12 Aralık 2012 Çarşamba

Güvercin Cinsiyeti Nasil Belirlenir

Bir güvercin "cinsiyet", erkek ya da dişi olup bulmaktan diğer bir deyişle, bir zor bir iş olabilir. Güvercin hiçbir dış genital var gibi onların cinsiyet keşfetmek için bu kullanamazsınız. Bu sebepten dolayı, bir gözlem diğer yöntemleri kullanmak gerekir.

Erkeklerde dişi güvercin daha neredeyse her zaman büyüktür. Onlar çok ağır, dolgun ve daha dolgun tüyleri ile vardır.

Güvercinler 'yüzleri inceleyin. Erkek güvercinler kadınlarda daha belirgin, yüksek taç var. Kadın gözleri başının üzerine daha yüksek olacak ve erkeklerin, çünkü bu fark daha düşük olacaktır.

Çiftleşme mevsimi sırasında yakından İzle - erkekler başlarını yay ve genelde bu etkilendim içindir dişilerden farklı olarak, bu sezon boyunca yere onların kuyruk tüyleri kazımak için eğilimindedir. Erkeklerde de bir gösteri koymak onların sandıkları ve tüyleri kabarır.

Erkekler çok daha agresiftir dişi güvercinler göre ve yiyecek veya toprak veya hatta bir arkadaşı üzerinden diğer güvercinler ile mücadele için daha olasıdır.

Bu kuluçka gelince, erkek güvercinler genellikle sabah iken kadınlarda öğleden sonra ve akşamları onların dönüş almak sırasında yumurta

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.