10 Aralık 2012 Pazartesi

Kuş Bakimi İpuclari ve Kuşhane

Kuşlar bir hırıltı köpek veya bir kedi için kafesler iyi bir yedek olabilir küçük güzel yaratıklardır.

Uygun ise evcil hayvan bakımı alınır ve eğitimli bir kuş size oldukça bağlı olabilir ve kadar bir köpek olabildiğince sizinle etkileşime girebilir. Az tüylü hayvan satın alırken kuşun sağlıklı ve formda olduğundan emin olmalısınız. Aşağıdaki sağlıklı bir kuş satın almak için yardımcı olacak bazı kuş bakımı ipuçları.


pet kuş
Bir Hasta Kuş tanımak için ipuçları

  • Sen onu çekici bulmak bile kuşun sağlık bazında hayvan seçerken herhangi bir göz yapmak için tavsiye edilir.

  • Bir hasta kuş karıştırdı özellikleri ile sarkık, yorgun bir görünüm olurdu hep onun kanatları altında başını gizlemek eğilimi olurdu.
  • Sıkça onun burun delikleri boyunca akıntı varlığı da hapşırma ve gereken kuş bulmak olurdu.
  • Bir hasta kuşa da kendi dışkıları kuyruk tüyü yapışmış olurdu.

  • Korkunç bir solunum bozukluğu muzdarip bir kuş nefes veya kuyruk genellikle yukarı ve aşağı hareket ederken, bir klik sesi yapma gibi semptomlar gösterir.

Sağlıklı bir kuş her zaman enerjik ve aralıklı yeme oturumları ile olacak gibi görünüyor. Onların fiziksel görünümü ile ilgili olarak size kuş parlak tüyleri, parlak gözleri ve doğada son derece enerjik sahip olduğunu göreceksiniz. Sağlıklı bir kuş sağlamak için size hayvanları için sağlık sigortası imkanları elde edeceği tanınmış bir pet shop onu satın almak için tavsiye edilir. Aşağıdaki Eğer evcil hayvan kuş sağlıklı ve aktif tutmak için yardımcı olacak bazı kuş bakımı ipuçları.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.