18 Aralık 2012 Salı

Pet Kuş Kafesi Satin Almak

Birçok kişi kuş parlak renkli egzotik türler tutarak evlerine iç süslemeleri için seviyorum. Senin kuş için kafes satın alırken Eğer kuş kafes akılda bazı yönleriyle tutmak için tavsiye edilir.


Kuşların kafes gereksinimleri bir türden diğerine değişir. Kuş kafesinin malzeme boyutu kafesleri kuş cins bağlı olarak satın alınacak olan bar aralığını Ranging. Aşağıdaki evcil hayvan kuş kafesleri satın alırken düşünüyor olmalı ki bazı yönleri vardır.

Evcil Hayvan KafesleriPet Kuş Kafesi Satınalma

 Pet Kuş Kafesleri


  • Iyi bir uzunluğu var bir kuş kafesi satın almaya çalışın. Hayır bütün kuşların büyük kafeslerde kalmayı tercih kuş nakit büyüklüğü önemli. Kuşlar genellikle kafesin bir tarafı diğerine uçmak ister. Büyük boyutlu kuşlar durumunda da yüksekliği göz önünde veya kuş kafesi ne kadar uzun boylu olduğunu.


  • Kafesler çeşitli malzemelerden oluşur. Kuş kafes yapı için kullanılacak olan ideal bir malzeme paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Toz kaplı malzemeler de yararlıdır. Bazı kafesleri de akrilik plastik kafesler oluşur.


  • Barlar boşluk da kuş kafesleri satın alırken akılda tutulması gerektiğini önemli unsurlardan biridir. Büyük boyutlu kuşlar genellikle boyutu büyük ve geniş ağzı açık kalakaldı barlar olan kafeslerde yaşıyor. Bazı kuşlar olsa da küçük boyutlu fakat diğer kafes bir ucundan uçan kendi davranışsal doğası nedeniyle de büyük boyutlu kafes ihtiyaç vardır. Ama böyle kuş türleri için bar aralığı çok küçük boşluklar olmalıdır.


  • Metalden oluşur plastik kafesler oluşur olanlara göre temizlemek için daha kolaydır. Altta geniş kapılar ve kolay sürgülü tepsisi vardır, bir kuş kafesi satın alın. Daha düzenli kafes Eğer kafesi temizlemek için kolay yıkamak gibi her gün kuş kafesi temizleme bir alışkanlık haline getirin.

Ayrıca kafes iyi cıvatalı emin olun. Arkadaşınız açın ve sizin bilginiz olmadan uçtuğunu için kafesin kapı mandalı uygun olmamalıdır.
Aşağıdaki çeşitli mağazalar mevcuttur kuş kafesleri türleridir.

Kuş Kafesi Türleri

Damızlık Kafesleri - damızlık kuş kafesleri aslında birbirine bağlı ama ince bir panel tarafından bölümlenmiş iki kuş kafesleri vardır. Pano eş için kuşlara kolaylaştırmak için üreme esnasında çıkartılır.

Dometop Kafesleri - kubbenin üst kafeslerde kuşlar özgürce uçmak ve kafesleri yukarıda görmek için izin verir.

Papağan tünemiş - papağan tünemiş büyük boyutlu kuşlar için genellikle. Tünemiş ahşap, ip hatta beton kadar çeşitli malzemelerden yapılabilir.

Uçuş Kuş Kafesi - Bu kafesler serbestçe egzersiz kuşlar sağlar. Bu kafesler birden besleyiciler ve tünemiş var. Kuş tam bir uçuş keyfini mümkün olacak. Kafes topluluk kuş doğurmak için idealdir.

Tek bir kuş kafesleri, oyun üst kuş kafesleri ve seyahat kuş kafesleri gibi kuş kafesleri diğer birçok türde vardır. Seyahat kuş kafesleri boyutu büyük olması gerekmez; ne de dayanıklı olması için gereklidir. Kafes onunla seyahat ederken kuş rahatça sığacak şekilde izin verecek büyüklükte olmalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.