17 Aralık 2012 Pazartesi

Muhabbet Kuşları Ve Çocuklar

Birçok çocuk bir evcil hayvanın olmasını istemesi harika bir duygudur. Çocukluk çağında bir evcil hayvana sahip olmaları onlar için çok faydalı olabilir. Çocuğunuz sevimli arkadaşı alır ve aynı zamanda sorumluluk öğrenir. Onlar da hayvanlara saygı duymayı öğrenmelidir. Yani, bir muhabbet kuşu, çocuğunuzun satın alırsanız onun refahı için nihai sorumluluk üstlenmektir. Çocuklar çok nadiren de olsa kendi kendilerine bir evcil hayvan bakmak için yeterli sorumluğa sahiptir.

Çocuğunuzun muhabbet kuşuna bakmaktan sıkılıyorsa, o zaman muhtemelen daha sonra kuşunuzu sevdirmesini ögreteceksiniz. Çocuğunuz okula çalışma ile aşırı veya arkadaşlarından daha iyi bir teklif gelirse, o zaman bu muhabbet kuşu beslemek ya da kafesinden dışarı temizlemeyi ihmal olabilir. Bu gibi zamanlarda sizin bu muhabbet kuşu kendinize bakmak zorundasınız.


Dahası, bir muhabbet kuşu, doğru bakımı ile on beş yıl veya daha uzun süre yaşayabilme olanağını hesaba katılmalıdır. Çocuğunuz üniversiteye gitti ya daha önce kendilerine ait bir yer var mı? Eğer öyleyse, onlarla muhabbet kuşu almak veya tutmak zorunda kalacaksınız.

Çocuğunuzun aile içinde bir muhabbet kuşu beslemesine karşı değilim. Bir evcil hayvan bakmak büyük bir zevk, deneyim ve sadece çocuklar için güzel bir eğlence kaynağıdır. Bunlar dikkate almanız gereken birkaç şey vardır.

Çocuğunuza Gerçekten bir Muhabbet Kuşu ister mi?

Başka bir şey düşünmek bir muhabbet kuşu, çocuğunuzun gerçekten ne istediğini olup olmadığıdır. Genellikle kucaklaşmak ve inme gibi oynayabilirsiniz ki evcil hayvan gibi çocuklar. Muhabbet kuşları kesinlikle sevimli bir evcil hayvandır.

Çocuğunuzun ile yaklaşım daha ellerini alabileceği bir hayvan istiyor mu ama bir köpek ya da kedi gibi daha büyük bir hayvan almak istemiyorsanız, o zaman başka seçenekler vardır. Bir hamster, kobay veya örneğin pet fare alabilirsiniz.

Hayır, çocuğumla konuştum ve onlar, bir kemirgen bir hayvanı, bir kuş ile tercih ediyor ise mükemmel. Yukarıda bahsetiklerimizi kabul ettik ve hala çocuğunuz bir muhabbet kuşu almak istiyorsanız mükemmel bir maç yapacağız gibi Peki, o zaman geliyor.

Kendi sürüsü başlayan tebrikler. Şimdi hakkında daha fazla bilgi için web sitesini geri kalanı etrafında bir göz için çekinmeyin muhabbet kuşu bakımı için genel bir bilgilenme için sitemize göz atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.