17 Aralık 2012 Pazartesi

Yükseklik Kuş Saldırganlık için bir rol oynar nasıl

Birçok papağan hakim konumundan çevrelerindeki dünya ile ilgilenen çok onların zaman geçirirler. Bu, bu tür korku veya ısırma gibi saldırgan davranış, yol açabilir.


Bir papağan çevresinde bulunanlar ile etkileşime hangi yüksekliği kuş evde yetişkinler, çocuklar ve diğer hayvanlar nasıl tepki etkileyecektir.

Kafes Yükseklik ve Kuş Saldırganlık

Papağan büyükse onun çok tasarımı ile, kuş saldırganlık katkıda bulunabilir, eşit derecede büyük ve ferah kafes içinde yer olabilir. Kafeste tünemiş üst seviyeye ortasında yer olabilir veya kafes onun çok iyi bir dış levrek içerebilir.

Papağan GagalamasıNe yazık ki, bu yüksek konumlardan, kuş kafesi veya kim tarafından yürümek kadar gelenler de ısırma, kendi ortamında daha düşük "yaratıklar" üzerindeki algılanan hakimiyetini güçlendirmek olabilir. Papağan aşağı ulaşmak ve bağımlı bir konumda birinden bir uzanmış el ısırabilir.

Neyse ki, en modern papağan kafesleri onlar kısaltılabilir böylece tasarlanmıştır. Bu bacaklar düşürmek ya da aslında bunları kaldırarak kolaylaştırılabilir.

En sahipleri mümkün olduğunca bu kadar büyük yapmak için çalışacağız çünkü ev yapım kafesler de sorunlar mevcut. Bu oda bir sultan papağan bol vermek önemli olmakla birlikte, dikkatli kafesin gerçek yüksekliği verilmelidir. Ayrıca, iç tünemiş alt pozisyonlarda yerleştirilmelidir.



Papağan Yükseklik ve Korkusu

Yükseklik faktörler adım-up ile ilgili olarak da geçerlidir. Sahipleri onlar hızlandırmaya papağan söylemeden önce daha yüksek bir konumda olmasını sağlamak gerekir. Alıntılar istemeden önce vücut pozisyonuna dikkat ederek önlenebilir bir el üzerine bir papağan adımları. Başka bir aile üyesi için bir papağan geçerken Bu aynı metodoloji uygulanmalıdır.
Omuz Zaman ve Aşikar veya Yerinden Saldırganlık

En papağan bir kol yukarı sürünme ve omuz üzerinde bir noktaya kazanmak için çalışacağız - tekrar ama bu bir baskın bir pozisyon. Bir büyük hookbill omuz zaman, önemli bir yaralanma, bir insan için verdirdiler olabilir bir konuma asla izin verilmemeli. Kuş olgunluğa ulaşır gibi, omuz saldırganlık potansiyelini arttırmaktadır.

Aşikar saldırganlık yaklaştığında herkes yönlendirilmiş olabilir

Olmuş saldırganlık omuz insan yönelmiş olabilir

Isırma ve gagalama

Bir papağan insan akın ilişkin gagalama düzeni yerini kurmaya çalışacağız. Sorumluluk yüksekliği faktörlerin önemi ve nasıl bu oyun kuş saldırganlık gelişiminde önemli bir rolü anlayarak bir arkadaşı papağan ile barışçıl bir arada yaşama teşvik sahibi üzerindedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.