10 Aralık 2012 Pazartesi

Çocuklarimizin En Çok Sevdiği Pet Kuşlar

Çocuklar ve kuşları çok seviyorum. Onlar kuş renkli tüyleri, onların sesleri ve onların komik hareketleri tarafından hayran ediyoruz. Bu yüzden en çok çocuklar sonunda bir evcil hayvan için çok kendisine bakmak için bir kuş istediği siz için herhangi bir mucize olarak görülebilir.


Tabii ki, kuşlar genellikle konuşan, çocuklar için büyük hayvan değildir. Çocuklar bir kuş sahibi olamak için fazlası ile sabırsız olabilir. Kuşlar kaba kullanımdan tahammül edemez. Böyle cockatoos ve macaws gibi bazı büyük papağan aslında küçük elleri ve yüzleri için bir tehlike oluşturabilir.

Ama her kuralın istisnaları vardır. Çocuğunuz kuşlar ciddi bir ilgi gösteriyor ve hayvanlar ile hafif ise, küçük tüylü arkadaş mükemmel bir hayvan yapmak olabilir.


Aşağıdaki Çocuklar, küçük paketler halinde arkadaşlık bir sürü paketi küçük kuşlar için sitemizde

Top 10 Pet Kuşlar olduğunu. Çocuklar yetişkin denetimi ile işlemek için bu pet kuşların herhangi güvenlidir. Akılda tutulması gereken bir kaç başka şeyler:

Küçük kuşlar büyük papağan kadar çok bakım ve dikkat gerekir. İyi bir diyet ve düzenli veteriner kontrolleri küçük kuşlar sağlıklı tutmak doğru uzun bir yol gider.
Hatta küçük kuşlar bazı insanlar için çok gürültülü olabilir. Çığlık sürekli gevezelik ya da ara sıra kabul edilemez ise, bir kuş ev için doğru pet olmayabilir.
Her zaman yeni bir evcil hayvan ile çocuğunuzun etkileşimleri izlemek. Çocuklar en kuşlar bilmeyen insanlara ısınmak için çok zaman gerektiğini anlıyorum, ama nazik tedavi, onlar harika arkadaşlar olabilir emin olun.
Çevresinde alışveriş. Fiyatlar bazen birkaç yüz dolar, yetiştiricileri arasında büyük ölçüde değişmektedir. Daha da iyisi, yerel hayvan barınağı veya benimseyerek düşünebilirsiniz kuş cenneti . Birçok kuş kulüpleri de uygulanması mümkündür evcil kuşlar var. Kuşlar genç ve iyi hayvan yapmak için el kaldırdı olması gerekmez. İkinci el yetişkin kuşlar gibi iyi olabilir.

Sırası İle Çocukların En Çok Sevdiği Evcil Pet Kuşlar


9 - Quaker (keşiş) Muhabbet Kuşu

Küçük kuşlar arasında Quaker uzun kuyruk dahil olmak üzere yaklaşık 12 inç bir orta büyüklükte. Bu telaşlı, komik küçük kuşlar yüksek gıcırtılı sesler açıkça konuşabilme iyi konuşmacılar vardır. Genel olarak, Quakers her zaman bir bit nippy ve otoriter, ama değil: ". O, gürültülü değil çığlık değil, ısırmak yok, ve toprak değil, O çok sevimli ve tatlı ve yabancılarla onu pet sağlayan," tek sahibi diyor . Bir normal yeşil Quaker nispeten makul 150 $ maliyeti; nadir renk mutasyonlar daha fazladır.

08 - Şeftali-Yüz Muhabbetkuşu

Lovebirds büyük çocuklar için bir başka güzel seçimdir. Pembe yanakları ile bu k

üçük yeşil kuşlar 100 doların altında da ucuzdur. Onlar banyoları alarak neşeli ve düşkün, aktif olduğunu, küçük 30 yıla kadar yaşayabilir olsa.

Lovebirds biraz temperamental ama bir kez en sevdikleri insan tarafından okşadı ve sarınmış olmanın keyfini tamed olabilir. Sık kullanım onları sevimli tutar. Lovebirds kötü konuşur ama bazı mikrodalga sesleri gibi sesler taklit.

07 - Kayık

Bu budala, akrobatik küçük papağan çok eğlenceli. Kayıklar nesneleri güreş ve windup oyuncaklar gibi atlamalı, sert oynamak ister. Bir fan koymak gibi birçok sahipleri ", iki kez eğlence" yoldaşlık için iki veya daha fazla tutmak ve. Onlar "yarasalar, gaga güreş gibi. Onlar geri almak için çan, deri knot ile oyuncakları seviyorum." Baş aşağı asılı

Kayıklar "saç sörf" ve giysi burrowing ünlüdür. Bunlar uzun ömürlü - 30 yıla kadar - ama büyük değil konuşmacılar. Kayık iki kusurları vardır: diğer hayvanlara karşı da pugnaciousness - ve kendi pahalılık - diğer kuşlar, köpekler ve kediler saldırır. Beyaz göbekli ve siyah kaplı çeşitliliği 750 $ ve 1.000 $ arasında değişiyor.

