12 Aralık 2012 Çarşamba

Köpekler ve İnsan

Biz bir insan gibi onu elbise olabilir, ama biz ona öyle davran yok. Büyük hata köpek sahipleri onların köpekleri ile yapabilirsiniz insanlar gibi onları tedavi etmektir. Insan ırkının biz gerçekte, onlar köpek ve çok farklı bir düşünce süreci vardır küçük insanlar gibi bizim köpek arkadaşları bakmak eğilimindedir böyle bir tür, şefkatli bir türdür. Bu paketi toplumlarda diğer türlerden ayıran insanlık budur; son takipçisi aşağı lideri, belirli bir düzen olmalıdır. Herkesin bir yeri var. Takipçileri onlara rehberlik lidere ihtiyacı ise liderler, takımının gücü vardır.

Köpekler sürekli üstlerindeki varlık ve onlar her zaman onları aşağıda varlık tarafından test edilecektir bilmek bir içgüdü test etmek için bir içgüdüsü var. İçgüdü sorumlu güçlü bir varlık yoksa, onların yaşamları ve paketi geri kalanından hayatını tehlikede olduğunu söyler. Bu ilkel içgüdü paketi güvenli ve mutlu eder.

köpek
Köpekler içgüdüsel takip kuralları, ve onlar yapmak için izin verilir ne gibi sınırlar istemek. Köpeklerin insanlara yaşadığında, insanlar köpeğin paketi haline. Başarılı bir ilişki için, insanlar köpek paketi lideri haline gelmelidir . Paketi insanlar sadece köpek sevgi vermek ve köpek diğer ihtiyaçlarını göz ardı zaman hata yapılır. Kuralları ve sınırları olmayan bir köpek, sürekli sevgi için kendi içgüdüsü her yapıma aykırı.

Köpekleri sevgi veriliyor zevk iken, hayvan tatmin etmez ve onları dengeli kılan değil, istikrarlı fikirli, güvenli ve mutlu. Köpekler Ancak yalnız onun içgüdüleri yapmak tatmin edici, bir köpek mutlu etmiyor, sevgi seviyorum. Sen köpek ihtiyacı nedir bunu başarmak için uygun duygusal istikrar sağlamanız gerekir, ve sizi takip kuralları ile düzenli bir paketi var gösteriyor. Köpek sevgi verilmesi insan için önemlidir ve köpek tarafından zevk, ama doğru zamanlarda yapılmalıdır.



Köpek bir hayvandır ve bir insan olarak aynı akıl yürütme becerileri sahip değildir. Köpekler duygular var, ama duygularını insanlardan farklıdır. Onlar içgüdüleri ile basit yaratıklar ve onların duyguları karmaşık düşünce süreci yoksundur. Onlar mutluyuz biliyor Onlar birisi öldüğünde onlar üzgün hissediyorum, sevinç hissediyorum. Ancak, önceden düşünmek yok ya önceden planlamak ve geçmişte ya da gelecekte durmuyorum. Onlar şu anda oluyor ne için yaşıyoruz.

Kullanıcı hayatında olmuş bir şey yüzünden üzgün olduğunu söyleyelim, örneğin, senin kız veya erkek sadece sizinle ayrıldım. Sizin köpek üzgün olduğunu biliyorum, ama bunu bilmiyorum neden olacaktır. Köpeğinizin sadece ile kırık oylandı onun başını dışarı ikna edemiyor. Eğer Onun yorumunu size kararsız enerji var ve bunu gibi zayıf göreceksiniz olacaktır.

Benzer şekilde, bir insan hisse zihninin başka bir devlet olduğunu bir köpek ama sakin, uysal biri (örneğin, agresif, obsesif, utangaç, ürkek, korku ya da hiperaktivite, vb) ile sevgi ve bunu sarılmak ya kafasına pat ve tüm insan için rahatlatıcı, Tamam, ama zihin köpeğin mevcut durumu yoğunlaşıyor bunu söylemek. Bunu bu şekilde hissetmek Tamam köpek anlatıyorsun. Bir insanın, köpek rahatlatıcı vardır hissediyor iken sen köpek beslemek hangi güçlü enerji sağlamak değil gibi, köpek, bir zayıflık olarak görüyor. Köpeğinizin travmatik bir deneyime sahiptir ve bu teselli değil, kendi zihninde durum ile çalışmak icar ve ondan besleyebilir güçlü bir lider olmaktan çok çalışarak bu süre boyunca sevgi göstermek, onu devlet sıkışmış bırakın zihin. Daha sonra köpek yine bu travmatik durumla karşı karşıya zaman, köpek teselli olduğunda, bu daha da durumun yoğunlaştırır. Siz sorun yaratıyor. Köpekler biz insanlar onu görmek aynı şekilde konfor ve şefkat görmüyorum. Köpekler her zaman beslenmesine olmanın güçlü istikrarlı arıyoruz.

