17 Aralık 2012 Pazartesi

Sıcak Yaz Aylarında Kanarya Bakımı

İyi kanarya kuş bakımı yıl boyunca önemlidir ama bu arada sıcak mevsimlerde mutlu, serin ve rahat bir kanarya sağlıklı tutmak için bazı özel ipuçları vardır.

Yakından sizin beslenme izlemek için gerçek bir temizlik sağlamak için ihtiyaç sulama ve sıcak yaz aylarında güzel bir bakım yapmak için yazılarımızı okumanızı tavsiye ederiz. Eğer kanarya kafesinizin yeri fazla ısınıyor ise rutin olarak kanarya kafesi temiz hava alan bir yere konularak kuşunuzun keyif almasını sağlayabilirsiniz.


Güzel "Yaz Aylarında Kanarya Bakımı" Sağlamak mı?
Heleki yaz aylarında Isıtıcı koşullar nedeni ile parazit ve bakteriler için bir üreme alanı oluşturmaları daha kolay olmaktadır. İyi Kanarya Kuşu Bakım yaparak sahip olabilirsiniz. Temiz ve düzenli olarak dezenfekte edilmiş bir kanarya kafesi kuşunuza güzel bir ortam olusturmanız demektir. Yaz aylarında parazitler sıcak havada kuşlar dışkıları üzerinde hizla ürerler. Senin kuş kafese parazit bir artış solucan istilası ve diğer istenmeyen hastalıklara yol açabilir.

Bakteriler aynı zamanda sıcak yaz aylarında daha hızlı büyürler. Meyve, yeşillik, yumurta maması ve diğer atıştırmalıklar sıcak bir iklimde 4 veya 5 saat içinde çıkarılmalıdır. Su her gün değiştirilmesi gerekir, yosun ve bakteri Ilık nemli koşulları fazlası ile seviyor olduğu unutulmamalıdır.

Sıcak Çarpması Karşı Dikkatli Olun!

Sıcaklık derecesi ne kadar çok yüksek olursa bir kez evcil hayvan çok rahatsız olmaya başlayacaktır. Çıplak en azından iyi bir kanarya kuşu bakım odasında ve mümkünse bir klima ya da bir çeşit soğutucu, bir fan sağlamaktır. Yüksek sıcaklık barındıran bu şehirler hakkında kanarya doğrudan üfleme istiyorum ama sıcak ulaşmasını oda tutmak için bunları kullanmayın. Nefes nefese ve bedeninden kanatlarını tutmak için bir göz tutun . O serinlemek için çalışıyor olmanızdan memnun kalacaktır. İyi kanarya kuşu bakımı çok sıcak bir günde ona serin tutmak için yardımcı olmaktan geçmektedir ...

Kanarya İçin Cool Hamam

Sadece bir inç kadar su ile sığ bir çanak ta kanaryalar saat boyunca etrafta çırpınarak kendilerini serinletecekleridir. Bu hamamlar da onun tüylerini temiz, parlak ve sağlıklı tutmaya yardımcı olacaktır!

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.