3 Ekim 2012 Çarşamba

Papağanlar için UV Lamba

Muhabbet kuşları genellikle ev kapalı ve güneş ışığı görmedim. Bir pencere yanındaki kafese koymak bile pencereyi böyle D3 vitamini gibi blokların güneşin yararları,. Bir filtre görevi görür, çünkü onlar, bundan yararlanacak olmaz ben önce bu konuda bir yazı yazdım, çünkü it, papağanlar için gerçekten önemli.

D3 vitamini genel olarak iyi bir sağlık için çok önemlidir, ancak aşağıdaki sorunlara karşı muhabbet dayanıklı hale getirmek için özellikle yardımcı olur:

Gibi Damızlık / Üreme ile ilgili sorunlar, yumurta bağlayıcı ve yumuşak kabuklu yumurta , ya da yavrunun ölüm.
Böyle kötü kemik sağlığı, büyümüş gaga gibi fiziksel anormallikler, bacaklar, yayvan nöbetler , alle veya koparma tüy .

Dr William Grant, Ph.D. kuşlar kanser ölümlerinin yaklaşık yüzde 30'u D vitamini düzeyi yüksek her yıl önlenebilir bulunamadı çalışma yol

[caption id="attachment_2878" align="alignright" width="361"]uv lamba papağan papağan uv lambaları[/caption]

"D vitamini çeşitli şekillerde kansere karşı korur: bu mutasyona uğramış hücrelerin kendi kendini imha artırır; bunun yayılmasını ve kanser hücrelerinin çoğalmasını azaltır, bu bir adımdır önceden varolan olanlardan yeni kan damarlarının büyümesi azaltır uyuyan tümörlerin geçiş kanser dönüm. "

Muhabbet kuşları gerçek güneş keyfini ve bir günlük olarak bu sağlayabilir, bu gitmek için en iyi ve en ucuz yolu olurdu! Birçok sahipleri açık kuşhane kendi kuşlar taşınmaya ya da gün ya da öylesine başına yarım saat dışında kafese koydu. Bu biz de ne olduğunu, ancak Belçika hava koşulları son zamanlarda çok olumlu olmamıştır. Bu durumda, tam spektrum ışık iyi bir alternatiftir.

Nasıl bir kuş güneş alabilirim ve ne kadar maliyeti nedir?

Benim hekimle yoluyla mayın emretti ve ampul 50 EUR veya 40 YTL bana maliyeti yaklaşık. UVB ve UVA emisyonları son 6 ay. Sana kafes kendisini ekleyebileceğiniz bazı modeller alabilirsiniz düşünüyorum rağmen ben hala zemin lamba almak gerekiyor. Önemli şey, her zaman bir seçim var, böylece kuşlar için güneş ve gölge hem sağlamaktır. Sizin kuşlar geceleri kesintisiz karanlık yaklaşık 12 saat ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Bazı modellerde yavaş parlatma ve karartma ve günlük tutarlılık için bir zamanlayıcı yerleştirilebilir ile şafak ve alacakaranlıkta simüle edilecek.

[caption id="attachment_2879" align="alignright" width="246"]pet kuş uv lamba pet muhabbet uv lamba[/caption]

Doğru lamba / ışık mesafesi ve benzeri ile ilgili talimatlar tüm Kuş Güneş'e kılavuzunda bulunabilir.

 

Eğer daha fazla bilgi istiyorsanız, burada biz var UV lamba bağlantıları bir çift var:

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.