17 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Kuşlar için Kümesler ve Kafes Gereksinimleri

İşte en iyi kuş kafesi ve nasıl evcil kuşlar için sağlıklı bir ortam kurmak için seçme ve satın alma ile ilgili bazı yararlı ipuçları verilmiştir.


Kafesleri ve pet kuşların bütün türlerin ve boyutlarda kullanılabilir kuş konut çeşitli türleri vardır. Sahipleri onlar gelemez kafesinin en iyi türü satın almalısınız ve detaylara dikkat ödeyerek, kendi evcil hayvan kuş yıllarca keyfine varacaksınız rahat bir ortam geliştirmek gerekir.

Pet Kuşlar için Kafes Çeşitleri

Bir evcil hayvan kuş için bir kafes satın alırken dikkat edilmesi gereken birkaç şey vardır. Maliyet genellikle bir kafes satın belirleyici bir faktördür, ancak, güvenlik her zaman yanı düşünülmelidir. Kafes yapı, çelik gibi malzemeler, boyalı metal, ve açık hava kuşhaneler için bazen bir pleksiglas çeşitli gelir. Ancak kuşlar için tehlikeli olduğu kanıtlanmış, ve aşağıdaki yapılmış kafeslerde kaçınılmalıdır bazı metaller vardır:



Galvanizli çelik kafes
Kurşun veya çinko kaplama veya donanım ile Kafesleri
Sprey boya ile boyanmış ucuzluktan kafesleri
Paslanmaya kafesleri
Pullanma olan Krom kaplama kafesleri

Kafes çubukları yeterince yakın birlikte çok kuşun kafasını aralarında sıkışmış alınamıyor olmalı ve güçlü ve sağlam olmalıdır. Paslanmaz çelik pet kuş konut için en iyi malzeme olduğunu, ama aynı zamanda en pahalı. Bu, temiz sert temizlik maddeleri kadar tutar ve uzun vadede para değerinde de olabilir kolaydır.

Pet Kuşlar için Tünekler

Kendi evcil kuş için bir kafes seçtikten sonra, en sahipleri kafes aksesuarları ve tünemiş seçmek dışarı zevk. Tünekleri ahşap, plastik, metal ve beton gibi malzemelerin çeşitli gelir. Mümkün olduğunca doğal bir ortam içinde o kadar oluşturmak için, sahipleri kalınlığı ve kullanmak için doku değişen derecelerde tünemiş çeşitli ile kendi pet kuş vermeyi tercih edebilir.

Kuş türlerin farklı büyüklükte tünemiş gerektirir. Tüneklerin çoğunluğu herhangi ayak örtüşen olmadan, etrafında çok kuş tüneği tüm ayak dinlenme sağlayacak kadar geniş olmalıdır. Tünekleri değişen kuşun ayaklarını egzersiz ve çok küçük tek kalınlığı tünemiş veya tünemiş barındırılıyor kaynaklanabilir hangi artrit önlemek böylece kalınlıkta olmalıdır.

Zımpara tünemiş grit için çiğnemek veya yem gibi muhabbet ve küçük kuşlar için iyi çalışır, ancak zamanla ayak tahriş edebilir beri kendilerine sunulan levrek tek tip olmamalıdır. Kış için veya kuşlar için büyük Isıtmalı tünemiş iş kapalı tuttu. Sahipleri yerel nalburdan satın alınabilir paslanmaz çelik, herhangi çinko ek parçaları değiştirmeniz gerekir.

Pet Kuşlar için oyuncaklar

Oyuncaklar ispinoz gelen papağan kuş hemen hemen her tür ihtiyaçlarını karşılamak için mevcut renkler ve karmaşık tasarımlar çeşitli gelir. Diğerleri parçalama ahşap oyuncaklar zevk ve blokları ile oynarken Bazı kuşlar biblolar ve parlak çan seviyorum. Kuş sahipleri periyodik hangi sıkılmadan ve depresyon veya anksiyete bozukluğu muzdarip kendi kuş tutmaya yardımcı olacaktır dışarı değiştirmek için birkaç farklı oyuncaklar satın düşünmelisiniz.

Ev yapımı oyuncaklar karton ve ip yapmak için eğlenceli ve kolay, ve zevk büyük kuşlar için davranır dolu toplayıcı, küçük ev yapımı dananın doğal beslenme davranış biçimi olarak teşvik etmek için mükemmel bir yoldur. Ev yapımı oyuncaklar yapmak da çocukların aile evcil hayvan kuş ile etkileşim ve kuş yeni ve çok sık ele alışık değil özellikle yer hissetmek için bir yol sağlar.
Pet Kuşlar için Isıtma, Aydınlatma ve Yüzey

Isıtma ve aydınlatma kuşların barınma gereksinimlerini önemli bir rol oynamaktadır. Soğutucu ortamlarda veya düşük ışık evin içinde odalar tutulur Yetişkin evcil kuşlar, çok iyi gelişirler ve hastalık ve diğer bozukluklar duyarlı olmayacaktır. Sahibinin kuş oda içinde üzerinde giysi ışık katmanları ile rahat ise, o zaman muhtemelen rahat.

Kuşlar günlük doğal ışık yaklaşık 10 saat karanlık, 14 saat gerekiyor. Bir pencereden güneş ışığı kuş direkt kamaşma korunmaktadır sürece yararlıdır. Kapalı bir pet kuş sunmak için aydınlatma iyi tip tam spektrumlu floresan aydınlatma olduğunu. Işık Bu tür doğal güneş ışığı taklit ve can sıkıntısı ve kendini yıkıcı alışkanlıkları azaltmak için yiyeceklerdeki besinin yararlanamamayı çeşitli şekillerde kuş olur.

Yüzey gazete veya kalıp veya küf olmaz düz kağıt türleri ile sınırlı, ya da bir koku taşıyor olmalıdır. Pet kuş sahipleri, fonksiyonel onların kuş için bir ortam kurmak için çalışıyoruz gelişmek için bir kuş için gerekli olan herşeyi sağlar ve sahibi korumak için kolay olmalıdır olmalıdır. Bir sağlıklı ve mutlu bir kuş sahibi arkadaşlık ve zevk uzun yıllar verecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.