3 Ekim 2012 Çarşamba

Güvercin Malzemeleri

İhtiyacınız olan güvercin malzemeleri türü bölümünde yükseltmek için gidiyoruz güvercin türü ve numarası, bağlı olacaktır. Eğer güvercin malzemeleri sadece bir süs güvercini sizin setini eve getirerek yapıyorsanız bir kafes, gıda ve su, su şişesi misters gibi temel bakım malzemeleri ve kafes temizlik malzemeleri yer alacak. Eğer güvercinlerin büyük bir grup üreme başlamak için arıyorsanız size bir çatı, gıda büyük bir miktarı, çatı temizlemek için bir yöntem, ve eğitim malzemeleri ihtiyacımız olacak.

Senin güvercin malzemeleri çoğu bir damızlık, güvercin satıcıları aracılığıyla ya da özel mağaza yoluyla elde edilebilir. Tabii ki, her zaman online güvercin sipariş edebilirsiniz. Online güvercin malzemeleri sipariş ederken, iyice yüksek kaliteli malzemeleri sağlayarak web siteleri ve onların özveri check out.

[caption id="attachment_2933" align="alignright" width="259"]güvercin malzemeleri satılık güvercin malzemeleri[/caption]

Web kaliteli güvercin malzemeleri sunmaktadır olmadığını belirlemek için en iyi yollarından biri de güvercin gıda olarak ne teklif kontrol etmektir. Sen kuru bezelye yüksek düzeyde taşıyan gıda, mısır oranı düşük, ve sert buğday yeterli bir karışımı, milo ve diğer buğday bazlı malzemeler bulmak mümkün olmalıdır. Gıda böcekler, yemek solucanlar, ya da salyangoz içermemelidir.

Sizin güvercin Levazım güvercin ile niyetin maç gerekir. Bu sizin yatak odası bir köşesinde büyük bir kafes içinde sıkışmış 50 güvercin beslerdi sağlıksız ise bir süs güvercini için yapılmış büyük bir açık çatı olması gerek yoktur. Güvercin ırkı Araştırma kolayca eve getirmek için ihtiyacınız olan tam güvercin malzemeleri açıklığa kavuşturacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.