17 Aralık 2012 Pazartesi

Top 10 Dünyanın En Pahalı Köpek Irkları

En Pahalı Köpek Cinsleri Gözden geçirilmesi ve dünyanın en iyi 10 lüks köpek ırkları aşağı sayma. Ayrıca en pahalı köpeği hiç bugüne kadar satılan ne olduğunu bulmak.
Peki bir köpek ırkı pahalı kılan nedir?


Cins nadir ve saflık bir köpek pahalı yapabilirsiniz faktörlerin sadece bir kaçıdır. Tıpkı ekonomi gibi, arz ve talep oyuna gelebilir. Son derece nadir bir cins, ancak son derece rağbet gören para büyük bir miktar getirebilir.


Bir cins içinde iyi genetik ve mükemmellik bir geçmişi de değeri kadar sürebilmektedir. Ödül kazanan köpek yavrusundan yüksek, özellikle yetiştiricilerden veya bir yaşam için köpek göstermek eğitimciler için, sonra aranır.

Ama bir cins değeri kadar sürebilirsin en büyük faktörlerden biri ünlü bir faktördür. Bu cins yakında özel cins, özellikle yabancı bir ırk, bir yüksek profilli ünlü görülür olduğu sürece değer can anında gök roket!

Bugüne kadar satılan en pahalı köpek ırkı nedir?

Mart 2011 yılında, kırmızı bir "Tibetli Mastiff" (veya Çince "Hong Dong") "Big Splash" adlı yaklaşık 1,5 milyon ABD doları olan bir kuyruklu 10 milyon Yaun, satıldı. Big Splash yaklaşık üç metre yüksekliğinde standları ve £ 180 üzerinde ağırlığındadır. O Çinli multi-milyoner tarafından satın alındı. Ama bu Tibetli Mastiff dünyanın en pahalı cins olduğu anlamına gelmez.


Top 10 Dünyanın En Pahalı Köpek Irkları

Dünyada bulunan en pahalı köpek ırkları sayım başlayalım.

10. Japon Akita

Akita Japon köpeklerin büyük bir cins ve Japonya'nın ulusal hazinelerinden biridir. Onlar avı kuş, ördek, ve oyun için kullanılmıştır. Bugün Akita çoğunlukla sadık bir arkadaşı değil, aynı zamanda terapi köpekleri, polis köpekleri ve rehber köpekler olarak görülebilir. Japon Akita $ arasında 1500 ve 4500 $ satabilirsiniz.

9. Sakallı Collie

Sakallı Collie İngiltere kökenli. Bir gütme köpeği olarak, uzun saatler çalışmak için yetiştirilen. Onlar meşgul tutmak ve böylece düzenli egzersiz ve itaat eğitimi çeşit gerektiren seviyorum hevesli ve enerjik köpekler vardır. Ama her şeyden önce, onlar, sevgi dolu, zeki ve aile dostu köpekler yapmak. Sakallı Collie $ arasında 1000 ve 5000 $ satıldı.

8. Firavun Hound

Adından da anlaşılacağı gibi, Firavun Hounds eski Mısır kökenli. Cins çok zarif ve asil görünümlü. Doğal olarak çok aktif ve uyanık, onlar köpek spor ve çeşitli aktiviteler için idealdir. Ayrıca, akıllı, samimi ve sevgi arkadaşlarıdır yapmak vardır. Firavun Hound $ arasında 2500 ve 6500 $ mal olabilir.

7. Tibetli Mastiff

Tibet Mastiff Tibet manastır bekçileri olarak efsanevi sertlik ve rol için ünlüdür. Hasta ve nazik olsa da, onlar savunmak için hızlı olmak ve son derece sadık olabilir. Kuzey Amerika, bunlar bekçi köpeği, kızak köpekler, Herding köpekler ve arkadaşları gibi soy olarak kullanılmıştır. Tibetli Mastiff genellikle yaklaşık $ 2200 7000 $ satılmaktadır.

6. Rottweiler

Rottweiler sakin, güçlü, akıllı ve sadık bir köpektir. Kendi ev ve aile korumak için kendi doğası gereği bunların mükemmel koruma köpekleri olun. Ancak bu aynı zamanda yabancılarla hemen arkadaş yapmazlar anlamına gelir. Rottweiler $ 2000 ile $ 8000 arasında getirebilir.

5. Chow Chow

Kuzey Çin menşeli, Chow Chow eski tanınabilir doğurmak biridir. Onun aslan gibi yele ile, aynı zamanda en güzel ve etkileyici doğurmak biridir. Onlar herding, avcılık, ve çekme gibi çeşitli aktiviteler için kullanılmaktadır. Bugün onlar çoğunlukla bir arkadaşı ve aile köpeği vardır. Chow Chow 3000 $ ve 8500 $ arasında herhangi bir yere mal olabilir.

4. İngiliz Bulldog

İngiliz Bulldog istikrar, güç ve dayanıklılık için üretilmiştir. Cins çok sakin ve istikrarlı olduğunu ama aynı zamanda çok cesur olabilir. Kendi bekçi köpeği görünümünü rağmen, agresif olmayan ve sevgi insanlar vardır. İngilizce Bulldogs 2500 $ ve 9000 $ arasında herhangi bir yere getirebilir.

3. Samoyed

Samoyed Spitz ailesinin bir üyesidir ve Sibirya kaynaklanır. Onlar gütme, halletme ve koruma için yetiştirilen edildi. Bugün hala kızak ve gütme köpekleri olarak görülür, genellikle halka göstermek ve itaat yarışmalarda görülen ve bunlar nedeniyle nazik ve sevecen bir doğası harika terapi köpekleri yapmak vardır. Samoyed $ arasında 4000 ve 11.000 $ mal olabilir.

2. Spaniel Cavalier King Charles.

Cavalier King Charles Spaniel II günlerinden beri eşlik köpekleri gibi özellikle cins oldu. Bunlar itaat yarışmalar, göstermek halka, ve terapi köpeklerde görülebilir. Onlar büyüleyici küçük cins, akıllı, mutlu ve giden. Onlar eğlenceli ve sevgi aile hayvan yapmak. Spaniel Cavalier King Charles $ arasında 1000 ve 14.000 $ bir ağır toplamı getirebilir.

1. Alman Sheppard

Ve bir numaralı en pahalı köpeği Alman Sheppard! Bu biraz şaşırtıcı gelebilir, ama ortak Alman Sheppard $ arasında 3000 ve 24.000 $ mal olabilir. Almanya'da bir köpek eğitim enstitüsü dünyanın en iyi olarak kurtarma köpekleri pazarlar ve büyük bir 24.000 $ için Alman Sheppards satıyor. Alman Sheppard onlar listenin üstüne koyarak bir, güvenilir, akıllı ve çevik bir köpek olduğunu defalarca kanıtlamıştır. Onlar sadece birkaç isim onlara büyük kurtarma köpekleri, polis köpekleri ve rehber köpekler yapım, birçok diğer ırkların kapasitesinin ötesinde eğitilmiş olabilir.

Ama unutmayın, cins fiyatı onları daha iyi kılan değil. Onlar yoldaşları ve size geri vermek aşk olarak size aşk nedir gerçekten önemli olduğunu! Bir köpek ve onun ustası arasında gelişen kırılamaz bağı paha biçilemez.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.