06 - Conure

Conure büyük bir ilk kuş yapma, tatlı sevimli ve izlemek eğlenceli. Conures ayakları kaldırma ve müzik başlarını sallanan, büyük dansçılar, ve tek ayak asılı iken genellikle sırtlarında oyuncakları ile oynamak ya. Onlar cırtlak için haklı bir üne sahiptir. Ancak, yeşil-yanak ve mavi-taç Conures Jendays, Nandays ve diğer mutasyonlar ile karşılaştırıldığında nispeten sessiz vardır. Sun Conure yeşil yerine kırmızı ve sarı tüyleri alevli, belki en güzel ama üç kat pahalı olabilir, 600 $ kadar maliyet.


05 - Finch veya kanarya

Bir evcil hayvan kanarya ya ispinoz bir hayvan işlemek için çok genç çocuklar için kuşları tanıtmak için harika bir yoldur.

cocuklar ve papağanlarPapağan, saka ve kanarya aksine özellikle insan temas istemiyoruz. Ancak, tüylü arkadaş gibi yapmak, böylece daha sonra arkanıza yaslanın ve onların güzel tüyleri ve antics zevk, çiftler halinde onları satın. Kanaryalar çarpıcı şarkı sesleri var, onlar levrek levrek hop gibi ispinozları kendine has bir "bip bip" çağrısı yayarlar. Lifespans kısa ama maliyeti arasında 100 $ ve 200 $ ılımlı.

04 - Pionus

Tatlı huylu pionus nadiren çocuklar için ideal bir papağan yapma, ısırır. Genellikle sessiz ve bir kişi, papağan ile ortak bir sorun ile sadece bağ daha az olasıdır. Pionus sahibi Ellen Coltrane'in kuş "misk meyve gibi kokusu ... çok çekici." Seviyor

Daha büyük kafes gerekir böylece bir güvercin büyüklüğünde, pionus listemizde büyük papağan. Bu uzun bir süre için aile üyesi kalan, yukarı 40 yıl yaşayabilir. Ne yazık ki, pionuses yetiştiriciler aracılığıyla ağırlıklı olarak bulunmaktadır ve 1.000 $ kadar gidiyor, son derece pahalıdır.

03 - Muhabbet Kuşu

Muhabbet (muhabbet) bir evcil hayvan olarak yaygın popülerlik elde etmek için ABD'de ilk kuş oldu. Kolay ve ucuz, hala hem çocuklar ve yetişkinler ile büyük favori sensin. "Muhabbet kuşları küçük palyaçolar," bir sahibi diyor. "Onlar yolda her zaman konum, gevezelik ve çalma veya gıda kase ile karıştırmak. Onlar gürültü her zaman yapmak! Ama eğlenceli ve keyifli bir gürültü."

Muhabbet kuşları renk gökkuşağı tutmak kolay ve kullanılabilir. Onlar kolayca uysal ve sevgi kalır. Yetişkin denetimi ile okulöncesi bir muhabbet kuşu bakımı için öğretilebilir. Muhabbet kuşunun tek ciddi dezavantajı ne yazık ki kısa ömürlü olduğunu. Birçok kalıp, birkaç yıl içinde, çok çok yakında onları sevenler için; Tüm papağanlar yüzde 90'i sonunda tümörleri geliştirmek olduğu tahmin edilmektedir.

02 -Papağanlar

evcil kuşlarBu süper-küçük papağan - bazı ölçü kuyruk gaga sadece 3 1/2 inç - parakeets daha küçüktür ama büyük kişilikleri var. Bir market sahibi onu Parrotlets çağırır "parrotdom arasında pitbullarla." Parrotlets eğlenceli ve biraz otoriter vardır. Ancak, onlar muhabbet kuşları daha sessiz konum ve daha uzun yaşamak - 30 yıla kadar için.

Hayvan ticareti Hala oldukça yeni, Parrotlets nadiren evcil hayvan mağazalarında satılmaktadır. Ancak, daha yetiştiriciler hakkında aynı fiyata bu muhabbet alternatifler sunmaya başlıyor.

01 - Sultan Papağanları

Bizim bir numaralı çocuk dostu kuş boyutu, kişiliği ve uzun ömürlü mükemmel bir denge olduğunu. En papağan ile karşılaştırıldığında, cockatiels, ısırmaya yavaş uysal ve soğukkanlı vardır. Onun kuzeni gibi, kakadu, Sultan papağanının kendi ruh halinizi yansıtacak kret tüyler var - kafa karşı düz ve sakin kaldırdı gösterir korku veya ilgi demektir.

Konuşkan çok olmasa da, Sultan papağanının bir papağan (ilgi için çığlık çığlığa sürece) için sevindirici, müzikal sesi var. Cockatiels muhabbet kuşları ve kayıkları gibi sporcular değil, ama onlar, çevrelerini keşfetmek parçalama kağıt ve aynalar kur hoşlanırım. En cockatiels groped olmamak tercih, ama bir kez onlar saatlerce omuz oturmak için mutlu, baş çizikler seviyorum ve çok kendi halkına adamış olabilir tamed.

Cockatiels iyi bakım ile 20 ila 30 yıla kadar yaşamak ve alçakgönüllülükle yaklaşık 100 $ olarak fiyatlandırılır. Ayrıca, çoğu kuş kutsal evlatlık cockatiels var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.