17 Aralık 2012 Pazartesi

Sizin İçin Doğru Bir Pet Köpek Seçimi

Önemli faktörler hayvan yeni ev ve aile yaşam tarzınıza uygun sağlamak için, bir köpek satın alma veya kabul etmeden önce dikkate alınması gerekir.


Köpekler onların yoldaşlık için ünlüdür. Onlar koşulsuz sevgi ve tüm kalpleriyle kabul sunuyoruz. Onlar biz aşağı olduğunda, bizi teselli bize şefkat, güven bize, bizim ruh asansör, bize güvenli hissediyorum ve her zaman bizi eve dönmek görmek için memnun oluyoruz olun. Ama bizim yaşam tarzı ya da durumun tamamlayacak olmayan köpek bir cins veya tür olsun, bu yeni arkadaşı vazgeçmek istemiyordu,
evcil hayvan sahibi ya onu zorlamadan, zor bir durum haline gelmek, ya da olabilir uzun ve genellikle yürek süreci daha uygun bir aile ile yeniden ev köpeği çalışıyor.

Yani, satın benimseyen veya yeniden evcil bir köpek, bizim için doğru bir tercih ve bu bizim yaşam tarzına uygun olacak büyük önem taşımaktadır olsun. Prospektif ırkları, bunların özellikleri ve özellikleri hakkında bize söyleyebilir çok araştırma vardır. Ne üzerine konsantre olmamız gerekiyor bize uygun bir arkadaşı, biz zevk ve tüm yaşam için hazine ki birini seçmek için yardımcı olacak bazı temel faktörler vardır.

Pet KöpeklerIrk özgü Egzersiz Gereksinimleri

Biz bir köpek var zaman miktarı belirli ırkları bizi yönlendirmek olacaktır. Her gün köpek egzersiz için ne kadar zaman kendinize sorun. Tüm köpekler bazı günlük egzersiz ve bacaklarını uzatmak ve onların doggy iş yapıyor etrafında sniff fırsatı gerekir iken, gerekli egzersiz miktarını ırkları arasında önemli ölçüde değişir. Ve küçük köpek az ihtiyacı egzersiz olduğunu düşünmeyin; bir Jack Russell bunu bir enerji büyük miktarda tüketmek egzersiz çok ihtiyacı var.


Irk Zeka

Zeka seviyesi ırklar arasında önemli oranda değişmektedir. Burada hatırlanması gereken şey, daha akıllı köpek olduğunu, daha fazla stimülasyon gerektirir. Istihbarat köpek eğitiminde büyük bir varlık olabilir iken, o sık olarak algıladığımız ne yol açar 'yaramazlık.' Örneğin son derece akıllı ve güçlü iradeli cins benim Beagle atın. O ben böyle ben alt katta olduğum sürece bir etrafında sniff için yukarı gidiş olarak, değildi yeğlerim şey yapıyor, ben aşağı geri gelmesini isteyeceğiz ve o Sorduğum gibi yapıyor, dinleyeceğim. O devam etmek istediği bir şey ortasında olduğunu, ancak o sadece o an için benim dikkatimi Başladığı ediyorum ne olursa olsun bitirmek için yukarı kendisini geri almak için başka bir yerde bekler. Yeni şeyler öğrenme konusunda Yani zeka harika, ama bu özelliği sıklıkla yaramazlık bir bit ile ilişkilidir.

Uyarım İhtiyaçları

Zeki köpekler hakkında hatırlanması gereken diğer bir şey kolayca sıkılabilir hale olmasıdır. Ve bir sıkılmış köpek genellikle biz yalnız bıraktı ve altında uyarılmış ise belki de evde oldukça yıkıcı olmak, onu gibi bazı öğe kazma veya çiğneme gibi istemediğiniz bir şey yapıyor, kendini eğlendirmek için yollar bulacaksınız. Yani biz köpek uyarılması ihtiyaçlarını yerine getirebilecek emin olmak gerekir.

Bizim Ev / İş Dengesi

Köpek yalnız harcamak zorunda kalacak ne kadar zaman düşünün. Köpekler sosyal hayvanlardır ve doğal (ve böylece herhangi bir cins yalnız minimize harcanan zamana ihtiyacı) yalnız zaman harcamak olmaz rağmen, bazı ırkları diğerlerinden daha yalnız zaman tahammül edecektir.

