesi ve mağazaları için kumrular çok çeşitli olabilir ancak yayılma hem de hayvanlar için çiftleri böyle Bracken gibi bir toptan egzotik kuş damızlık daha az pahalı olabilir. En çiftlikleri turları teklif veya sahip alıcılar kuşların nasıl yaşadıkları bir anlamda alabilirsiniz teşhir alanları ve bakım. Peachface veya blackmask kumrular bir çift ile eve gitmek romantik bir güzelleşmek ile gezi sona erecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.