18 Aralık 2012 Salı

Kuş kafesi hakkında bilmek istedikleriniz

sağlıklı kuş kafesiBir pet kuş kafesi hakkında bilmek istediğiniz herşey 11 soru ve cevapları ile sizde mükemmel bir kuş kafesi alarak kuşunuz için muhteşem bir ortam hazırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kuş kafesi hakındakı makalemizi dikkatli olarak okumak ve uygulamaktan geçmektedir.

1) Gerçekten ne alıyorum pet kuş kafesi türü önemli midir?


Bir evcil hayvan kuş kafesi seçerken dikkat etmeniz gereken temel şeyler pet kuş boyutu ve kişiliği olduğunu.

Ne kişiliği ne ilgisi var? Eğer senin evde beslenen hayvan kuş bir mekanik eğimli olan kakadu veya bir kaçış sanatçı Conure , daha fazla güvenlik özellikleri ile bir pet kuş kafesi gerek duyarız. Tırmanmak için seven bir kuş için, çok sayıda yatay çubuklarla bir pet kuş kafesi esastır.
bird cage
Bir kuş kafesi senin papağan kanatlarını germek ve hareket böylece yeterince geniş olmalıdır.

2) Bir kullanılan hayvan kuş kafesi satın Tamam mı?
Antika dükkanları veya garaj satışları ikinci pet kuş kafesleri tamir veya şüpheli malzeme ile repainted veya eski papağan bulaşıcı bir hastalığa yenik olabilir olabilir. Hayvan kuş kafesi geçmişi bilmeden, evcil hayvan kuş kafesi sizin papağan için uygun olduğunu varsaymak daha iyidir.

Aynı şekilde, bir antika veya mağaza bir kafes de sorgulanabilir olabilir. Bu mekanlarda bulunan süslü kafesler olasılıkla dekoratif kafesler olarak imal edilir ve canlı kuş ile kullanım için uygun değildir. Böyle kafesleri evcil hayvan kuş için yeterince sağlam olmayabilir, ve süslü ayrıntıları bir papağan ayak, boyun ya da kanatları tuzak olabilir. Dekoratif kafes içinde kullanılan malzemeler olabilir toksik de evcil kuşlar, ve temizlik için söz konusu olduğunda, genel olarak, bu kafes, sadece pek pratik değildir.

3) Pet kuş kafesleri güvenli ithal ediyorsunuz?
Kurşun ve diğer toksik metallerin kullanımını düzenleyen kurallar ABD'de daha az sıkı olabilir, çünkü başka bir ülkede üretilen bir kuş kafesi satın almak riskli olabilir. Ancak, birçok kafesleri Birleşik Devletleri kafesi şirketlerin özelliklerine göre yurtdışı üretilmektedir. Gelişmiş ülkelerdeki tanınmış markaların (ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, vb) himayesi altında üretilen ithal kafesleri kadar güvenlik standartlarına genellikle.

Doğrudan soru veya şüphe, telefon veya e-posta üreticisi varsa. Kaynaklar, kurşun veya çinko varlığı hakkında bilgi almak boya ve barlar. Ürün garantileri hakkında satıcıya ait değildir. Diğer evcil kuş sahipleri ile Ağ ve özel tavsiyeler için hekime danış isteyin.

4) Neden hayvan kuş kafesleri farklı bitirir gelir?
Egzotik kuş hobi el tamed, yurt yetiştirilmiş genç papağan durumu bir sonucu olarak giderek daha popüler hale 1970'lerin sonlarında,, bu büyük kuşlar için uygun kafesleri bulmak zordu. Siyah-ferforje tipik bir teklif oldu, ve pas tipik bir şikayeti oldu.

Üreticiler gibi onların üretiminde soğuk haddelenmiş çelik gibi çeşitli malzemeler kullanılarak kafesleri için artan talebi yanıtladı. Müşteri tercihlerine yanıt olarak gelişti Bu kafesler ve powdercoat süreci (elektrostatik metal için boya uygulamadan bir yöntem) bitirme Çeşitli yöntemleri nedeniyle bitirmek ve mevcut renklerin çeşitliliği dayanıklılığı oldukça popüler oldu. Pet kuş sahipleri artık onların papağan ya da ev dekorasyonu kafesli renkler koordine başardık.

"Çekiç" bir renk karışımı metalik boya dayanıklılık ve güzellik avantajlara sahip olduğunu bitirir. Onlar da kısa sürede diğer bazı bitirir gibi kir görünmüyor. Nikel kaplama ve pirinç tonlu kafesleri yanı sıra uzun süredir sık olmuştur ve parlak, powdercoat dekoratör renkler gibi bazı renkli metalik renk, mevcuttur. Bunlar boyalı yüzeyler oldukça dayanıklıdır, ancak bazı nihai aşınma ve yıpranma beklenebilir. Gaga zarara uğrattığını sizin kuş kafesi içinde ve dışında tırmanıyor noktaları ve asılı oyuncaklar sürtünme oluşabilir zamanda giymek neden olabilir.

