17 Aralık 2012 Pazartesi

Sizin Yeni Pet Kuş için Alınması Gereken Malzemeler

Pet Kuş İçin Malzemeler

Hayvan kuş için malzemeleri satın alırken, satın planlıyoruz özellikle türlerin ihtiyaçları hakkında mümkün olduğunca bilmek önemlidir.


Bu malzemeleri satın alma söz konusu olduğunda bu tür papağan (cockatiels, parakeets ve macaws gibi) ve ispinozlar (kanarya gibi kuşlar da dahil olmak üzere) gibi farklı kuş türleri, çok farklı ihtiyaçları olacaktır.


Ayrıca niyetinde olup olmadığını düşünmelisiniz sizin kuş doğurmak , ya da sürüler saklayın. Eğer evcil hayvan mağazası gitmeden önce bu ihtiyaçlarını bilmek sağlamak sizin kuş sağlığı ve güvenliği için doğru seçimler yapmak sağlayacaktır.

Kuş Kafesi Seçimi

Eğer evcil hayvan kuş için olması gereken en önemli ve pahalı bir madde bir kuş kafesi. Kuş kafesleri boyutları ve farklı kuş ihtiyaçlarını karşılamak üzere şekil şaşırtıcı bir dizi gelir. Bir kanarya, örneğin, bir benzer büyüklükteki papağan daha uzun bir kafes gerekir. Kanarya tünek uçan tarafından egzersiz ve nadiren kafes dışında izin olmasıdır. Yine de bunların kanat genişliği en az üç kez genişlikte olmalıdır rağmen papağan, diğer taraftan kendi kafes çubuklar tırmanma ile yerine getirebilir ve bir uzun kafes için uygundur.

Ayrıca olası bir kafesin tellerine bakmak gerekir. Kuşun kafasını aralarında sıkışmış giremezler. Kafes çubukları sıkı aralıklı olmalıdır. Bu oynak papağan için özellikle önemlidir. Papağanlar da kolay tırmanışı için yatay çubuklar gerekir. Ağaç koku absorbe ve plastik çok çürük olabilir eğilimi gibi yüksek kaliteli metal çubuklar, en iyi malzemedir. Düzenli kafes temizlik olacak unutmayın, bu nedenle bu görevi kolay hale getirecek bir seçim.

Eğer senin kuş doğurmak niyetinde özellikle eğer, kapalı veya açık kuşhane düşünebilirsiniz. Bu durumda, ayrıca özel cins için uygun yuvalama kutuları sunmalıdır. Birlikte bir kuşhane tutulması, diğer durumlarda ise bir kafes için bir çifti ile daha iyi iken, bazı durumlarda, kuşlar, daha kolay bir cins olacaktır. Ayrıca kuş bir sosyal türü veya diğer kuşlar ile tutmak için çok agresif olup olmadığını düşünmelisiniz. Erkek kanarya, örneğin, diğer kanarya ile tutulması gerekir.

Kuş Kafesi Aksesuarları Toplama

Bir kuş kafesi gibi en evcil hayvan mağazalarında kullanılabilir zımpara kağıdı gibi kağıt ile kaplı olmalıdır. Bu kolay temizlik yapar. Ayrıca kafesinin alt sığacak kafes gömlekleri yığınları düşünebilirsiniz, yani bir kolaylıkla her gün kaldırılabilir.

Kafes içinde uçan tarafından egzersiz kuşlar için, orada her iki tarafta, en az iki tünemiş olmalıdır, ancak bütün kuşlar birkaç kullanılabilir tünemiş takdir edecektir. İdeal olarak, algılamak kalınlıkta çeşitli, farklı yüksekliklerde yer olabilir ve doğal ahşap malzemeden yapılmış olmalıdır. Bu kuşun ayaklarını egzersiz sağlar. Ayrıca ışıkları tutmak istiyorsanız bile senin kuş geceleri dinlenmek için izin vermek için bir kafes kapak satın alabilirsiniz.

Sizin kuş onlar temiz kalması için tercihen kafes dışında asılı, yiyecek ve su temiz yemekler erişimi olmalıdır. Ayrıca banyo için arada bir kafese koymak mümkün olabilir bir tas su düşünebilirsiniz. Böyle akıllı papağan gibi kuşlarda, bazı türleri, kendi ruh sağlığı için oyuncaklar gerekir. Bu aynalar, çan, halatlar ve benzeri olabilir, ama non-toksik ve değil paramparça olası ya yuttu olmalıdır. Onların kafes dışında çok fazla zaman harcamak gibi Büyük papağanlar bir sehpa ya da playgym gerekebilir. Kanarya ya ispinoz gibi kuşlar genellikle oyuncak zevk yoktur ve onlar kuş bu tür bir güvenlik tehlikesi olabilir.

Kuş Gıda ve Takviyeler

Böyle toucans veya lorikeets gibi egzotik kuşlar, özel bir diyete ihtiyaç olacaktır, ancak çoğu evcil kuşlar bir yerel evcil hayvan mağazası tarafından evden taze gıdalar ile birlikte temin edilebilir. Için uygun bir kaliteli tohum karışım, her biri belirli bir kuş türüne her zaman temin edilmelidir. Kuşlar yüksek metabolizma var ve onlar düzgün ve düzenli beslenen değilse hızlı açlıktan ölebilir. Bir cuttlebone aynı zamanda sindirim için bir kum besleme ile birlikte, en çok kuş için sağlanmalıdır.

Bu sadece arada bir tedavi olması gerektiği halde Ayrıca, darı kuş spreyler verebilir. Aksi takdirde, bazı kuşlar sadece yemeye başlayabilir ve diğer tohumlar değerli besin giyemeyecek. Çoğu kuş da taze meyve ve sebze davranır gelişmek ve ekstra protein için haşlanmış yumurta arada bir kısmı olacak. Damızlık kuşların sağlığını korumak için ekstra takviyeleri gerekir.

Bir hayvan kuş tutmak harika bir deneyim olabilir. İhtiyacınız bilgi ve ürün ile kuşun eve getirerek önce kendinizi hazırlamak sizin ve kuş üzerinde stres azaltacaktır. Ortamının doğru tür ile, kuş gelecek yıllar için sağlıklı ve mutlu kalır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.