Ev dışında çok fazla zaman harcıyor bir sahibinin nedenle uyarılması bir çok ihtiyacımız var ve evin günde bir kaç saat boş olması durumunda kolayca bıkmak yüksek zeki, aktif köpekler kaçınmak isteyebilirsiniz. Böyle Greyhound gibi az aktif köpekler ev bu tür için daha uygun olma eğilimindedirler. Onlar için günün en tembellik mutluyuz sabahları iyi bir çalışma varsa bu, genellikle Köpek ve Whippets olarak yarış için yetiştirilen olmuştur ırkları yaşamamış olanlar için bir sürpriz olarak gelebilir, ama olabilir. , Yavru ile cins, tek başına harcanan zaman en aza indirilmelidir ne olursa olsun unutmayın yapın. Ve yavrular bu yüzden yalnız zaman yavaş yavaş birikmesi miktarı en iyisi yalnız olmaya alışmak gerekiyor.

Arkadaşlık

Köpeklerin büyük çoğunluğu mükemmel yoldaşı olmak, ama bazıları diğerlerinden daha bağımsızdır. Biz özellikle her gece bizimle yatmak için gidiyor bir köpek istiyorsanız bu dikkate alınması gerekir. Birçok oyuncak doğurmak arkadaşlık için özel olarak yetiştirilen olmuştur, oysa böyle Huskies gibi daha 'mesafeli' köpekler, genellikle yanında kıvrılıp daha az istekli. Diğer köpekler senin tarafında asla terk edemez ise Ancak, Husky, evin etrafında her hareketinizi takip etmeyecek - diğerleri o sinir bozucu bulmak ise bazı insanlar, sevimli bulacağı bir davranış.

Çocuk dostu

Bu çocuk dostu gelince, ırkları tolerans düzeyi devreye giriyor, ama ne de önemlidir köpeğin erken sosyalleşme olduğunu. İdeal olarak, köpek bir genç yaşından itibaren çocukların maruz olmalıdır. Hiçbir köpek küçük çocuklu denetimsiz bırakılması gerektiğini, ancak unutmayın.

Soy ağacı vs Melezlerinin

Safkan köpekler ve melez grupları arasında bir seçim var. Onlar genellikle daha az cins-spesifik sağlık sorunları ve koşulları muzdarip olarak ikincisi, sağlık açısından avantajı var. Özellikleri ve mizaç melezler daha az öngörülebilir ama o melezler ideal bir aile hayvan yapmak yok demek değildir - genellikle yapmak, böylece onlara dikkate.

'Kurtarma' veya 'Sığınak' Köpekler

Sığınakları tüm köpeklerin türlü var: küçük ve büyük, pedigri, melezler, yavruların ve tabii yetişkin köpekler - zaten iyi huylu halis, tasma eğitilmiş olacak ve birçoğu.

Barınak kendi bireysel köpekler hakkında faydalı bir bilgi kaynağı olacak ve değerli köpeklerin arka plan hakkında bilgi yanı sıra köpek onların bakımı olmuştur çünkü onlar tespit ettik hangi davranış ve mizaç olarak sağlayabilir. Onlar oynak ve friendliest hangisinin, köpekler geri koydu hangi bize söyleyebilir.

Senin Hakkında

Köpeğinizin seçme süreci içinde, gerçekçi ve kendi deneyim ve kişiliği hakkında dürüst yapın. Eğer son derece akıllı bir köpek için yeterli uyarım sağlamak mümkün olacak mı? Eğer daha hiperaktif ırkları biri ile uğraşmak sabır var mı? Eğer yeterince bir Springer Spaniel egzersiz veya bir köpek eğitmek için taahhüt var mı? Sık sık, bir Afgan Hound damat bağlılığı var mı? Bu sorular sadece size cevap verebilir ve gerçekçi olmak bir zorunluluktur.

Ve Dahası

Tam böylece alarak ve tam bir ömür boyu ev sunmayı taahhüt edebilir eminiz ne biliyoruz çeşitli ırklardan inceleyebilirler. Iken köpekler genellikle yaygın cins için bilinen özelliklerine güvenebilirsiniz bireyler olduğunu unutmayın. Bu yüzden bütün gün, ya da bir hiperaktif Whippet uyur garip Border Collie alabilirsiniz, ama genellikle biz tutulan cins özgü özellikleri güvenebilirsiniz.

Yani, doğru köpek, ödüllendirici ve hayatın sonu yok zenginleştiren bir seçim sağlamak için:

Araştırma yapın - Eğer ilgilenen farklı ırkları, özellikleri, kişiliği ve köpek ihtiyaçları hakkında olabildiğince tüm bulmak
Ihtiyaçları, kişiliği ve kendi durumu, deneyim ve kişilik köpeğin özellikleri Maç - Size ve yaşam tarzınıza en uygun hangi seçin

Bir köpek gerçekten akıllıca seçilmiş adamın en iyi arkadaşı vardır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.