27 Ekim 2012 Cumartesi

Güvercin İçin Gereksinimler

Bir evcil hayvan güvercin hayatta kalabilmek için ihtiyaç duyduğu birkaç temel şey vardır. Onlar kendi önce bir güvercin ihtiyaçları hakkında ürün farkında olmalıdır. Iyi durumda ve rahat onları tutmak için, bir tane yerine bu ihtiyaçları vermelidir. Gibi şeyler - habitat, gıda besleyiciler, aksesuarlar, yuva kaseler, takviyeleri, bakım, bakım kendi evcil hayvan güvercin sağlamak için biri için gereklidir.

Bir güvercin Gereksinimleri:

1. Güvercin Kafesi: Tüm evcil güvercinlerin önemli şartlardan biridir. Onlar sinek ve dinlenmek için uygun ev gerektirir. Bu güvercinler, dinlenmek sinek ve düzgün yiyebilir böylece yeterince büyük olmalıdır.

2. Güvercin için Gıda: Sahibinden onların güvercin için sağlıklı ve düzenli gıda vermelidir. Çoğunlukla güvercinler taneleri beslemek için seviyorum. Bir de kendi evcil güvercin için ticari güvercin yemleri satın alabilirsiniz. Gibi-berries F ruits, elma ve armut da güvercin için iyidir. Oysa, gibi sebzeler - marul, hindiba, kuş otu, yonca, su teresi ve ıspanak derece besleyici ve güvercinler için gereklidir. Budgie, darı sprey ve kanaryalar karışımı - One gibi gıda ile iltifat onların güvercin diyet yapabilirim. Senin güvercin kolayca sindirmek, böylece bu gıdalar küçük parçalar sunulmaktadır emin olun. Gibi Tohum - arpa, keten tohumu, ayçiçeği, aspir, mısır, bezelye ve kanarya tohumu ayrıca evcil hayvan güvercin servis edilebilir.

3. Güvercin için Takviyeler: senin güvercin diyet takviyeleri eklemek iyi bir fikirdir. Takviyeler evcil hayvanınızın sağlıklı tutmak yardımcı olacaktır. Gibi Supplement - vitaminler, kalsiyum, kum ve çakıl güvercinler için iyidir. Zaman zaman, güvercin diğer takviyeleri gibi gerektirir - oyun kuş parçalanan, su batırılmış köpek bisküvi ve su ve süt batırılmış ekmek.



[caption id="attachment_3368" align="alignleft" width="289"]Güvercin Güvercinler[/caption]

4. Güvercin için Güvercinlik: Güvercinler özgürce uçmak için uygun bir çatı gerektirir. Çoğunlukla güvercinler gökyüzünde özgürce uçmak için seviyorum. Bir de süs amaçlı tavanarasında kullanabilirsiniz.

5. Güvercinler için Su: Taze ve temiz su da güvercin sağlığı sürdürmek için önemlidir. Bu bakteriyel büyüme önlemek için düzenli olarak güvercin su değiştirilmesi tavsiye edilir.

6. Güvercin besleyicileri: güvercin besleyicileri onlar her zaman var, böylece hayvan güvercin yiyecek saklamak için kullanılır. Onların güvercin için en besleyici seçmek için biri için önemlidir. Bu sizin güvercin kolayca yiyecek var, böylece kullanımı kolay olmalıdır.

Insanların, evcil hayvan güvercin sağlıklı ve enerjik sağlamak için yerine getirilmesi için yukarıda adı geçen güvercin şartları gereklidir. Hayvan güvercin ana temel şartı temizliktir. Bu gıda, çevre ve kendi evcil hayvan güvercin su temiz biri için esastır. Pet güvercin onların sağlığı sürdürmek için düzenli olarak banyo gerektirir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.