27 Ekim 2012 Cumartesi

Bichon Maltese Köpeği

Bugün sizlere çok zeki olan ve aristokrasinin bir parçası gibi görünen Bichon Maltese Köpeği sunuyoruz. Bu, küçük, tatlı ve sahibine itaatkar ideal bir ortak olduğu bilinmektedir. Bunlar, sinir köpek ısırma ve en sevdiğim oyuncaklar gerekir genellikle çok hızlı, güzel ve güçlü bir saç yapısı vardır.

Onların ortalama ağırlığı doğumda ve 2kg ve 3kg arasındaki yetişkinlikte 140gr olduğunu. Baş orta uzunlukta ve gövde ile orantılı, kendi kulakları başın üstünde ama aşağı asmak ve saç bol miktarda ile kaplıdır. Gözleri koyu ve sonunda çok ince ve dar burun gibi yuvarlak. Boyun yeterince uzun başını yüksek gibi görünüyor bu yüzden olmasıdır. Bichon Maltese kompakt ve düzeyi geri döndü.

[caption id="attachment_3347" align="alignleft" width="367"]Bichon Maltese Köpeği Bichon Maltese Cinsi Köpek[/caption]

Bu cins işaretlerinden biri onu geri içine incelikle açan uzun bir kuyruk ile birlikte, yere tam anlamıyla vücudunun iki tarafında düşen, başının üstünden yürüyerek onu kapsayan "ipek" düz beyaz tabaka .

Biz bir köpek Bichon Maltese satın düşünmeye zaman, biz bir köpek, düz saçlı bir tamamında, kırılgan, yumuşak görünüyor saf beyaz ve iyi pigmentli dostu ve giden kişilik, emin olmalıdır.

Yavrular çok hızlı büyüyor ve normal yetişkin içine sekiz ay civarında maksimum büyüklüğe ulaşmak vardır. Ben bu yarışı getirebileceği tek dezavantajı, biz günlük güçlü doğmayı saçlarını fırçalama alışmak zorunda yetişkin üzerinde bir köpek yavrusu gibi onların saç bakımı, uzun saçlar için kir ve rahatsız knot kaçının bakabilirsiniz muhteşem.

3 yorum:

Hdkalitesifilm dedi ki...

Çok şeker bir köpek:) Tüyleri çok süslü gösteriyor :)

fatih dedi ki...

Bu cins hem çok duygusal hem de çok zekidir. Sahibine çok düşkündür..

boyacı ustası dedi ki...

çok güzel bir köpek hem sakin hemde uysaldır

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.