2 Ekim 2012 Salı

Pet kuş sahipleri için eğitim ipuçları

Deneyimli kuş sahipleri evcil kuşlar ile iyi bir ilişki için gerekli eğitim bulabilirsiniz. Bir kez kuş ile bir eğitim programı başlatmak, ayrıca kendinizi kuş vücut dilin nüansları fark ve kuş ruh daha anlamak bulabilirsiniz.

Temelleri
Hayvan kuş Eğitim eğlenceli olmalı. Burada hem mutlu tutmak için bazı eğitim ipuçları.

1) oturumları kısa tutun. İki ya da üç 10 dakikalık seanslar her gün kuş dikkat korumak için en iyi çalışır.

2) pet kuş birkaç gün kafes yakınında onları bırakarak sahne alışmak edelim. Pike hayvan kuş ilgi öğeleri ile oynayın.

3) birlikte çalışmak için dikkat dağıtıcı unsurlardan uzak sessiz bir yer bulun. Görme kafesi uzak tutun, evcil hayvanınızın kuşun dikkatini antrenman sırasında size yani. Bu kuralın istisnası, güvence için onun kafes görmek gerekebilir korkmuş bir veya güvensiz yeniden bağlantılı kuştur.

4) Eğer sadece eğitim sırasında hayvan kuş verdiğimiz özel bir ödül bulun. Bir gıda ödül birkaç saniye içinde küçük ve kolayca tüketilen bir şey olmalıdır. Senin kuş övgü veya kafa çizik sahiptir Veya, bu yerine yiyecek sunuyoruz.

[caption id="attachment_2802" align="alignleft" width="200"]pet kuş eğitimi pet kuş nasıl eğitilir[/caption]

Aynı anda 5) Tren her gün, senin evde beslenen hayvan kuş birlikte yeni rutin bekliyoruz böylece.

Pet kuş hile veya doğru eğitimin bir parçası bile alırsa 6) övgü çok olumlu ve teklif tutun.

Temel Komutlar
Her arkadaşınız kuş bilmeniz gereken birkaç temel davranışlar şunlardır:

STEP-UP KOMUTANLIĞI: Eğer kuş öğretmek en önemli davranış, Step-up komutu hangi kuş parmağınızı, bilek üzerine güvenilir adımlarla veya el levrek üzerine. Eğer aynı anda el veya tünek sunarken (veya kullanmak ne olursa olsun cue) "Step up" derken Sizin kuş otomatik bir ayak sunmalıdır.

Step-up güvenilir kolay bir uygunsuz, hatta tehlikeli bir durumun içinde kuş almak için yapar. Aynı zamanda diğer insanlar ile çalışmak veya taraflardan birinin sinir ya da tehdit hissetmeden kuş alabilirsiniz sağlar.

Senin kuş hızlandırıyor almak için, yavaşça kuşun karın bacakları üst karşılayan noktada bilek, parmak veya tünek sunuyor ve işaret vermek, "Step up." Çoğu kuş doğal üzerine adım bir ayak çıkaracağız nesne sundu. Hamd ve kuş ödüllendirmek ve daha sonra birkaç kez adımı tekrarlayın.

Elinizi veya bileğinizi sabit tutun, kuş onun üzerine güven atlama hissediyor.

STEP-DOWN KOMUTANLIĞI: Ayrıca playgym ya da kafes üzerine istifa etmek için kuş eğitebilirsiniz. Senin kuş seninle takılmak hoşlanıyorsa, istifa etmek onun ise değer bunu yapmak zorundasınız.

CALL İLETİŞİM: Eğer kuş sürüsü, bu yüzden doğal olarak nerede olduğunu takip etmek istiyor. Senin kuş size cevap istediğinde kullanmak için özel bir düdük, kelime veya cümle öğretin. Doğru öğretti, bu temas çağrı odadan çıkarken sizin kuş kullanmayı seviyor o kulak delici çığlık değiştirebilirsiniz.

Senin kuş zaten çığlıklarını Eğer yeniden yapmak veya (yani bağırma ya admonish) yanıt görünüyor öğrendi, bu davranışı değiştirmek için daha fazla sebat ve sabır alacak.

[caption id="attachment_2803" align="alignright" width="259"]Kuş Eğitimi Pet Kuşlarda Eğitim[/caption]

"Hemen dönerim" - - Eğer odayı terk ettiğinizden her zaman sizin kuş bir kişiyi aramayı öğretmek için, tutarlı bir ifade kullanmak. Eğer görme dışındayken sizin kuş için sık sık arayın. Bu civardaki olduğunu bildireceğiz.

Senin kuş İstediğiniz kişiye çağrı yaparsa, karşılığında arayarak veya odaya başını alay ya hemen cevap. Senin kuş çığlık zaman yanıt vermeyin.

Tutarlılık Bu eğitim çok önemlidir. Bu arada senin kuş çığlıklarını yanıt böyle kötü bir fikir gibi görünebilir, ama güdüsünden olmayabilir. Daha sonra üzerine ödüllendirilir olacağım.

Diğer Yararlı Eğitim Davranışları

   Geri Çağırma: Step up yanıt Bu uzantı flighted kuşlar için önemlidir, ancak bu bile kanat kesilmiş kuşlar için de önemlidir. Hamd ve Hızlandırma size yaklaşıyor için kuş ödüllendirmek.
Bir hedef sopa Bite: Birçok deneyimli kuş eğitmenler bir eğitim programı içinde hayvan kuş öğretmek ilk şey bir çubuk veya diğer küçük, el sopa (bir tünek) sonuna ısırmaya olduğunu öneririz. Şansı onu sunulduğunda pet kuş hedef sopa ısıracak vardır. Eğer öven ve davranışı ödüllendirmek tutarsanız, evcil hayvan kuş çabucak bunu yaptığında ilgi alır ve hedef sopa ısırmaya memnun olacağını göreceksiniz.

Pet kuş sopa ısırma övgü getirdiği fikri vardır sonra, bunu örneğin yürüme ya da sopa almak için uçan veya sopa ulaşmak için bir merdiven tırmanma gibi diğer davranışlar, öğretmek için bir araç olarak çubuk kullanabilirsiniz. Bu, sırayla, sen sopa tutun zaman yürümek ya da uçmak için hayvan kuş öğretmek için, ya da bir zili için bir merdiven tırmanmaya kullanılabilir.
Diğer eğlenceli fikirler: Nispeten basit hileler küçük bir vagon binmek için senin evde beslenen hayvan kuş öğretim içerir; dalgası "Merhaba" veya vermek "yüksek dört," ya da bir işaret (örneğin "Kim güzel bir kuş var?" Gibi) yanıt olarak bir ayna dokunun .

Kaçının Ortak Eğitim Hatalar

Ilk etapta sokması ne izin vermeyerek bir alışkanlık haline gelen ısırma önleyin. Üzerinden gaga aralık ellerini tutun, ve kuş az onlar için amaç için cazip olacak.
Gözdağı olmayın. Senin kuş agresif davranıyorsa onu sakinleştiriyor kadar yakın durmak. O sakin olduğunda, gidebilirsin. Şimdi kuş saldırgan davranışlar hiçbir yerde alır biliyor.
Senin kuş hemen bir veya iki eğitimler sonrasında komut zillerinin çaldığını olmak için beklemeyin. Bu sizin eğitim oturumlarında alır her küçük adım, onu ödüllendirmek ve teşvik etmeye devam ederseniz kuş iyi öğreneceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.