21 Ekim 2012 Pazar

Rottweiler Köpekleri

Rottweiler kas, büyük, güçlü bir gövdeye sahip. Kafası yuvarlak alnı ile geniştir. Namlu iyi gelişmiştir. Dişler makas lokma buluşuyor. Geniş burun siyahtır. Dudakları siyah ve ağız karanlık içindedir. Orta ölçekli gözlerini karanlık ve badem şeklinde. Bazı Rottweiler mavi gözlü ya da bir mavi ve bir kahverengi göz var olduğu bilinmektedir. Bu özellik gösteri dünyasında tanınmayan ve standart yazılı ırkları uymuyor. Kulaklar üçgen vardır, ileriye taşıdı. Kuyruk alışıldığı demirledi. Not: yerleştirme kuyrukları Avrupa'nın birçok yerinde yasa dışıdır. Arka tırnakta genellikle kaldırılır. Göğüs geniş ve derin. Ceket, kısa, sert ve kalın. Pas ile yanaklar ve burun, pençeleri ve bacaklarda maun işaretlere siyahtır. Kahverengi işaretler ile kırmızı bir renk de var. Renklendirme daha hafif bir kırmızı yapma saç geni bir eksikliği vardır.

Alman Rottweiler vs American Rottweiler - Rotties varyasyonları, Alman Rottweiler ve American Rottweiler vardır bazı iddia. Alman Rotties, kısa stockier olabilir ve daha büyük bir blockier başkanı olduğu söylenir, ve Amerikan Rotties bloklu bir kafa gibi olmadan uzun boylu ve leggier olduğu söyleniyor. Diğerleri bir  Rottweiler olduğunu iddia ve bir Alman Rottie diye bir şey yoktur. Bu argüman ifade etmiş bazı "Alman Rottweiler Almanya'da doğmuş biri ve bir Amerikan Rottweiler Amerika'da doğmuş olmasıdır." Dedi Herhangi bir durumda, diğerlerinden American Rottweiler bir görünüm için ıslah ederken, AKC standart dışına çıkması Alman Rottweiler bir görünüm için, ıslah yetiştiriciler için yapışmasını ya da daha yakın AKC standart vardır.

[caption id="attachment_3241" align="alignleft" width="400"]Rottweiler Rottweiler[/caption]

Rottie güçlü, sakin, eğitilebilir, cesur, ve onların sahibi ve ailesine adamış. Sadık ve koruyucu gerekirse, onlar şiddetle ağrı görünürde bağışıklık ailelerini savunmak olacaktır. Ciddi, soğukkanlı, cesur, kendine güvenen ve cesur, bu cins güçlü fikirli, sakin, ama sağlam ve onların büyük boyutu işleyebilir bir sahibi ihtiyacı vardır. Bir laid-back, güvenilir mizaçlı bir uysal, doğal bekçi köpeği. Bunlar son derece zeki ve yüzyıllar boyunca askeri polis, ve gümrük işlerinde soru ötesinde kanıtlamışlardır ve rekabetçi itaat için eğitilmiş olabilir. Köpek küçük bir köpek yavrusu olduğunda kendi boyutu nedeniyle, eğitim başlamalıdır. Bu cins liderlik ve çok ihtiyacı sosyalleşme . Onlar bir köpek kulübesi veya köy ile sınırlı mutlu olmayacak. Bu köpek eğitiminde amaç için bir paketi lideri statü elde . Bir var bir köpek için doğal bir içgüdüdür kendi paketi düzeni . Biz insanlar köpekleri ile yaşadığı zaman, biz onların paket haline. Tüm paketi tek bir lider altında işbirliği yapmaktadır. Çizgiler açıkça tanımlanmıştır ve kurallar belirlenir. Siz ve tüm diğer insanlar köpek daha sipariş daha yukarı olması gerekir. Bu ilişki bir başarı olabilir tek yoludur. Rottweiler tutarlı liderlik alır ve eğitimli olduğunda, çocuklar için iyi bir oyun arkadaşı olacak. Bu sürece köpeğin iyi toplumsallaşmış ve köpeğin üzerindeki otoritesini sahiplerinin sahip olduğu gibi, kediler, diğer köpekler, ve diğer ev evcil hayvan kabul edecektir. Aile Dostları ve yakınları normal coşkuyla karşıladı. Strangers köpek duyuları kötü niyetli kaldırımda öteye alabilirsiniz kime

Yükseklik: 24-27 inç (. 61-69 cm) 22-25 inç Bitches (56-63 cm.)
Ağırlık: (. 38-52 kg) Köpekler 95-130 pound (. 43-59 kg) 85-115 pound Bitches

Rottweiler köpekleri bol egzersiz ihtiyacı var. Bu sağlam köpekler çok fazla çalışma veya egzersiz veremez, onlar üzerinde gelişmek. Onlar günlük alınması gereken yürüyüş ya da koşu . Ormanda ve açık ülkede Koşu onları çok mutlu eder ve onlar sizden dolaşmaya hiç niyetim yok. Yüzme ya da bisiklet yanında çalışan bu köpek için mükemmel faaliyetler ve aynı zamanda bir top almak seviyor.

Yaşam Beklentisi: 10-12 yıl kadar. 12 yavru - Büyük yavrular, genellikle 10 olabilir.
Tımar: Pürüzsüz, parlak ceket damat kolaydır. Bir firma kıl fırça fırça ve sadece gerektiğinde yıkanmak. Bu cins ortalama shedder olduğunu.

Rottweiler muhtemelen türemiş olan İtalyan Mastiff onlar Avrupa'da işgal ettiği zaman Romalılar onlarla getirdiği sürüler eşlik. Orta Çağ boyunca, bir bekçi, haberci köpek, taslak köpek ve polis işi için de, bir çobanı olarak kullanılmıştır. Bu Württemberg Rottweiler ve Alman kasabasında doğdum. 1800 yılında Pratik soyu tükenmiş, cins nüfusu Stuttgart merkezli hevesli üreticiler çabaları nedeniyle yirminci yüzyılın başlarında bir dönüş başladı. Almanya'da 13 Ocak 1907 tarihinde, DRK (Deutscher Rottweiler-Klub (Alman Rottweiler Club) kuruldu kısa bir süre sonra 27 Nisan 1907 tarihinde, SDRK -. Süddeutscher Rottweiler-Klub (Güney Alman Rottweiler Club) sonradan oldu, hangi kuruldu ... IRK (Uluslararası Rottweiler Club) Rottweiler standardı daha sonra cins ilk 1931 yılında AKC tarafından kabul edildi kuruldu Rottweiler yeteneklerinin bazıları şunlardır: izleme, gütme, bekçi, kör için koruma, arama ve kurtarma, rehber köpekler, polis işi, carting, rekabetçi itaat ve schutzund.

1 yorum:

Hdkalitesifilm dedi ki...

Akıllı bir o kadar da çok tehlikeli bir köpek. Bakıcı için zorluk verebilir diye düşünüyorum :)

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.