12 Aralık 2012 Çarşamba

Gloster Kanarya Kafes Kuşlari

Bu girişken kuşların mükemmel bir ilk evcil hayvan kuşu yapmak için Gloster kanarya bakımı hiçbir şekilde önceki deneyimler gibi sorun olmayacaktır. Çünkü gloster kanarya bakımı son yıllarda giderek daha popüler bir seçenek haline gelmiştir.

Bu kuşlar çok dayanıklı ve güçlü damızlık cesaret var, ve onların kısa, güdük bir görünüm için de belirgindir. Bunlar kanarya da alacakaranlık ve şafak özellikle zevkli, hoş bir kuş sesi üretirler.

Gloster kanaryanın birçok türü vardır; bu kuşlar, renk ve davranışları gibi konulardan daha çok onların fiziksel görünümü için yetiştirilmiş anlamına gelir.

glosterGloster Canary Cinsleri Mizaç

Kanarya ailesinin bütün üyelerinde olduğu gibi, Gloster taşıma veya yakın fiziksel temas takdir etmek mümkün değildir, bu yüzden bir mesafeden bu ilginç hayvan zevk için bakılacak kuşların en iyisidir.



Doğal kafes kuşları gibi, bu kanarya izolasyon bırakıldığında zaman zaman sinirli biraz olur, yani gloster kanarya kuşlarını mutlu tutmak için bir çift kanarya satın almak en iyi yöntemdir.

Gloster Kanarya Beslenme

Gloster kanarya genel kanarya yemi ve tohum karışımı beslenmelidir. Sebzeler ve yeşil marul da düzenli diyete eklenmelidir.

Gloster Kanarya Kafesleri

Bir Gloster kanarya kafesi geniş olması ve kanarya etrafında atlamak ve egzersiz için izin tünemiş bol sunmalıdır.

1 yorum:

silver account dedi ki...

Şubat Bazı üreticiler suni ısıtıcılar kullanarak beklenmeyen tehlikelere karşı düşük olan ısıyı değiştirip kuşlarını eşe atarlar. Sağlıklı olarak bakacak olursak tecrübeli kanaryacıların bu tip prob­lemleri nasıl hallettiklerini görmeden böyle bir uygulamayı tavsiye etmiyorum. Birkaç cümlede beslenme hakkında dişileri ocak ayındaki gibi ve artı olarak mama günlerinin arasında olmak üzere haftada bir kondisyon tohumlarıyla besleyin, erkeklere de haftada iki kez olmak üzere kondisyon tohumlan verilebilir. Dişilere mangal kömürü verilmeye devam edilmelidir ve yine bütün kuşlarınızın ihtiyaçları olduğu yeşil yiyecekleri ve banyolarını temin etmeye devam edin. Banyoları sabahları yapmalıdırlar. Akşam banyo yapan kuşların tamamen kurumaları için zaman kalmayabilir.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.