17 Aralık 2012 Pazartesi

Tropik Balıklar Ve Bakımı

Tropikal Balık Nelerdir? Kısacası, onlar tüm dünyada sıcak, tropik yerlerden gelen bu tatlı su balıkları vardır. Bu altmış sekiz derece Fahrenheit seksen derece Fahrenheit kadar değişen sıcaklıklarda rahat yaşarlar. Tropik balıklar su sıcaklığı değişimlerine son derece hassastır. Için kullanılır ne balık altındaki sıcaklıklarda akvaryumda sıcaklık bakımı, sağlık bozulmasına neden olabilir.


Birçok hobi için, ilk su pet bir altın balık oldu. Onlar aslında tüm akvaryum deneyimi sevdim bulundu, birçok tanklara tropikal balık ekleyerek balık kendi seçimi genişletmeye karar verdi. Ne yazık ki, pek çok sıcak su tropikal balık aynı tank içinde soğuk su altın balık olan biri için iyi olmadığını keşfetti.

Örneğin, Japon balığı soğuk sularda seviyorum. Onlar kırk derece Fahrenheit gibi düşük sularda iyi ayarlayabilirsiniz. Diğer taraftan, tropikal balık sıcaklığı 60 derece gider gibi rahatsızlık hissetmeye başlarız.

Balık milyonlarca yıldır gezegende olmuştur. Uzun yıllar sonra, balık farklı onlar için alışık olduğunuzdan sıcaklıkları sularda uzun süre gelişmek için kolay değil. Sahip bir insan aniden böyle Colorado gibi bir soğuk bölgeye hareket, Mississippi gibi sıcak bir devletin çok Hayatının yaşamış gibi olur. Tabii, onlar deneyim hayatta olabilirdi, ama onlar çok zevk olacağı şüphelidir. Birçok balık türü sıcaklık aralığında geniş bir varyans tahammül edemez.

Tropikal çeşitleri hassasiyeti her düzeyde gelir. Yeni gelen aquarist düşük bakım ve dayanıklı olanlar için bakmak gerekir. Diğer bir deyişle, onlar tropikal esaret altında üreme sorunu yok kolayca yeni bir konuma geçirilen çözümlenmeden olmayan balık, ve bu seçici yiyen değildir seçmelisiniz. Yerel balık perakendeci sizin için ne arıyor onu söylerseniz iyi seçimler için size rehberlik yardımcı olabilir.

Bir akvaryumda tropikal balık Lots gerçekten bir odayı anlatan, ancak bu, kalabalık önlemek için dikkat önemlidir. Eğer bir tank kaç tropikal balık olabilir? Standart kılavuz tank su yüzey alanının 24 santimetrekare başına balık bir inç olduğunu. Bundan daha fazla ve hastalık onları daha duyarlı hale yumruk dışarı vurgulayarak riski. Aşırı kalabalık bir akvaryumda ortaya gerginliği de topraklarını korumak için mücadele edecek agresif sakinleri tarafından daha fazla saldırı neden olacaktır.

Ancak, bir aile odaya dekoratif bir eleman eklemek veya oturma odası yanı sıra, bir akvaryum büyük, rahatlatıcı hobi yapar. Hayatınızda bazı stres kurtulmak mı istiyorsunuz? TV kapatın akvaryumlar önünde oturup, ve sadece uzak vücudunuzun kuponundan stres hissediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.