17 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Kuş Seçimi Nasıl Yapılır?

Bir evcil hayvan kuş Satınalma sadece ne gibi bir meselesi değildir - bu dikkatlice planlanmış ve araştırma ile donanmış olmalıdır. Bazı kuşlar 40 yaşında olmak için yaşıyor.

Kuşlar gerçekten düşkün iseniz bu yazı ile resmedilmiştir büyük mavi ve altın Amerika papağanı tarafından tutkun hale gelebilir. Veya karlı bir katında, kendi regal kret ve çocuksu tavırları ile beyaz renk size çağırabilir. Belki güzel renkli muhabbet kuşunun altın kanarya ya gevezelik canlandıran şarkı zevkinize daha fazladır. Eğer kalp, kendi ortamında, bir evcil hayvan kuş ve çek adamak zorunda zaman ilk düşünüyorum
ayarlanmış varsa. Yem, oyuncak, veteriner faturalarını; kuş başlangıç ​​maliyeti ancak yaşam boyu bakım değil sadece düşünün. Kuşlar, özellikle büyük olanlar, pahalı olabilir.


Bir Pet Kuş ile Zaman geçirmek

Büyük ya da küçük en küçük gibi kuşlar, ya da ilgi çok. Hafta sonları ve akşamları biraz zaman aşağı bir sekiz saatlik iş çalışıyorsanız muhtemelen bir pet kuş sosyalleşmek ve eğlenmek için yeterli boş zamana sahip olacaksınız. Ancak, işinizi uzun saatler veya seyahat gerektirir, ya da hafta sonları diğer projeler için kararlıyız Kendinizi suçluluk acı yedek ve uzaktan kuşlar hayran. Büyük kuşlar, Amerika papağanı gibi rengaren papagan türü ve Afrika Gri sahiplerine çok bağlı olsun ve onlar etkileşim seviyorum. Eğer yedek eğer büyük adamlar için Playtime, her geçen gün daha bir saat ya da öylesine sürer. Onlar oyuncak sevgi ve hileler öğreneceksiniz. Afrika özellikle konuşma süresi gibi Greys. En Greys olağanüstü konuşma yetenekleri var; daha fazla etkileşim büyük onların kelime.



Bir apart Kuşlar

Bir evcil hayvan kuş satın almak için yola çıkmadan önce nerede yaşadığını düşün. Eğer bir apartman sakini iseniz büyük kuşlar iyi komşular yapmayacağız. Hatta küçük olanlardan bazıları, Tuzak papağanlar gibi, iyi bir mesafe için duyulabilir sağlıklı bir çığlık var. Yabani kuşlarda sürülerde toplanır. Sabah ve sürü, ya da 'aile', güne başlamadan veya gece için yerleşmeden önce toplanır emin olmak için dışarı aramak akşam erken. Esaret yetiştirilen kuşlar beraberlik duygusunu korumak ve o zamanlarda onların akın arayacak. Rengarenk özellikle aile odaklı ve yalnız bırakılma sevmiyorum. Onlar çığlık genelinde kendi puan almak için. rengarenk bile ince duvarlar için çok yüksek olabilir.

Sizin Pet Kuş Besleme

İstediğiniz kuş ne tür karar ve ne zaman satın almak için nereye ne tür diyet beslenir olmuştur ne sormak gerekir. Tohum diyetleri ve pelet diyetler vardır. Kuş bir pelet diyet sütten olsaydı o tohumlar için çok iyi almayacağız ve tersi doğrudur. Kuşlar daha az özgür seçim var ve sadece onu seviyor ne yemek seçmez, çünkü çoğu veteriner pelet diyet iyi hissediyorum. Senin kuş besleme kase her gün boşaltılması ve taze yem ile doldurulan olmalıdır. Bir tohum diyet gövde tohumları üzerinde Kuşlar ve yem fincan geri çöp koymak. Onlar hala tohum var ama gerçekte boş kabukları olduğu gibi görünebilir. Pelet diyet ile onlar yedim ne görüyorum ama yine de onları taze yem verebilirsiniz. Bunlar, tabak üzerinden pençe gibi, ya da yem dışkı ortadan kaldırıldı ve artık temiz olmayabilir. Günlük taze su bir zorunluluktur. Her zaman yıkayın ve bakterileri ortadan kaldırmak için su kabı kurulayın.

Kuş Kafesi Hakkında

Sizin hayvan kuş kafeste gerekir. Bu yedek oda ile kanat açıklığı sığabilecek büyüklükte olmalıdır. Birbirinden yüksek olan en az iki algılamak, olmalıdır. Bir besleme alanı ve uyku için diğer yüksek kadar önünde olmalıdır. Çoğu kuş oyuncak zevk. Senin kuş için önerilen yerel evcil hayvan satıcısı değildir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.