12 Aralık 2012 Çarşamba

Köpek Vitamin ve Gıdalari

Gıda temel unsurların bir sınıf vitamindir. Bu sapkınlık gibi olabilir, ama çok fazla stres bu konuda yerleştirildiğine dair iyi kanıtlar bulunmaktadır. Çok sayıda insan döküntü sonuçlara kendilerine sunulan yetersiz bilgi verdiğinde çekti. Biz şimdi birçok birkaç yıl önce kabul özgüven göçük sesiyle konuşabilen önce yapacaklarımız çok daha fazla gerçekleri gerekir bulgu vardır. Yeni vitaminler günlük test edilen süreç vardır, ve diğerleri olacak. Bizim bilmdiklerimiz bir süre için eksik ve yetersiz olacaktır.

Bir vitamin tanımı: maddelerin bir sınıf biri, yokluğu diyet hastalıklar üretir normal beslenme ve büyüme için gerekli doğal gıdalar, içinde inminute miktarda mevcut. Bazı vitaminler sentetik üretebilir yapabilirsiniz. Bazı yağda çözünür ve yağ kayda değer miktarlarda içeren yalnızca gıdalar bulunur. Diğerleri yaşa göre bazı, bazı ekşime ile su çözünür.Bazı, ısı tarafından tahrip edilmiştir.

köpek vitaminVitaminler sadece dakika miktarda gereklidir. Birkaç istisna-lar ile, normal bir diyet mevcut tüm temel vitamin ark. Şimdi var bilgiler hakkında ne issure onların diyetler Bu küçük miktarlarda, fistsliver yağ olabilir mayası, taze yonca yaprağı yemek, ve D vitamini bazı formu içeriyorsa belli thatour köpeklerin ihtiyaç duydukları tüm vitaminleri alabilirsiniz görünüyor olmasıdır , ışınlanmış maya, ve benzeri. Bu kadar basit asthat olduğunu.

diş ve kısmen ağız açma. Köpek onun dudaklarını ısırmak zorunda kalacak bunun için onun mouthbecause kapatmak olmaz. Sağ elinizle pikap ile başparmak ve ilk veya ikinci parmak andwith arasındaki hap veya kapsül küçük parmak alt çenenin aşağı çekin.


Bu küçük parmak theside ile açın ve dil aspossible üzerine kadar geri hapı bırakın tutun. Işaret parmağı ile, ya da işaret parmağı ve ikinci parmak ile hafifçe hap itin ama köpek kendi dilini dışarı sopalarla kadar çabuk kadar geri boğaz içine, hızlı bir şekilde elinizi çekilmeye yakın ağız izin ve ittogether tutun can.Then olarak swallowing.Several haplar ve kapsüller gibi arasında hareket acı ya da rahatsız edici ilaç içeren bir time.Some kapsüller, bu şekilde aşağıya doğru dürttü edilebilir. Bir köpek ısırıkları themthey korkusu, boğulma ve thedog öksürük veya dışarı kazımak için birçok dakika boyunca çalışacağız böylece iğrenç bir tat neden olabilir varsa. Bu tür hayvan tıp aregiving, belirli thatno kapsül dişler arasında bırakılan veya yetersiz boğaz pusheddown edilir olmak isteyeceksiniz.

Boston Terrier, Boxer, İngiliz Bull-köpekler ve Bullmastiffs gibi kısa burunlu cinslerde, böyle yağ dilleri vardır ve kısıtlı boğazlarını thatlaymen sık onları düzgün ilaçlama zorluk çekerler. Whenwet, haplar veya kapsüller sidewaysover etrafında geniş bir dil kaygan ve arka kayar hale gelir. Bu wetpills, özellikle ıslak kapsül vermeyi deneyin asla akıllıca olacaktır. Eğer ilaç vermek ilk attemptto başarısız iseniz, kapsül çıkarıp kurulayın. Genellikle düzgün thethroat arkasına pilotu bunu etkinleştirmek için parmağınızı yeterli stickto olacaktır. Bazen iki parmak yan yollar sürgülü onu tutmak, ve büyük köpekler üzerinde üç parmak daha iyi çalışabilir eşitler yapabilirsiniz.

