17 Aralık 2012 Pazartesi

Avcılık için Beagles Kullanma

Pek çok köpek cinsleri beagles içeren av için kullanılmaktadır. Beagle hızlı ve akıllı, ama onlar her türlü avcılık için mükemmel bir seçim değildir.


Yerel evcil hayvan dükkanının vitrininde görülen bu tatlı küçük benekli beagles aslında en etkili av köpeklerinden biri olacak şekilde tasarlanmıştır. Tavşan, geyik, tilki, çakallar ve çeşitli av kuşları izlemek için yüzyıllar boyunca kullanılmış, beagles avlamak için yetiştirilmektedir. Aslında, beagles ile avcılık Avrupa ve Kuzey Amerika'da hem de birçok avcılar tarafından tercih edilmektedir.

avcı köpeğiTakip için Beagles ve Kullanımı

Beagle aslında av tavşan, Avrupa'da sülün ve bıldırcın için yetiştirilen ve onlar neredeyse herhangi bir oyun izlemek için kullanılabilir olsa da bu, onlar excel ne hala edildi. Çoğu beagles koku ve kovalamak için büyük coşku mükemmel bir duygusu var. Bir beagle, avcılık, burnu takip edecektir. İyi eğitimli ve hevesli beagle birçok saat eski bir iz izleyebilir ve genellikle yeterli sonuna kadar izini takip etmek belirlenecektir.

Beagle onlar avcı iyi bir atış almak için izin up oyunu korkutma anlamı, terbiyeli silah köpekleri olun. Onların yüksek sesle, ulumalayla ağlamak bile en isteksiz yırtıcı bir çalı veya ağının güvenliğini terk etmeye neden olabilir. Bu ses komşuları rahatsız edici olabilir rağmen, beagles ile avlamak seçen alanında olanlar tarafından değerindedir.





[caption id="attachment_1827" align="alignleft" width="240"] beagle avcı köpeği[/caption]



Beagle bir kuşak (aksi taktirde bir çift olarak da bilinir) ya da paketleri gibi, tek başına ya da av edilebilir. Tek başına grupları, çift, veya avlanabilmektedir olsun, beagles uygun bir eğitim alan etkili olduğu gerektirir. Gibi gibi çoğu barınak kulüpleri, American Kennel Club (AKC) düzenlemek ve beagles katılabileceği tazı spor grubu, köpekler için tarla denemeleri barındırabilir. Eğer av köpekleri gibi beagles eğitiminde yetenekli değilseniz Aynı Kennel Kulüpler genellikle, iyi bir eğitmen doğru işaret edebilir.

Beagle Av Her Türlü için mükemmel Değil

Ancak, bu yüksek ruhlu cins kullanarak bazı dezavantajları vardır. Beagles ile Avcılık arada bir, yanlış yolda yol olabilir anlamına gelir. Bazen, bir beagle herhangi bir fark işareti vermeden parkurları değişecektir. Beagle bıldırcın izleme, ve aniden bir tilki kokuyor Örneğin, yerine tilki izini takip etmek, kendi isteğiyle karar verebilir. Bu, avcı parçası üzerinde engel teşkil etmesine neden olabilir. İyi eğitimli beagle yanlış izi takip olasılığı düşüktür, dolayısıyla uygun eğitim avcı ve alanında birlikte çalışmak üzere köpek için anahtardır.

Beagles ile bu avcılık diğer ırklarla avcılık gibi aynı değildir gerçekleştirmek için de önemlidir. Bir beagle birçok retriever ırkları biri değil, ve kesinlikle bir foxhound ya wolfhound değildir. Bu sizin beagle beagles doğal alınıyor içgüdüsü yoksun eğilimi gibi, downed kümes hayvanı almak için suya bağlı olacağını beklemek gerçekçi değildir. Bu sizin beagle, onun küçük boy kısalığı ile, başarılı bir tilki ya da rakun karşı kendi tutabilir düşünmek haksızlık olduğunu ve kesinlikle bir geyik aşağı alamaz. Onlar köpekleri takip edilir ve bu kapasite, onlar çok iyi çalışır. Onlar bu çok sınırlı bir rol dışında avcılık için genellikle uygun değildir.

Bir Beagle Kişilik Avcılık Etkisi

Avcılık yapan bakılmaksızın cins bir köpek kişiliği değişebilir önermek için bazı kanıtlar olmuştur. Aksine kanıtlar da vardır. Beagles ile avlanan var Uzmanların çoğu kendilerini yüksek bir av sürücü ile bir beagle, izleme veya bir av köpeği olarak kullanıldığı zaman, kişilik değişimi yolunda küçük yaşayacaksınız olduğunu kabul edecektir. Yüksek av sürücü olmadan bir köpek zaten muhtemelen bir av köpeği için en iyi seçenek değildir.

Diğer taraftan, uygun olmayan çalışma şekli köpek kişilik değiştirebilir. Avcılık için uygun olan herhangi bir köpek köpek ırkı ve mizaç ile uyumlu eğitim yöntemleri gerektirir. Eğer uygun yöntemlerle aşina değilseniz, nitelikli eğitmen danışın.

Beagle Avrupa ve Kuzey Amerika'da hayvanlar ve av köpekleri de çok popülerdir. Onlar büyük mesafeler üzerinde avlarını izlemek için mükemmel ve çok az çaba ile oyunu korkutmak olabilir. Bu güçlü kullanılmaktadır ve onlar ne yapamam yapmak bekleniyor değilseniz, beagles en etkili av cins olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.