17 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Kuş Nereden Satın Alabilirim

Bir pet shop bakarak, sınıflandırılmış reklamlar için, internetten bir pet kuş satın alamak siz için korkutucu olabilir. Önce Bir plan ile başlayalım.


Pet kuş satın alma kararları genellikle dürtü üzerinde yapılan ve bu, söyleyerek eski kökeni neden olan 'acele Yasası; boş zaman tövbe'. Eğer bir kuş satın macera başlamadan önce ev ödevinizi yapın. Yaşam tarzınıza ve bütçenize uygun hangi türlerin karar verin. Doğru pet okumak seçme hakkında daha fazla bilgi için bir Pet Kuş Nasıl Seçebilirsiniz.

Pet Store Kuş Alışveriş

Yerel pet shop bir kuş aramaya başlamak için en kolay yoludur. Problem stok genellikle sınırlıdır. Muhabbet Kuşları, sultan papağanları ve kanarya gibi küçük kuşlar, bol olabilir ama papağan ve egzotik kuşların büyük türlerin seçimi hiçbiri ince olacaktır. Evcil hayvan mağazasında kuş alışveriş downsides biri kuş stres faktörüdür. Dükkân sağlıklı bir ortam sağlamak için çalışıyoruz ama kuşlar insan etkileşimi ve diğer kuşlar maruz kalan ve kaldıktan ilgili fiziksel ve duygusal sorunlar gelişebilir. Baş üzerinde kuş bir garanti veya değiştirme faktörü ile gelebilir.

Seri Kuş İlan Reklamları

Bu bir hayvan kuş bulmak için bir caddedir. Burada olumsuz kuş reklamını insanlar satıyoruz hayvan hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz olabilir. Bir yetişkin olarak satın alınmış ve yaş ya da cinsiyet emin değilseniz olabilir. Kuş gibi akciğer hasarı ve kuşlar erken ölüme neden sigara dumanı gibi çevresel tehlikelere maruz kalmış olabilir. Bu ihmal ya da istismar olabilir. Emin olun ve onlar satıyoruz nedeni hakkında sorular sorar.
Online Evcil Hayvan Kuş Alışveriş Sitesi

Satılık Evcil Kuşlar reklamını online sitelerin bir dizi vardır. En popüler biri Bölgenizde bulunan sınıflandırılmış reklamlar listeleyen evcilhayvanilan.com sitesi online sattığınız damızlık bulmak yardımcı olacaktır. En çok gönderir, ancak bu bir dezavantajı vardır. Sen onun tutum ya da sağlık durumunu belirlemek olamaz yani görmediğin bir kuş alınacak. Nakliye süreci evinize ayarlaması sorunlara neden olabilir kuş için travmatik olacaktır.

Doğrudan Kuşların Sahibinden Alış

Bir kuş satın almak için en iyi yollarından biri damızlık doğrudan olduğunu. Onların tesisleri ziyaret, ya da satılık bebek kuşlar var, en azından kısmen, ve yeni bir evcil hayvan sağlıklı bir başlangıç olmuştur olmadığını belirleyebilirsiniz. Bir kerede birden fazla kuş bakmak için fırsat var. Emin olun ve size bir takip kuş için onları arayabilirsiniz görmek için damızlık sormak ve kontrol etmek için sizinle soruların bir listesini almak. Bir kuş damızlık soracağınız soruları hakkında bilgiler bulunabilir Pet Kuş .
Bir Kurtarma Organizasyonu a Bird benimseyen

Bu bir bebek kuş alma muhtemelen mümkün olmayacak olsa da satın alma için tatmin edici bir seçenektir. Kurtarma kuşların çoğu bazen birkaç, evlerde olmuştur, ve kötü alışkanlıkları ve sağlık sorunları ile birlikte gelebilir. Benimsenmesi ve kurtarma istasyonları listesi elde edilebilir Kuş Web . Onlar uygun bir evlat edinmek için arama size yol gösterecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.