17 Aralık 2012 Pazartesi

Muhabbet kuşları için Beslenme

En çok sohbet veya muhabbetci kuşlar olarak anılacaktır muhabbet kuşları, en yaygın evcil kuşlar biridir ve özel beslenme ihtiyaçları vardır.


Ayrıca muhabbet kuşu veya papağan olarak bilinen muhabbet kuşları, 1800'lerden beri esaret altında bir evcil hayvan olarak tutulmuştur. Onlar büyük topluluklar halinde yaşamaktadır ve neredeyse sadece çim tohumları kapalı yem nerede Yabani muhabbet kuşları hala Avustralya bulunabilir. Esaret, birçok kişi kendi muhabbet benzer bir tohum temelli diyet yem, ancak egzersiz eksikliği ile birleştiğinde tohumların yağ içeriği yüksek tıbbi sorunları bir dizi neden olabilir.


Sağlıklı bir muhabbet kuşu için en iyi çözüm, çeşitli ve dengeli bir beslenme planı yatıyor. Tohum, sebze ve pelletleri dahil gıdalar geniş bir yelpazede, sunan sağlıklı olası kuş üretecek.



Muhabbet kuşları için İnsanlar Yemek

Kuşlara uygun olan kişiler gıdalar geniş bir çeşitlilik bulunmaktadır. Sos her türlü olmadan Kepekli makarna, ve kepekli ekmek mükemmel bir tedavi uygulanır. Kıyılmış sebzeler de bir muhabbet kuşunun beslenme için harika bir ek vardır. Patates ve pirinç de çeşitli bir muhabbet kuşunun diyete eklenebilir.

Muhabbet kuşları için Pelet Gıda

Bir muhabbet kuşu için bir pelet gıda satın alırken, bu özellikle bir muhabbet kuşu için tasarlanmış bir marka seçti önemlidir. Farklı kuş farklı beslenme ihtiyaçları var, ve bu yüzden pelet gıdalar bunun için tasarlanmış olduğu türe bağlı olarak farklı dengelenir. Ağırlıklı olarak pelet diyet gerektiren hayvan kuş diğer birçok türün aksine, muhabbet pelet ve tohumlar 50/50 diyet yedirilmelidir.

Muhabbet Kuşu için tohumlar

Muhabbet kuşları diyetlerine tohumları gerekir, ama onlar tohum sağ tür olmalıdır. Çoğunlukla, esir muhabbet darı ve diğer küçük tohumlarla beslenirler. Onlar büyük bir kuş için bir anlamı bir tohum karışımı verilmemelidir. Onları yemekten önce tohum boşaltmak için biraz çalışma yapma, bir muhabbet kuş yemi verilebilir piyasada tohum muamelesi de vardır.

Tohumlar bir muhabbet kuşunun diyetinde alabileceği başka bir form tohum filiz edilir. Tohum filizi çoğu kuşlar için çok sağlıklı bir atıştırma vardır. Lahanası standart tohumlar için bir besin açısından zengin bir alternatif sunuyoruz. Tohumlar ev veya en marketler satın filizi de filizlenmiş edilebilir. Evde filiz için, sadece günlük toprak olmadan, küçük bir kapta tohum koyun, ve su.

Bir evcil hayvan muhabbet kuşu için en iyi diyet zengin bir diyet. Pelet, tohum, sebze ve tahıl sağlıklı hayvan kuş için dengeli bir diyet makyaj. Tabii ki, herhangi bir evcil hayvan olduğu gibi, sağlıklı bir diyet yeterli değildir. Muhabbet kuşları hala sağlıklı bir vücut ağırlığını korumak için egzersiz bol almak gerekir. Yiyecek ve egzersiz mükemmel dengesi hakkında daha fazla ipucu için, bir kuş veteriner konuşun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.