2 Ekim 2012 Salı

Papağanlar için Kaytee Fiesta MAX Yemi

Papağanlar için Kaytee Fiesta MAX Kuş Gıda - Kaytee Fiesta Gurme papağan gıda az Besleyici Parrot Gıda ve Sağlıklı Kuş Tohum Karışımları bul kuşlar gelişirler yardımcı olur! Meyve, fındık, sebze, tohum ve sağlıklı kepekli tahıllar bir müstahkem karışımı ile Paketli, Papağanlar için Fiesta MAX Kuş Gıda sağlıklı hayvanlar için gerekli besin maddeleri içerir.

Beslenme Omega-3 ile dengeli ve Omega-6 gibi düşük kolesterol yardımcı olmak için de, parlak tüyleri geliştirmek ve korumak için yardımcı çoklu doymamış yağ asitleri, bu sağlıklı kuş yemi karışımıdır vitamin ve gerekli mineral bolluğu ile doludur.

[caption id="attachment_2808" align="alignright" width="200"]papağan yemi papağan fiesta max yemi[/caption]

Bu besleyici gurme kuş yiyecek senin papağan sindirim sağlığını desteklemek ve korumak için senin papağan bağışıklık sistemi ve mücadele hastalıkları yanı sıra, prebiyotik ve probiyotikler artırmak için güçlü antioksidanlar içerir. Buna ek olarak, bu gurme kuş gıda tazeliğini ve harika bir tadı sağlamak için doğal koruyucu madde içermez. Sizin papağan ilgilenen ve memnun etmek için, bu

Fiesta MAX Parrot karışımı eğlenceli renk ve şekillerde bir arada harmanlandığı kabak çekirdeği, kuru papaya, Alg unu ve zemin keten tohumu dahil çeşitli malzemeler vardır. Senin papağan sağlığı ve refahı desteklemek ve onları Kaytee Fiesta MAX kuş yiyecek vermek - 2.5, 4.5 ve 25 kilo tekrar kapatabilen çanta Tekrar Gönderme için dengeleme eğlenceli gıda ve güçlü nutrition.Available, Kaytee Fiesta MAX koruyacak olan tazelik.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.