Günlük kafes bakım seçtiğiniz hangisi bitirmek korumak için yardımcı olur. Pet kuş kafesi temiz ve kuru tutun, ve pas, renk değişikliği ve korozyona insidansı önemli ölçüde azalır.

Pet kuşların çoğu zaman yaşam boyu arkadaşı olduğu için, insanlar bir "ömür boyu" kaplamalı kafes talep ve modern bir seçimdir paslanmaz çeliktir. Korozyona dayanıklı ve güzel, temiz bir görünüm sunuyor. Neredeyse her türlü dekora uygun. Paslanmaz çelik hala düzenli temizlik ve bakım gerektirir rağmen Rust, burada bir sorun değildir. Veya paslanmaz çelik ihtiyacı onarım noktada, özel bir kaynak işlemi gerektirir, metal bu tür deneyimli bir kaynakçı danışmalısınız.

5) Benim pet kuş c yaşını bitirmek chipping. Ben sadece o kadar dokunabilir miyim?
Kafes Nasıl kötü chipping? Evcil kuşlar kafesleri hakkında tırmanmaya gagalarında kullanın çünkü bazı aşınma ve yıpranma normaldir. Asılı oyuncaklar ve sıçrayan su ve ücra gıda bazı bozulma Sıyrıklar da daha az-daha-mükemmel bitirmek katkıda bulunabilir. Hasarı minimal, rötuşlar mucizeler ise.



Boya öneriler ve belki rötuş boyası küçük bir şişe kafesi üreticisine başvurun. Bazı kafes şirketleri için yeniden powdercoat kafesine olacak. Veya, metal kullanım için amaçlanan "kuru olduğunda güvenli kreş" olduğunu bildiren bir boya ile metal kafes tepsiler, kafes önlük ve diğer düz parça boya. Boya çocuk mobilya ve aksesuarları kullanım için onaylandığını "Kreş güvenli" anlamına gelir. Kullanmadan önce etiket talimatları okuyun.

Etkilenen alan zımpara ile boyama için kafes hazırlayın ve daha sonra beyaz sirke ile ıslatılmış kağıt havlu ile silin. Senin evde beslenen hayvan kuş yakınlık boya kullanmayın. Iyi hava bekleyin ve iyi havalandırılan bir garaj ya da açık havada boya. Duman hayvan kuş yaşam alanı nüfuz yok emin olun. Solunması halinde kuru, örneğin boya kuş için zararlı olabilir zaman toksik olabilir rağmen. Boyayı yandan ikincil bir kafes için hazır olun, kafes içine kuş geçmeden önce en az 48 saat kurumaya izin verin.

Bu çiğnenmiş tüm kafes parçaları büyük olasılıkla gibi, kafes tellerine boya asla. Kuru, evcil kuşlar gıda dışı ürünleri yemek için izin verilmemelidir zaman boya zehirsizdir bile. Zehirli insanlar anlamına gelir, ve en boyalar ve kimyasallar rutin evcil kuşlar üzerinde test edilmemiştir, bu nedenle güvenliğini garanti etmek mümkün değildir.

6) Hayvan kuş kafesi iyi durumda olduğunu, ancak kapı mandalı kırılmış. Üreticiler bunu tamir edebilir mi?
Pet kuş kafesleri için yedek parçalar yerel evcil hayvan mağazası ile gelmek zor olabilir, ancak bazı üreticiler bunları kullanılabilir hale. Sizin perakendeci sizin için parçası sipariş etmek mümkün olabilir, ama beklemek hazırlıklı olun. Birçok perakendeci distribütörleri aracılığıyla sipariş ve distribütörü stokta değilse üretici parçası sipariş etmek zorunda kalacak.

Alternatif olarak, bir parçası olup olmadığını görmek için üreticisine başvurun ve doğrudan satın alabilirsiniz eğer. Kaynak gerekiyorsa, kullanacak bir profesyonel kaynakçı için kafes almak ve tasdik, kurşunsuz malzemeler. Ortaya çıkan kaynak düzgün ve göze batmayan olduğundan emin olun.

Eğer taraftan onlara sahip olacak böylece kafes satın alırken yedek parça (örneğin ekstra yemekler, tünemiş, kafesler, tepsiler kullanılabilir gibi) satın alarak kendinizi gereksiz güçlük kaydedin.

7) Ben hayvan kuş kafesi üzerine yapıştırılır gibi görünüyor kaka kaldırmak için ne yapabilirim?
Bir enzim veya narenciye bazlı temizleyici ile tedavi genellikle çıkartılabilir noktaya inatçı götürü yumuşatır. Ben de temizlik maddesi bir pamuk topu ıslatma ve yaklaşık 20 dakika boyunca gunk yerleştirerek iyi sonuçlar elde ettik. Beyaz sirke de iyi bir iş yok. Buharlı temizlik makineleri ve basınçlı yıkama, çok yararlı. Kafes temiz tutmak için özel olarak tasarlanmış mevcut kuş ürünleri de vardır. Genellikle iyi savunma önlenmesidir. Bunu sağlamlaştırmak için zaman vardır, ve uzun vadede kendinizi zaman kazanacaksınız önce kaka uzakta günlük silin.

