17 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Muhabbet Kuşları

Mubbet Kuşları nispeten ucuz ve papağan daha sonra bakmak için daha kolaydır. Mevcut geniş bir seçim var.


Muhabbet Kuşu aktif ve eğlenceli ve teşviki ile, bazı türleri makul bir kelime ile olağanüstü konuşmacılar olabilir. Genellikle sohbet etmek istiyorum ve papağan daha küçük olması, genellikle çocuklar için iyi hayvan yapmak. Evcil veya kafesteki kuş olarak mevcut papağan birçok çeşidi vardır. Birkaç aşağıda tartışılmaktadır fakat prospektif Bekçileri kalecinin gereksinimlerine bağlı olarak belirli türleri araştırma gerekir. Çeşitlerinin çok sayıda tutsak, diyet, vs yeteneği damızlık, sesler aralığı dahil olmak üzere özellikleri geniş bir yelpazede sergi


Ringneck Muhabbet kuşu ve Alexandrine Muhabbet Kuşları

Ringneck muhabber ayrıca Hint ringneck veya gül saçaklı papağan olarak bilinir. Bu boyun arka kısmında genellikle kırmızı siyah bir yaka ile yeşil. Daha koyu bir üst gagası bulunur Afrikalı bir sürümü de vardır. Alexandrine muhabbet benzer ama daha büyüktür ve onun omuzları üzerinde kırmızı lekeler vardır. , Yerine bir kuşhane daha kafeste tutulması Alexandrine ihtiyaçlarını konuşmayı öğretti olmak. Bu çeşitler papağan karışımı, tahıl, meyve ve non-yağlı tohumlar yemek olacaktır. Onlar güçlü örgü ile büyük bir kafes gerekir. Bunlar gruplar halinde tutulabilir, dayanıklı ve genellikle iyi konuşur, ama gürültülü ve yıkıcı hem de olabilir. Dişiler üreme çiftleri hakim eğilimindedir.

Lineolated Muhabbet Kuşları

Ayrıca çubuklu ya da Catherine muhabbet olarak bilinen, bu tür küçük ve siyah kanat ve tüy ipuçları ile yeşil bir gövdeye sahip. Bu yulaf, darı, kanarya tohumu, meyve, havuç, söğüt dalları ve küçük böcekler gibi gıdalar geniş bir yelpazede, yemek, ancak kuşhane temiz tutulması gerekir. Bu çeşitli pençeleri hızlı büyür ve kırpma gerekir. Bu, güçlü dalları aşağı yukarı kaydırın ve seven, nazik, hoş bir yapıya sahip olduğu ve aynı zamanda zemin boyunca çalıştırmak için gözlenecektir. Onun en aktif at kuyruğu fan için bir eğilimi vardır.

Plumheaded Muhabbet Kuşları

Plumheaded muhabbet kuşu bir erik renkli kafa ile yeşil. Erkeklerde bulunan siyah boyun halkası kadınlarda daha fazla gri / mor. Bu tür diğerleri gibi gürültülü değildir ve neredeyse müzikal doğal çağrı vardır. Ne tahıl, meyve ve yeşillik en sık muhabbet diyet yiyor. Bu kuşhane, diğer küçük kuşlar, örneğin ispinoz ile tutulabilir fakat üreme çiftleri iyi diğerlerinden ayrı olarak muhafaza edilir.

[caption id="attachment_1773" align="alignleft" width="475"] Pet Muhabbet Kuşları[/caption]

Rosella papağanı

Rosella muhabbet kuşu kendi kanatları üzerinde ayırt edici dalgalı desenler, belirli bir türdür. Yeşil veya tasmanian rosella diğer türleri daha az renklidir. Golden-örtülü rosella ve kızıl veya Pennant var, Rosellas çok popülerdir. Ayrıca Stanley papağan olarak bilinen batı rosella, onun kaleci ile kolayca küçük muhabbet ve bağlardır. Uzun uçuşlar rosella kuşhaneler ihtiyaç vardır. Onlar diğer kuşlar için agresif olabilir gibi Damızlık çiftleri kendi yer olmalıdır. Sıcak tutulması ve ya tutmak ya da üremek için zor olabilir ihtiyacı olduğu Brown'ın rosella, deneyimli bir kaleci için gerçekten.

Monk Muhabbet Kuşları

Ayrıca Quaker papağan ya da gri göğüslü muhabbet, sıcak iklimlerde sık görülen ve hasar bitkileri bilinen olarak bilinen, bazı bölgelerde yasaklandı. O tünek olacak gibi, ince dallar kullanarak uygun bir yuva inşa eder sadece papağan. Bu kuşhane yüksek raf gibi örgü koyarak teşvik edilebilir. İngiltere'de daha ABD'de bir evcil hayvan olarak daha sık, iyi bir kelime ile oldukça iyi konuştuğu ancak genellikle daireler için uygun değil, yüksek sesle ve kısık, ayrıca gürültülü. Bu çiğnemek için seviyor ama aynı zamanda düzensiz ve tekrar güçlü bir ağ ile büyük olmalıdır kafesi, bir şeyler fırlatır, ama aksi bir hayvan dostu olduğunu. İşte bu çeşitlilik, mavi popüler olmanın renk mutasyonlar bir dizi, ama mutasyonlar pahalı olabilir. Bu gri göğüs ve yüz doğal yeşil ve tahıl, meyve, yeşil ve havuç yemeyi seviyor.

Muhabbet kuşu Bakımı

Muhabbet kuş kafesleri egzersiz ve uçuş için izin vermek büyük olmalıdır. Bazı papağan türleri en büyük kuş kafesleri yerleştirilmiştir. Güçlü bir örgü boyutlarına rağmen olarak tavsiye edilir, bazı parakeets yeterince güçlü gagaları ve çevrelerine zarar için bir eğilim var. Muhabbet kuşları kenara belirli türleri için özel hususlar aktif kuşlar gibi, oyuncaklar özellikle evcil hayvan olarak tutulan tek bir kuş için, dikkate değer. En iyi muhabbet kuş tohumları, meyve ve yeşillik yiyin ama yine spesifik çeşitler ilave veya özel diyet tercihleri vardır. Parakeets genelde üreme parakeets tefekkür varsa, papağanlar daha doğurmak için kolay olmasına rağmen, zaten uyumluluk ve ıslahı için kanıtlanmış çift satın almak tavsiye edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.