17 Aralık 2012 Pazartesi

Sizin Papağan İçin İyi Bir Kafes Alışı

Bir evcil hayvan papağan kafesine çok zaman harcıyor, bu yüzden kuş için doğru kafes seçmek önemlidir. Boyutu, özellikleri, malzeme ve güvenlik önemlidir.


Bir evcil hayvan kuş Alış gerektirir zor seçimler ve dikkatli bir hazırlık. Eğer bir papağan seçtiyseniz, ilk meydan geçtik, ama aslında bir kuş satın almadan önce bir kafes, gıda ve diğer malzemeleri düşünmek gerekir. Özelliklerini büyük ölçüde seçtiğiniz papağan türleri hangi bağlıdır. Eğer gerekli ne bildiğinizden emin olmak için biraz araştırma yapın.
Papağan kafesi ihtiyacınız var mı?

Özgürce dolaşmak için bırakılırsa Denetimsiz kuşların kendilerini ve zarar mobilya yaralayabilir. Bu nedenle, papağan bunu barış ve sessiz ve uyku dörtte istiyorsa kuş için, bir sığınak dışına gitmek zorunda zaman emniyet kuş bırakabilirsiniz bir kafes-bir yer olması gerekir.

Papağan Kafesi Boyutu

Kafes büyüklüğü kuşun büyüklüğüne bağlıdır. Küçük papağan uçmak için odaya ihtiyacım var; büyük papağan kafesi duvara veya yere dokunmadan kendi kanatları ve levrek yaymak için oda bol olması gerekir. Önerilen kafes boyutları genellikle minimum boyutlar-da size yönetebilirsiniz büyük kafes varsa kuş mutlu olacak olduğunu aklınızda tutun.

İyi Papağan Kafesi Özellikleri

Papağanlar, özellikle daha büyük türler, mümkün olduğunca kafesi dışarıdan kadar serbest zaman var, ama çoğu hala kafeste çok fazla zaman harcamak gerekir. Kuş Orada güvende ve mutlu olmalıdır:

  • Küçük papağan sarılmak ve kafes duvarlar tırmanmaya, bu yüzden oldukça dikey çubuklar daha yatay bir kafes için bakmak istiyorum.


  • Kafes barlar kadar yaygın papağan aralarındaki başını zorlayabilir aralıklı olmamalıdır.

  • Maksimum iç mekan için bir kare veya dikdörtgen kafes seçin.


  • Bir mesh zemin papağan uzak bu şeyleri tutmak, dışkıları ve dökülen gıda yoluyla düşmesini sağlar.


  • Kafesin alt kısmında bir çıkarılabilir tepsi kolay temizleme için iyi bir özelliktir.

  • Kapı kuş kolayca gezinmek için yeterince büyük olmalıdır.


  • Papağanlar çok zeki olduklarından ve genellikle kapıyı sıkıca kapandığından emin kapıları-be açmak için nasıl anlamaya. Sağlam kilit iyi bir fikirdir.


  • Eğer kendi kafes inşa ederseniz, ortaya hiçbir keskin kenar ve bir kuş yakaladı başını, dil, ya da ayak alabilirsiniz hiçbir yerde olmadığından emin olun. Inşaat için toksik olmayan malzemeler kullanın ve kuşa-papağan klipler, zımba vb kaldırma iyi alınamıyor tespit elemanları kullandığınız.

Pet Papağanlar için Aksesuar Kafesleri

Kuş gün boyunca zaman geçiren kafes ek olarak, pek çok diğer papağan kafesi vardır:

  • uyumak için sessiz karanlık bir odada bir gece kafesi

    • veteriner gezileri için bir taşıyıcı kafes

    • kuş sinek ve güzel hava tadını çıkarabileceğiniz bir açık kuşhane

Bir kafes seçimi evcil hayvan papağan için hazırlanmasında önemli bir adımdır, ama mutlu olmak için kuş da kendi gıda ile oynamak için oyuncaklar, dışarıda levrek bir stand sindirimi yardımcı olmak, yemekler beslenme, kum iyi bir diyet gerekir kafes, tünemiş kafes, tımar araçları, ve belki bir yuva kutu içinde. Eğer papağan eve getirmeden önce her şey hazır olduğundan emin olun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.