4 Ekim 2012 Perşembe

Akvaryum Balık Tedavi Yöntemleri

Sağlıklı bir akvaryum bakımı söz konusu olduğunda dikkate alınması gereken pek çok şey vardır. Balık tedavisi için ilaç size Tropik, Coldwater veya Deniz akvaryumu olup olmamasına bağlıdır. Örneğin, bazı ilaçlar, sağlıklı bir akvaryum için gerekli olan bazı bakterileri öldürebilir biyolojik sistemini etkiler. Eğer herhangi bir tedavi başlamadan önce kullanma talimatını dikkatlice okumalısınız.

Bunu göz önünde akvaryum büyüklüğü almak zorundadır. Balıkların tedavisinde ne zaman belli tip izolasyon gerektirir ve dolayısıyla büyük bir balık tankı sahip önerilir. Eğer küçük boyutlu balık tankı varsa, bu son derece belirli balıklar izole etmeliyiz durumunda yedek olarak taşınabilir bir tane satın almak tavsiye edilir.

Bir akvaryum içinde tüm sorunları, bakteriyel paraziter ve doğada çevre vardır. Bakteriyel enfeksiyon beyaz lekeler yerine noktalar ile karakterize edilir ve bu bakteriyel balık ilaçı kullanarak tedavi edilir. Bu balık bireysel beyaz lekeler ile karakterize edilir ve bu su tedavi ile tedavi edilebilir gibi parazit enfeksiyonu kolayca tespit edilebilir. Çevresel enfeksiyon akvaryum yanlış kullanım ve bakım kaynaklanıyor. Kolayca sürekli her zaman su kalitesi kontrol ve balıklar için taze stok tutarak önlenebilir.

[caption id="attachment_2948" align="alignright" width="478"]akvaryum balık hastalıkları akvaryum balık tedavileri[/caption]

Pamuk ağız bakteriyel enfeksiyon türüdür ve kötü su kalitesi ve yanlış beslenme nedeniyle gerçekleşir. Bu çok kolay yayılır ve durumlarda tank içindeki tüm balıkların ölümüne neden olur. Bu hastalığın belirtileri yüzgeçleri üzerinde beyaz boyama ve dağılması. Bu enfeksiyonun tedavisi çakıl vakumlama, su değişimi yoluyla yapılabilir, akvaryum tuzu ekleyerek ve tedavi boyunca karbon filtrasyon kesilmesinden, antibiyotik kullanımı.

Kadife veya başka pas veya altın hastalığı olarak bilinen paraziter enfeksiyon türüdür. Bu besinlerin bir balık ve yem deri ve solungaçları nüfuz bir parazit neden olur. Beslenme ve olgunlaşan sonra suya kendini bırakır ve böylece balıklar için sağlıksız bir su kalitesi oluşturur. Böyle hızlı solunum, deri renk değişikliği ve cilt soyma gibi belirtiler ortaya çıkar. Bu enfeksiyon suyun sıcaklığını yükseltmek tedavisi için, akvaryum aydınlatma azaltmak akvaryum tuzu kullanmak ve karbon filtrasyon durdurulması.

Amonyak zehirlenmesi çevresel enfeksiyon türüdür ve çok sayıda yeni balıklar tankına eklenir oluşur. Eğer su yüzeyinde nefes nefese balıklar fark ettiğinizde bu hastalığın belirtileri tespit edilebilir, solungaçları görünecektir vücut üzerinde tank ve kırmızı çizgiler altındaki döşeme renk değişikliği, balık bir sonucu olarak kan görünecektir. Siz belli bir süre için amonyak ve durdurulması beslenme nötralize kimyasalları kullanarak bu davranabilirsiniz.

Eğer Evolution Aqua Pure Akvaryum bakteri kullanarak yeni bir akvaryum kadar başlayan iseniz bir tedavi tavsiye edilir gibi Toplar Jel. Bu açık ve sağlıklı bir çevre ile balıklar sağlamak için su gerekli amonyak ve nitrit sağlayan bir bakteriyel tedavi yöntemidir. Kötü su kalitesi tankında deniz yaşamı için her tür hastalıklara yol açar, çünkü su tedavisi önemli olduğunu not alın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.