Bir köpek sürekli onu pet yapmak burnunu kullanarak ve her zaman bir şekilde size dokunmadan edilecek ihtiyaç hissetmeden, seni onun pençe koyarak, bu konuda size güveniyor olduğunda, bu köpek seni sevmekten değil, görüntülemeden senin köpeğin baskın davranışları . Köpek dünyasında, uzay saygıdır. Sürekli dürtmek ve yaslanmış olan bir köpek, sen saygısızlık değil sadece, aynı alfa köpek ediliyor.



Burada bir köpek video klip mükemmel yanlış zamanda bir köpek için sevgi veren insanlara göstermektedir. Bu bir insan muamelesi görmekten yıllardır bir sonucudur. Köpek onun dışında duyar gök gürültüsü ve havai fişek korkuyor. Bu köpek aklın zayıf bir durumdadır. Bu klipte insanlar insanları anlamaya bir şekilde köpek rahatlatıcı, ama bir şekilde bir köpek anlayamıyorum, konfor insan ve köpek için iki farklı şeyler ifade eder. Köpek ona daha zayıf olmak çevrede herkes görüyor. Bir köpek aklın zayıf bir devlet olabilmesi için, o zihnin daha zayıf bir durumda olan paketi üyeleri tarafından çevrili olmak, iyi, bu gerçekten bir köpeğin ruhu messes ve korkusunu yoğunlaştırır. Klibi izlerken, insanlar onlar rahatlatıcı hissediyorum nasıl akılda tutmak ve nasıl köpek içgüdüsel bu şekilde. Görmüyor Keeshond bir insan gibi muamele ediliyor .

Sadık KöpeklerBen içgüdüler var

Bu da tıbbi sorunları olan köpekler için de geçerlidir. Bir köpek bir işlem varsa ve Örneğin, senin için üzülüyorum köpek de bunun yerine köpek zihninde zayıfladığı-sizden beslemek için her zamankinden daha güçlü bir takımı lider ihtiyacı köpeğin hayatında bir zaman.

Eğer köpek için zayıflık göstermesi durumunda bir olmalıdır çünkü köpek içgüdüsel, o ya da değil istediği olsun liderin rolü üstlenir güçlü lider bir köpek paketi ve bir sipariş. Köpek etrafında insanların tüm bakmak için çalışır gibi o köpek onun omuzlarında ağır bir ağırlığa sahip olmak için, çok stresli ve hatta korkutucu olabilir lideri rolünü işlemek için yeterince güçlü hissediyorum değilse bunu. İnsanlar genellikle ruhunun kafa karıştırıcı, ve bugün köpeklerde bakın psikolojik / davranışsal sorunların çoğunu neden denge dışı köpek atmak köpek karışık liderlik sinyalleri verir. Evde ortadan kaldırarak, kendileri üzerinde çiğneme obsesif davranışlar, nevrotik davranışlar, aşırı gelmiyor, kendi sahibinin komutlarını izleyerek değil, sızlanan, aşırı havlayan, heyecanlı olmak: Zihinsel gerginlik ve enerji birçok ortak köpek aksaklıkları yol açan, köpek içinde kuracaksınız çağrıldığında, kapalı çalışan çöp içine alma, evde bir şeyler yok, takıntılı kazma, mobilya, kuyruk kovalayan çiğneme, çizilmeye, diğer köpeklere karşı agresyon , hayvanlar veya insanlar, yakalamaya ısırma, hırıltı ve giderek sadece düz Eski kontrol edilemeyen (sadece birkaç isim). Sorun ne olursa olsun, bu sizin köpek tedavi yolu geri izlenebilir, daha çok değil daha muhtemeldir. Bazı durumlarda köpek sadece fındık veya psiko ve kimse bu konuda yapabileceği hiçbir şey yoktur görünebilir.

Bu aynı zamanda bir numaralı nedenidir ayrılık anksiyetesi . Bir paket olarak, lideri ayrılmasına izin verilmiyor, ancak takipçileri lideri asla terk. Köpeğinizin içgüdüsel onun takipçisi olarak görüyor ve bunu bırakırsanız, köpek genellikle evinizin veya kendisi üzerindeki hayal kırıklığı dışarı alacak, böylece zihinsel acılı olabilir.

3 yorum:

Yalcin Savas dedi ki...

Köpeği evde yalnız bırakmamak lazım, tatile bile giderken hayvansever otelleri aramak lazım. Mesela http://touradv.blogspot.com/2012/08/ucuz-otel-nereden-bulunur-touradv-nedir.html buradaki açıklamalar ile hayvansever oteller bulunabilir.

Hdkalitesifilm dedi ki...

Köpekler her zaman insanların en iyi dostudur diye boşa demiyorlar.. ;)

Sinan4 dedi ki...

istanbul köpek eğitimi için kesinlikte tavsiye ediyorum ben kendi köpeğim de çok faydasını gördüm teşekkür ederim. www.petokulu.com

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.