8) Pet kuş kafesi artık benim dekora eşleşir. Ben ücretsiz bir renk boya miyim?
Bu satın herhangi bir boya kuşlar çevresinde kesinlikle güvenli olduğunu garanti etmek mümkün değildir. Bu fabrikada repainted kafes olması mümkün olup olmadığını görmek için üreticisine başvurun.

Kafes yeni renk düzeni aleyhine bir çarpıcı korku olmadığı sürece, neden nedense oda içine dahil etmeye çalışmayın? Kafes gibi aynı renk bir kaç yastık ekleyin. Odanıza renkleri ile oyuncaklar ve kafes aksesuarları Koordinat. Biraz yaratıcı düşünme, ben kafes hayal ettik daha iyi görüneceğini bahse girerim.

9) Nasıl seçim pet kuş kafesi türü benim evcil kuş etkiler?
Pet kuşlar hem fiziksel hem psikolojik sağlığı için geniş bir pet kuş kafesleri gerektirir. Küçük, flighted kuşlar gerek oda ve sağa sola uçmak ve büyük kuşlar oyuncaklar ile oynama ve kuş cimnastiği, kanat çırparak için alan gerektirir. Gibi uzun kuyruklu türlerin, Hint halka boyunlu parakeets ve macaws , konforlu uzun tüyleri sığabilecek kafesleri uzun gerektirir.

Evinizde göze ve rahatça kalabileceği en büyük hayvan kuş kafesi seçin. Bar aralığı basamakları arasında kafası yapışmasını önlemek kuş için yeterince dar olan, ancak çubukları kapsayan için yeterince ayrı ayaklar için geniş emin olun. Yakınsak çubuklar (bir ucunda geniş açıklıklar var ve diğer dar hale olanlar) ile kafesleri kaçınarak ayak ve bacak yakalama önleyin. Ek yemekleri, oyuncaklar, tünemiş ve diğer aksesuarlar için kafesin içinde boşluk bırakın.

Büyük bir hayvan kuş kafesi seçerken, kaynaklı olup olmadığını sormaya ya da "knock-down." Çaldı aşağı çeşitli genellikle evde monte ederken Kaynaklı kafesler, genellikle bir parça vardır. Bu kullanılacak oda kafes birleştirin. Tamamen monte kafes dar bir kapıdan uymayabilir. Tavan yüksekliği, taban alanı ve iç ve dış kapı genişliğini ölçerek sürpriz kaçının ve kafes boyutları ile ölçümlerinin karşılaştırılması. Besleyiciler ve alevlendi kafes önlükleri çıkıntılı yer açmak için unutma.

10) Bir karmaşa-ücretsiz evcil hayvan kuş kafesi gibi herhangi bir şey var mı?  
Tek kelimeyle, hayır. Pet kuşlar, yemek döken, yıkanmak, onların oyuncakları kadar çiğnemek ve mümkün düşündüğünüzden daha pisliği üretmek. Tüm bu döküntü tam bir kafes içinde bulunan bile, kafes kendisi hala düzenli temizlik gerektirir.

İyi haber, bazı ön planlama ve düzenli bakım, temizlik işleri kısaltabilir olmasıdır. Mümkün olduğu kadar çok karışıklık-çevreleme özelliklere sahip bir kafes seçin ve titizlikle bu kafes korumak. Onlar küçük yaparken Messes kurtulun. Haftada en az bir kez alt ızgaralar yıkayın. Günlük kafesi önlükler silin. Ben paslanmaz çelik kafeslerde parlak ve temiz tutmak için beyaz sirke ve su bir çözüm kullanın. (Maddeler sizin kuş için zararlı olabilir gibi, kafeslerde metal cilası kullanmayın.)

Elektronik hava filtresi veya daha Evinizdeki toz azaltmak için evden dışarı üfleme bir pencere fan kullanın. Eğer hızlı bir şekilde kirlenmiş olanları değiştirmek böylece yandan ekstra yemekler ve tünemiş tutun.

11) Bir evcil hayvan kuş kafesi benim evcil kuş için güvenli olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Keskin kenarlar veya özensiz kaynak olmayan bir kafes Shop for. Onlar düzgünlüğüne buffed edilmiştir emin olmak için plastik ve metal tepsiler ve muhafazaları kenarları inceleyin. Çubuğu aralığı barlar ve kaynak kafesin yolcu için yeterince sağlam olup olmadığını kuş için uygun olduğunu ve emin olun.

Çıkarılabilir ızgara önemli bir özelliğidir; düzgün oturduğundan emin olun. Kafes kaçmasını önlemek için kapı ve besleyici erişim noktaları üzerinde güvenli kilitler olmalıdır. Gevşek montaj bileşenleri ile çürük kafes kaçının. Kafesin üzerinde finiş hakkında bilgi almak ve şüpheli kökenli olanlar kaçının.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.