27 Ekim 2012 Cumartesi

Ev İçin Köpek Bakımı

Yavru büyüdükçe yuvada yatak taraftan aşağı getirerek tesviye edilebilir. Bu Kadar arasında yatak malzemesi içeri yavru çünkü amniyotik sıvı mevcut büyük miktarda her yavrunun ac-şirketlerin bilinmiyor Isover yavrulama kısa bir süre sonra değiştirilmesi gerekir tutar.

Kukla alanının katında büyük önem taşımaktadır. Yatak indirdi önce iFit beton ya da kaba ahşap olup, o çuval bezi veya bez severalthicknesses ile kaplı olmalıdır. Therough yüzeyi kaplı değilse, yavrular kendi göbekleri uzaklıkta takacak, enfeksiyon cilt altında sünme olacak ve yavru derhal unlesstreated ölecek. Nitekim yavru binlerce-sık etkilenen göbekleri her yıl ölmektedir.

Bu tedavisi için bir antiobiotic andinjecting enfekte olmuş kısımları uzak temizleme oluşmaktadır. Bir antiseptik toz veya merhem sonra yapışkan bant ile yerde bağlı hacmiyle gazlı bezle örtülmelidir, hangi cilt altında uygulanır ve çalışmış olmalıdır. Bu izole tedavi altında thepuppy tutmak ve nursingfive veya altı kez bir gün için anne onu taşımak için en iyisidir. Cilt üzerinde hasgrown ve iyileşene kadar köpek tedavi edilmelidir. Başka bir yöntem uzağa infectedarea incelemek ile birlikte deri dikmek. Şifa beş daysOr daha gerektirebilir.

En kısa sürede yavru hakkında taramaya başlarken, bir kalem özlüyorum yapılmalıdır. Onlar kum ishal kullanabilirsiniz. Çim ve beton solucan istilası yaymak için şeytanın owndevices vardır. Küçük kenneldogs o ve birkaç dezavantajları tavsiye için her şeyi var biri için iyi bir plan, bir tel-alt kalem sağlamaktır. Kalem, bir inç kare kafes alt için tel, 9-ya da i-ölçer, tercihen kaynak yapılmış olmalıdır. Thepuppies hafif bir cins olmadıkça Çakmak, kısa molalar örgü. Ufacık köpeklerde bu tür ofpen tutulur ve kafesi enik için izin verilebilir.

[caption id="attachment_3356" align="alignleft" width="295"]Köpek Bakımı Evde Köpek Bakımı[/caption]

Yavru telin üzerine sürün ve arınmak zaman, kirlenme nochance vardır. Pislikleri ark her gün thepens altında kaldırılmış, hatta sinekler embryonatedworm yumurta istilasına iletemez. Bu kayıtların screenedfrom yavrular olmadıkça bu kalem kullanımına tek ciddi itiraz onları kaldırdı thatpuppies genellikle başarıyla sıcak hava zemine sahip intohouses tanıttı edilemez olduğunu kaydeder. Kalem wireflooring üzerine arınmak için kendilerini eğitimli olması, yavrusu evde aynı amaç için benzer bir yüzey touse için yorulmadan aramak. Bir yavru furnaceregister bulduğunda, sahibi genellikle bir tel-alt kalem wasall bu fikri bir hata hissediyor.

Serin, hatta soğuk havalarda yavru yükseltmek genellikle daha ba-tama yakın başa çok sıcak olduğunda daha hızlıdır. Onlar yığılacak zaman onlar yay soğuk tokeep uyarır ve onların annesi ifthey serin tutmak için dışarı yayıldı olandan onlara yalan daha az olasıdır. En uygun sıcaklık whichwill yavru warm.If örneğin, o kutunun dışına düşen ama bulduğumuz zaman, ısı canlandırmak olabilir hala hayatta delinmiştir alır küçük bir yavru tutmak için birlikte huddled kalmaya neden olmasıdır. Asla vazgeçmeyin. Daha hareketli itbecomes gibi, bazı sıcak formülü emmek ve thequick değişim izleyelim.

