27 Ekim 2012 Cumartesi

Güvercin Hastalıkları

Insanlar gibi güvercinler genellikle çeşitli hastalıkların kurbanı vardır. Onlar kolayca bir takım hastalıklar etkilenen alabilirsiniz. Güvercin Hastalıklar genellikle yanlış bakım nedeniyle kaynaklanır. Onun sağlığını sürdürmek için kendi güvercin için uygun bakım ve dikkat sağlamak için biri için önemlidir. Kendi tedavi ve belirtileri ile ortak güvercin hastalıkları bazıları aşağıda belirtilmiştir.

Güvercin hastalıkları

1. Güvercin Sıtma: güvercin Sıtma güvercin kırmızı kan hücreleri üzerinde protozoon ve saldırı nedeniyle kaynaklanıyor. Bu hastalığın cryptograms belirsizdir. Bu hastalık evcil güvercin inaktif hale getirebilir. Bu hastalığı dolayısıyla tedavi etmek zordur olduğundan, uygun dikkat ve özen gerektirir. Güvercinler uygun temiz çevre, su ve gıda bu hastalığı atlatmak için gerektirir.

2. Güvercin Pnömoni: Pnömoni veteriner konsültasyon gerektirir güvercin tehlikeli hastalıklardan biridir. Bu hastalığın cryptograms vardır - boğaz, solunum ve inactiveness zorluk. Sıcak bir bölgede, hasta güvercin tutmak için tavsiye edilir.

3. Aft - Trichomoniasis Pamukçuk: Bu en yaygın güvercin hastalıklardan biridir ve mikroskobik protozoan kaynaklanıyor. Bu hastalığın cryptograms vardır - aktivitede azalma, tüylerde, vücut ağırlığı kaybı, ishal ve artan su alımı. O bir güvercin diğerine aktarılan edilebilir çünkü zamanında tedavi edilmelidir. Bu hastalık ile güvercin önlemek için, bir özgür onların güvercin stres tutmak ve düzenli bir diyet sürdürmek gerekir. Sizin hasta güvercin temiz çevre, su ve gıda sağlayarak tedavi edilebilir.



[caption id="attachment_3373" align="alignleft" width="475"] Güvercin Hastalıkları[/caption]

4. Güvercin Coccidiosis: Bu güvercin hastalığı protozoon nedeniyle neden olduğu son derece bulaşıcı bir hastalıktır. Ağır strese maruz Genç güvercinler genellikle bu hastalığın kurbanı. Bu hastalığın cryptograms vardır - düşük diyet, inaktif, kilo kaybı. Senin güvercin ölüme yol açabilir, çünkü bu hastalık zamanında tedavi gerektirir. Bu hastalık hayvan güvercin temiz barınma, gıda ve su sağlayarak önlenebilir. One enfekte olanlarla birlikte yeni güvercin tutmak kaçınmalısınız.

5. Güvercin İshal: güvercin ishal nedeniyle ekşi veya tahıl küflü alımı sonrası ortaya çıkar. Mısır veya küçük taneler bu hastalığı tedavi etmek için sizin enfekte güvercin beslemek için iyi. hint yağı veya magnezyum sülfat ayrıca bu hastalık bulaşmış güvercin için iyidir.

Birkaç hastalıkların onu önlemek için günlük yaptığı güvercin faaliyetlerini izlemek için bir esastır. Güvercinler genellikle birkaç hastalıklara yol olukları veya çamur çakıl sağlıksız su içmek. Sahibi kendi güvercin günlük taze gıda ve su sağlayarak bu hastalıkları önleyebilir. Her üç ayda bir veteriner danışmanız önerilir.

1 yorum:

kerem dedi ki...

süper bir posta güvercini

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.