12 Aralık 2012 Çarşamba

En Çok Terçih Edilen Pet Kuşlar

Parlak tüyleri ile konuşan kuşlar, ötücü kuşlar ve kuş kafesleri ve kafeslerde için popülerdir. Sahipleri ile mükemmel etkileşimi ile bu kuşlar çok sık bulunmaktadır.


Popüler Pet Kuşlar Özellikleri

Kafes kuşları binlerce yıldır değerli olup, özellikle son üç veya dört yüzyıllarda, onlar esaret yaygın yetiştirilen olmuştur. Yasal olarak bugün satışa sunulan en evcil kuşlar vahşi kaldırılır nesiller vardır. Ne yazık ki, bu türlerin çoğu gelişen bir kuş kaçakçılığı ticareti nedeniyle vahşi tehdit altındadır.


Insanlar kuş tutmak için seviyorum nedenleri vardır. Insan konuşmasını kullanmak için bazı kuşların inanılmaz yeteneği muhtemelen en zorlayıcı. Ispinozlar, özellikle kanarya, bazıları güzel şarkı için bilinir; bu kuşlar, papağanlar ile birlikte, aynı zamanda renkli tüyleri var eğilimindedir. Papağanlar, mynahs ve kargalar tüm insanlarla etkileşim ve oldukça sevgi olabilir, ise güvercinler genellikle göstermek için yetiştirilmiş, ya güvercinlerin veya yarışçılar olarak eğitilmiştir.

popüler-pet-kuşları
Ispinoz, papağan,: kafes kuşları en yaygın türleri altı gruba ayrılabilir mynahs, güvercinler, toucans ve kargalar . Bunlardan, muhabbet kuşları ve papağan çok evcil hayvan olarak kalan fazladır.

Kafes kuşları veya kuşhaneler iyi yapmak Küçük renkli kuşlar ispinozlar, waxbills ve dokumacılar aittir, ama genellikle topluca ispinozları olarak adlandırılır. Genel olarak, bu kuşlar:

ikili ya da küçük gruplar ve tutsak iyi cins iyi yapmak.
parlak tüylere sahiptir. (Bazı renkler seçici üreme aracılığıyla geliştirilmiştir.)
sessiz ve yıkıcı değildir. Bazıları, özellikle kanarya , güzel şarkı.
konuşmak yok.
onların kafeslerinde kalır ve insanlar ile çok az etkileşim.
yaklaşık yedi yıldır yaşıyor.
Tohumlar, yeşillik ve omurgasızlar yiyin.

Papağanlar: Papağanlar, muhabbet kuşları, cockatiels, parakeets, Lovebirds, Parrotlets ve Conures

Kafes kuşları birçok farklı çeşitleri papağan kategoriye girer. Diğerleri oldukça büyük kuşlar ise bazı, muhabbet kuşları ve kumrular gibi küçük. Genellikle, papağanlar:

Onlar insan etkileşimi olduğu sürece tek kuşlar da yapıyor.
parlak gösterişli tüylere sahiptir.
gürültülü ve çevrelerinin yıkıcı olma eğilimindedirler.
konuşmayı öğrenebilirsiniz. Muhabbet kuşları ve Afrika Gri papağan başarılı konuşanlar vardır.
sahipleri ile egzersiz ve etkileşim kafesten zamana ihtiyacım var. Bu kuşlar kollar vb, omuzlarında, ceplerinde oturmak ister
türüne göre dört ila 80 + yaşındaki yaşıyor.
Tohumlar, yeşillik ve taze meyve yiyin.

İyi Bir Pet Kuş Seçimi

Popüler evcil hayvan kuş türlerinin bir evcil hayvan aradığınız özelliklere sahip birini seçmek için dikkatli anlamlı-be değişir. Bir evcil hayvan kuş seçmeden önce, size bakım ve etkileşim gerekli düzeyde sağlayabilir emin olmak için mevcut çeşitli araştırma ve uzun vadede bir kafes kuş tutmak genellikle önemli gider gelemez. Bulunmamaktadır profesyonel uzmanlık varsa kuş sağlığı sorunları ile ilgilenen zordur: Bu sizin toplum içinde bir kuş veteriner olup olmadığını araştırmak için de yarar var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.