Haplar, tabletler, kapsüller ve Administration tercih olabilecek diğer etkili yöntemler vardır. Bazı itiraz edebilir. Sen çiğnemek, upgingerly onu almak ve bunu yutmak, kokusunu gıda köpekleri bir tidbit sunulan ne zaman fark mayhave. Kendi beğenisine göre ise, en yudum thesecond ve daha sonra küçük parçacıklara. Bu akılda, üç unitsof, diyelim ki, fıstık ezmesi, peynir ya da kraker salam hazırlamak. İkinci kraker seçilen goodie altında kap-sule veya tablet yerleştirin. Iyice kontrol edilecektir kraker numara, thedog ver, ilaç ile ikinci sabotajcı thengive ve hemen thethird çerez göstermektedir. Köpek genellikle yudum ikinci üçüncü almak olacaktır.

Şekerleme ile kraker kullanmanın avantajı, köpek, aynı zamanda iscrunched ise hap fark için uygun olmayan bir kırıcının maddeyle aslında thatwhile yatmaktadır.

Sonraki yönteme endişeleri şeker ve bu factthat birçok evcil hayvan sahipleri onların köpekleri şeker tadı asla bize akla getiriyor. Birçok kişi kendilerini şeker yemek Al-Ancak onlar köpekler için somehowunhealthy olduğuna inanıyorum. Biz onlar boşluklar üretmek için denemek için iki yaşına kadar ironsweaning yavru ao yüzde mısır şurubu beslenir. Yok, çürük ve altı bu çöp herhangi bir yavru-kekler olabilir gibi sağlıklı idi Weproduced. Aşırıya kaçmadan Sweets bir köpek zarar veremez.

Onu yönetmek için yumuşak merkezli çikolata isa basit ve iyi bir şekilde bir hap veya kapsül veya tablet gizlenmesi. Bir kez daha, üç şeker kullanımı; sunulan ikinci bir ilaç olması gerekir. Köpek ilaç alarak itstarts önce "ön-aptal" olmalıdır neyin şeker kullanarak anothermethod vardır. Bir tedavi olarak, köpek her şimdi ve sonra parçaları ofLife Koruyucular kırılmış atmak. Zaman dogneeds ilaç, katta LifeSavers birkaç parça ile birlikte hap ya da tablet atmak olduğunu gelince. Çoğu köpek withthe tatlılar boyunca hap veya tablet almak olacaktır.

Başka bir istemci biz önceden tarif etmişti küresel kapsülleri ile o ", bezelye atıcı" bir tek koyalım yavru ağzı açık, ve boğaz içine darbe, ağzını kapatın ve onun boğazını ovmak olabilir bulundu: ". Noproblem, Doc"

Benim müşteri biri tavuk derisi aroundeach kapsül dikiş ve asdirected köpeğini vermek için buzdolabının içine koyarak sorunu çözüldü.

Katı ilaç uygulamak bizim favori yöntemlerinden biri inmarshmallows olduğunu. Dışarıda theybecome sert kadar birkaç saat için havayla temas birkaç bırakın, sonra bir ofthree içinde ilaçlar yerleştirin. Bir kez daha, ilk ilaç olmadan bir verir. Gumdrops, çiğ hamburger, köfte ve yumuşak peynir bypet sahipleri tercih başka yollar vardır.

Dudak-kese yöntemi ile verilmeyen Sıvı ilaç daha büyük bir meydan okuma presentsperhaps. Üst-ping bir sos da çalışır olarak üzerine dökülür gibi bal orcorn veya akçaağaç şurubu ile birleştirmek ve bir parça ekmek üzerine dökün çalışabiliriz, andsome sıvı ilaç ile bir dondurma sundae bulabilirsiniz.

1 yorum:

offshore corporations dedi ki...

Köpekte görülen dış parazitler pire,bit, kene, uyuzdur.Pire herkesin tanıdığı bir parazittir. Bunlar sıçrayan, sürekli yer değiştiren ve köpeğin kanını emmekle kalmayıp hastalık bulaşmasına sebep olan parazitlerdir. Köpek piresi Pulex serraticeps adını taşır ve insanda köpekteki kadar barınamaz. Her pire 500 kadar yumurta bırakabilir ve aylarca beslenmeden yaşayabilir. Pireye karşı veteriner hekimin tavsiye ettiği ilaçlar kullanılabilir. Veya köpeğin boynuna takılabilen, pireye karşı geçici bir süre koruma sağlayan tasmalar kullanılabilir. Pireyle mücadele komple olmalıdır. Sadece köpek üzerinde pire mücadelesi yapmak yeterli değildir. Pireye ve larvalarına karşı toz veya sıvı ilaçlar, köpeğin bulunduğu her yere uygulanmalıdır.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.