3 Ekim 2012 Çarşamba

Kaçan Bir Muhabbet Kuşu Bulduğunuzda

Bir bulduğunuzda kaçan muhabbet , yapmanız gereken ilk şey sakin kalmaktır. Yanlış kararlar kolay heyecanlı veya stresli durumlarda yapılır. Sen muhtemelen şu anda kayıp kuş hayat kurtarıcı olabilir tek olduğunu bilmek zorunda.

Aşağıda size gereken şeylerin bir listesini bulabilirsiniz veya yapmamanız gerektiğini çok önemli: kayıp muhabbet kuşu ile temas kendi muhabbet kuşları getirmek etmeyin. Siz muhabbet nereden geldiğini bilmiyorum. Bu hastalıklar ile enfekte olabilir, bu yüzden ilk önce bir veteriner tarafından görülmesi gerekiyor. Kuş tamamen sağlıklı görünüyor olsa bile, şans almamalıdır. Bazı hastalıklar kuş tam bir sürü kökünü kadar güçlü, ve onların hastasın fark ettiğinizde, genellikle çok geç.

[caption id="attachment_2903" align="alignright" width="272"]Kaçan Muhabbet Kuşu Muhabbet Kuşu Bulmak[/caption]

zavallı kuş yiyecek ve su verin. Onlar da uçmak için bitkin düşene kadar sadece panik tarafından ileri sürülür çünkü Kayıp muhabbet kuşları genellikle herhangi bir yiyecek veya su bulmak mümkün değildir.
Muhabbet dikkat edin: bu şekilde davranmasına ve kokuyor? Onu yaralamış mı? Havalandırma (ıslak, yapışkan tüyleri veya parazit?) Çevresindeki tüyleri ile ilgili anormal bir şey var mı. Eğer şans eğer kuş pisliği kontrol edebilirsiniz. Örneğin İshal papağanlar için çok tehlikelidir.

Unutmayın ki muhabbet kuşları onlar vahşi olduğunda onların en iyi davranmaya çalışacağız. Onlar bu onlar güçlü olduklarını olası yırtıcı göstermek için yapılacak, onlar kötü hissediyorum rağmen.

Eğer kuş yakalamak veya almak mümkün iseniz, veteriner onu almalıdır. Muhabbet kuşunun davranışı, veterinere yararlı olabilir herhangi bir detay hakkında bazı notlar alın.

Muhabbet veteriner tarafından kontrol edildikten sonra, kağıt reklamlar veya kaçan muhabbet kuşları hakkında internet üzerinde kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bir reklam kendinizi yerleştirmek isterseniz ben bu insanlar bu gün bulmak için en iyi yol olduğunu düşünüyorum, çünkü aynı zamanda, çevrimiçi yapmalıyız. Muhabbet kuşları, mükemmel el ilanları ve onlar kısa sürede uzun mesafeler kapsayabilir, bu nedenle yerel süpermarket bülten tahtası "Budgie bulundu" ile bir haber koymak yetmiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.