4 Ekim 2012 Perşembe

Akvaryum ve Balık Almak İçin İpuçlar

Eğer balık ve akvaryum varsa, zaten balık ve akvaryum bakımı için bilmek araştırma olmalıdır. Eğer yoksa, o zaman araştırma, size balık ve tank için uygun bakım sağlamaya yardımcı olacak malzemeleri, vb okumak, sorular önemlidir. Eğer kombine olmayan deniz ve deniz balıkları satın almak için planlıyorsanız, ayrıntıları bir dizi dikkate almak gerekir. Kaçınmak istediğiniz bir şey aynı tanka agresif ve saldırgan olmayan balık ekleme edilir. Eğer para kaybetmek istemiyorsanız, bu iyi tavsiye herkes size sunabilir. Utana balık genellikle marş balık agresif balık vardır. Balık sahipleri balık ucuzdur ve daha az bakım ve dikkat gerektiren bu yana, utana ile başlamak eğilimindedir. Bu, yalnızca tek bir akvaryumda aynı ya da benzer bir balık iki koymak önerilir.

Balık ek olarak, böylece akvaryum test kitleri, tamponlar, filtreler, çakıl, diş ipi ve ile satın almanız gerekir. Bu balıklar su taze tutmak için önemlidir. Eğer varsa, tuzlu su balıkları, her iki haftada tuz eklemek gerekir. Buna ek olarak, size tank tuzlu su balıkları öncelikle var, özellikle tuzlu su iyi uyum sağlayacak balık satın alabilirsiniz.

Tatlı su balıkları korumak için ne yapılmalı
Akvaryum ve Balık

Ortak tatlı su akvaryum neredeyse her türlü adapte olacaktır. Tuzlu su balık resif tankları iyi yapmak eğilimindedir. Tatlı su balığı tankları çeşitli adapte olacak bu yana, balık dikkat çekmek için kolaydır. Aslında, tatlı su balıkları yeni başlayanlar için tavsiye edilir. Tatlı su balıklarının kategorisinde tropikal balık ve Coldwater balık. Eğer biz akvaryumlar düşünebilirsiniz başlamanıza yardımcı olmak için.

Düşünüldüğünde akvaryumlar

Dikkate almak istediğiniz ilk şey akvaryum yerleştirecektir alandır. Eğer tankı nokta evde yeterli boşluk olduğundan emin olmak istiyorum. Sen açık Windows, ya da genel olarak pencere yakınında balık akvaryumları koymamalısınız. Güneş ışığı fotosentez yapan organizmalar (algler) daha hızlı büyümesine neden olur. Sen ısıtıcılar, ya da kapı yanında tankı tespit kaçınmak gerekir. Bu balık bakımı ne zaman oda sıcaklığında muhafaza önemlidir. Sen, nem gidericiler ve nemlendiriciler satın alabilirsiniz hangi oda sıcaklığı korumak, size yardımcı olabilir. Buna ek olarak, sizin akvaryum satın aldığınızda, Sen prizler balık akvaryumları gerekli elektrik düzeyi işleyebilir emin olmak istiyorum filtreler, diş ipi, çakıl, ilaç, gıda, su, vb düşünün emin olun.

Nasıl filtre seçmek için?

Filtreler kimyasal, biyolojik ve mekanik olarak kategorize edilir. Eğer balık akvaryum desteklemek için, dış iç, ve altında-çakıl filtre sistemleri satın alabilirsiniz. Sadece balık bakımı ve akvaryum bakımı dışarı başlıyor iseniz bu aşırı bakım, yanı sıra filtreleri kaliteli güç üretmek değil gerektirecektir, çünkü altında-çakıl filtre kaçının. Ancak, mekanik, biyolojik veya kimyasal filtreler ile birlikte altında-çakıl filtre kullanabilirsiniz. Başka bir filtrasyon sistemi ile altı-çakıl filtre katılmadan önce her filtreleme sistemi tarafından gerçekleştirilen eylemleri öğrenmek için tavsiye edilir.

Kullanılan en popüler filtre biri iç filtrelerdir. İç filtreler köpük kartuş (lar) ve bir küçücük kutu vardır. Filtreler ızgaraları sıvı çizmek için çalışır. Sıvılar sonra hangi filtrelerin üst kısmında bulunan püskürtme yoluyla çıkar köpük kartuş, tarafından filtre edilir. Göstergeler, filtreleri temizlemeniz veya değiştirmeniz sizi uyaracaktır yana Başlayanlar, iç filtreleri kullanarak yararlanabilir. Vanalar iç filtre kullanmanın avantajları ekler oksijen üretmek için çalışıyoruz. İç filtreler ayrıca polyester ve / veya karbon pedleri kullanırken kimyasallar kaldırmak hangi pedleri filtreleme var. Güçlü sentetik kumaşlar kimyasalları emer düşük nem, üretmek. Filtreleri sık filtre değiştirmek zorunda kalmazsınız, yani rengarenk edilir.

Tarafından gönderildi Akvaryum bakımı , iyi akvaryum bakımı ipuçları çevrimiçi ve kaynaklar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.