10 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Kuşlar için gerekli malzemeleri

Eğer hevesli bir kuş gözlemcisi vardır ve sizin seçtiğiniz kuş tutmak için istekli ise, bazı iyi kuş malzeme için dışarı bakmak gerekir. Kuş sarf kuş kafesleri, kuş evi, kuş tünemiş, kuş yiyecek ve bu tür oluşabilir.


Kuşların bazı özel türler çekmek için size kuşlar için çeşitli malzemeleri satın alma olacak dayalı kuşların beslenme ve yaşam alışkanlıkları üzerine araştırma biraz iş yapmak için tavsiye edilir. Sen kuş ekipmanları satan mağazalardan kuşlar için malzemeleri bir dizi satın alacak. Ayrıca, çevrimiçi alışveriş portalları gelen kuş malzemeleri satın alabilirsiniz. Aşağıdaki çevrimiçi satın alabilirsiniz kuşlar için bazı malzemeleri vardır.
Temel Kuş Malzemeleri

Kuş Tünekleri - Kuş tünemiş sizin ve tüy arkadaşı arasındaki etkileşimi mükemmel düzeyde teşvik. Tünemiş papağan ailesinin kuşlar için genellikle. Tünemiş stimülasyon almak ve ilginç aktiviteler çeşitli katılmak edebiliyoruz kuşlar için uygundur. Kuş algılamak çeşitli boyutlarda olması ve çeşitli malzemelere kadar yapılmış olabilir.

pet kuş aksesuarlarıKuş Kafesleri - Kuş kafesleri çeşitli stilleri, şekil ve boyutlarda olabilir. Sen kuş kafes gereksinimlerine bağlı olarak bir kafes satın almalısınız. Büyük ölçekli kuşların iyi yükseklik büyük kafesler gerektirir. Ama uzun boylu kafesleri ama onları tam bir uçuş keyfini için yeterince geniş gerektirmez bazı kuşların küçük çeşitleri vardır iken.



Kafesleri satın alırken çubuklarının aralığı dikkatli olmalıdır. Geniş aralıklı barlar küçük boşluklar ile barlar küçük ölçekli kuş kafesleri için olmalı iken boyutu büyük kuşlar için idealdir. Kapı veya kafesleri kolay temizlik için oldukça geniş olması gerekir. Kapı kuşlar kolayca mandalını açıp uçtuğunu mümkün değildir, böylece iyi bir kilitleme sistemine sahip olmalıdır.

Kuş Oyuncak - Kuşlar çok zeki yaratıklar ve kuş oyuncakları onların beyin egzersiz için ideal olacaktır. Oyuncak kuşlar meşgul tutmak ve aynı zamanda onları eğlendirmek. Sonuçta iyi bir sağlık teşvik edecektir oyuncaklar ile etkileşim sırasında Onlar mutlu olurdu.

Kuşevi - Kuş evleri belki Bahçenizde iyi dekorlar vardır. Onlar aslında kendi arka bahçesinde bahçe yanı sıra kuş için fonksiyonel barınak estetik güzellik ekleyin. Birçok parlak renkli kuşlar kolayca kuş evleri kendi yuvalarını yapan adam kabul etmedi.

Yabani kuşlarda toplayıcı gıda maddelerinin alışkanlığı var. Sizin kafes kuşları için, fındık ve tohumlar çoğaltma yapılan bazı kuş davranır sunabilir. Bu onları meşgul kalmak ve yıkıcı faaliyetlere dahil etmem yardımcı olacaktır.

Kuş Besleyiciler - kuş malzemeleri gibi Kuş evi bahçenize kuşlar çeken bir yoludur. Kuş besleyicileri tohum, içyağı şurubu sahiplerine kadar değişen çeşitli türleri, olabilir. Besleyiciler de kuşların belirli türleri çekmek için farklı şekil ve tasarımları inşa edilir.

Satın alma sırasında yukarıda belirtilen kuş malzemeleri de oluşur hangi malzeme olduğundan emin olun. Madde non-toksik olması ve genel sağlık etkilememelidir.

1 yorum:

Doğan ERSOY dedi ki...

Kuşlara malzeme alırken genelde dikkat ettiğim bir kaç unsur var. Tarım ve köy işleri bakanlığı onlaylı ürünleri tercih ediyorum. Genelde beyaz kemiklerden alıyorum bunlar ambalajsız olduğundan ötürü pek önemi yok gibi görünebilir fakat . Bu gagataşların hammaddesi mürekkep balığından oluşuyor bazı masa altı üreticileri bunları kireç taşından mamül olarak üretiyor , kireç taşlarını almıyorum zaten. Ürün içeriklerini okuduğum sürece ve bakanlığın onayını gördüğüm sürece problem yok.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.