Sağlıklı yavru Hiccoughing onlar hıçkırık kimse bilmek niçin normalbut aramak için yeterince yaygındır. Bir köpek bir kaç dakika uyanık olan bir oynama yavrusu olabilir hıçkırık gibi uyku aswell yerleşme.

Küçük yavru büyüdükçe, onlar bazen. seğirme. Sen diğerinden sonra thisjerking görmek ve onlar pire hasta orare var demektir düşünüyorum. O değil, onun yerine sağlıklı ve doingwell demektir. Onlar seğirme için başarısız olursa, onlar oranemic, muhtemelen yetersiz beslenmiş, savurgan vardır. O bir köpek whiletwitching hu-mans REM (rapid eye movement) uykusu benzer deneyimleri uyku öne sürülmüştür.

Ne kadar erken küçük yavru dewormed olabilir? Onlar bornwith bağırsak parazitleri olabilir bu yana, çağın üç hafta başlangıç-ing yapılan dışkı muayenesi olması öder. Onlar musallat varsa, bunlar güvenle her yaşta bedewormed edebilirsiniz.

Bir dışkı analizi ve solucan mevcut tipi için ilaç-tion Uygun için veteriner danışın. Piperazin mayıs Kapsüller köpek ilaçların satıldığı beobtained ve belirtildiği şekilde kullanıldığında, yuvarlak solucan için güvenli ve etkilidir. Ancak, kancalı kurt ve kırbaç-solucan enfestasyonlar mevcut en etkili ve en güvenli ürünleri olan bir veteriner ve tavsiye ile tedavi edilmelidir.

Hookworms durumunda, sahipleri bazen onları dewormed kalmadan önce yavru kadar buildthe tavsiye edilir. Aslında ağır bir kötü infes-tasyonu ile rekabet içinde yavru kurmak almostimpossible olduğunu. Bu binayı havaya sonunda BedOne bile, genellikle zaman yoktur, gerçekleştirmek için de iyi - hookworms çünkü neden anemi çok yakında elim-inated olamaz.

Yavrular doğumdan sonra onuncu günde gözleri açılacak. Burun cornersnext ilk açın. Derhal bir veteriner bunu openstake önce yavrunun gözü çıkıntı varsa. Muhtemelen sodoing tarafından göz kurtaracak. Açıldığında opak olabilir, ama genellikle clear.Always bir kaç hafta eski zaman yavru keskin tırnaklarını kesmekti ve onları kestiği tutacak. Eğer özel bir köpek tırnak makası varsa, bu bir insan nailclipper ile güvenle yapılabilir. Çivi allowedto bir veya daha fazla yavru gözleri uzun, yaralanma kalır iseniz yavru result.Hundreds izleri var ya da daha kötüsü, bu basit önlemi almak sahiplerinin her yıl byfailure bilmeyen olabilir.

3 yorum:

zme_2012 dedi ki...

Evcil köpeklerin bakımı çok zor iştir.

Doğan ERSOY dedi ki...

Merhaba arkadaşlar bundan uzun bir zaman önce, terrier yavrusu bakarak köpeklerle iletişim kurmaya başladım. Çok yavru köpek büyütmüşlüğüm vardır. Genel olarak yatacakları yeri peluş ile kaplarım ve böylelikle daha yumuşak anne karnı hassasiyeti sağlarım ve ısı izolasyonunada katkı sağlamış olurum. 2. unsur ise sürekli yattığı yerin sabit olması , bu şekilde köpek kendini daha güvenilir bir ortamda sanıyor ve sürekli taşınma korkusu yaşamıyor.3. nokta ise asla ve asla yemeğini mutfağa koymayın , balkona koyun çünki köpekler yemek yediği alana kaka yapmaya bayılıyor. Böylelikle yemeğini yer ve hemen aynı yere kakasını yapar bu şekilde yemek ve dışkılama için en uygun yer balkon yahut bahçe olacakktır.

Sinan4 dedi ki...

istanbul köpek eğitimi için kesinlikte tavsiye ediyorum ben kendi köpeğim de çok faydasını gördüm teşekkür ederim. www.petokulu.com

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.