17 Aralık 2012 Pazartesi

Java Moss (Vesicularia dubyana): Bitki Profili

Tutmak için en kolay akvaryum bitki doğrusu de en faydalı bitkilerin biri olabilir.


Java Moss, çok çeşitli koşullarında tutmak için ve büyür su bitkileri en kolay biridir. Sağlıklı Java Moss yeşil renkli olacak ve bitkili akvaryum önemli yere kapak olacak. Besin ile tedarik için yeterli detritus verildiğinde bir akvaryum Java Moss yerleştirildiğinde çatal ve hızla büyümeye devam eden uzun bir dize gibi dallar büyür.
Detritus nedir?

Detritus dışkı ve bir akvaryum konut balık veya omurgasız su birikir diğer organik maddedir. Detritus çok iyi Java Moss besler ve Java Moss detritus yakalama mükemmel bir iş yapar.
Bazen ben bir su değişimi yaptığınızda herhangi bir gevşek java yosun kaldırmak ve aşırı detritus kurtulmak için elden çıkarıldığında su çevresinde durulayın olacaktır. Bu Java Moss temiz görünümlü ve bazı ekstra besin kaldırarak kontrol dışı büyüyen onu tutmak yardımcı olur tutmanıza yardımcı olur.

Java Moss Nasıl Hızlı büyümek mı?

Java Moss hemen her ortamda bir yabani ot gibi büyüyecek. Java Moss satın alırken sadece bir kısmını satın almak ve yosun büyümesini istediğiniz her alanda küçük bir tutam koymak en iyisidir. Akvaryumda Java Moss parçası yerleştirirken bunu ince yaymak için en iyisi bu yüzden bunu büyümek istiyorum yüzeyleri boyunca doldurmak için daha fazla alan vardır.


Benim Java Moss birkaç yıl önce bir bölümünü satın aldıktan sonra şimdi bir akvaryum başlatmak isteyen herhangi bir arkadaş için her depoda bol o kadar hızlı büyür. Sizin Java Moss tank büyüklüğüne göre bazen inceltilmesi ve nereye büyümeye izin veriyorsunuz gerekir gerekir. O balık yine de bazı akvaryum kendi akvaryum böyle bir üretken bitki ev tercih nedeni budur ücretsiz yüzme için yer olduğundan emin olmak için en iyisidir.

Java Moss Ne Faydaları var mı?

Java Moss akvaryumda birikir detritus ve nitratlar üzerinde büyür. Java Moss nitratlar emici olduğunda bu balık için daha temiz ve daha net bir ortam oluşturur. Su temizleme ile birlikte Java Moss ayrıca omurgasızlar, balık yeme yosun, ve hemen hemen her ücretsiz yüzme balık kızartma için için güvenli bir sığınak oluşturur.

Öte yandan, birçok akvaryum Java Moss aslında büyümek ve kontrol altında tutmak için bir güçlük bulmak çok kolay olduğunu bulmak. Şahsen benim sucul hayvanlar için su temiz tutmaya yardımcı olmak için benim tank içine tüm bu yosun edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.