10 Aralık 2012 Pazartesi

En Dayanikli Akvaryum Balik Cinsleri

Dayanıklı balık bir akvaryum da hayatını sürdürmek için kolay balıklardır. Onlar uzun süre hayatta gibi yeni başlayanlar için iyi bir seçim yapar. 
Onlar bir akvaryum hayatta daha iyi bir şans var çünkü biri kendi akvaryum için dayanıklı balık düşünmelisiniz. Hardy balık su stabilize olarak ilk birkaç belirsiz ay hayatta kalmak için daha olasıdır. Orada dayanıklı balık çeşitli türleri vardır ve ancak rağmen hepsi burada adını söylemeyi karmaşıktır. Bu nedenle, bazı yaygın türlerinden sert balık biri onların yeni akvaryumda tutabilirsiniz aşağıda belirtilmiştir.

Dayanıklı balık türleri:

1. Comet balık: Hastalıklara karşı direnç gibi aynı zamanda insanlar tarafından takdir edilir. Onlar doğada utangaç oldukları gibi akvaryum tanıttı kendilerini gizlemek için deneyin. Bir süre sonra bu ortam için kullanılan ve çevre ile karışımı olsun olsun. Bu balık yaygın renkler sarı, turuncu, kırmızı ve beyaz. Uzun, tek tek ve derin çatallı kuyruğu yüzgeci vardır ve hayatta kalmak için loş ışık gerektirir.
2. Hawkfish: Çok zor olduğu gibi dayanıklı balık Bu tür oldukça insanlar tarafından takdir edilir. Ayrıca, yeni bir akvaryum hayatta daha iyi bir şans var. Onların canlı renkler onları güzel ve zarif görünmesini sağlar. Kalın gövdeli büyük bir kafaya sahip. Bu balığın maksimum boyutu 15 cm ve ortalama 7 cm. Bu şahin balık cinsler ayırmak zordur.
3. Neon tetra: Dahası, bu balık su koşulları geniş bir yelpazede iyi uyum sağlar onların zarif görünüyor çünkü oldukça insanlar tarafından takdir edilir. 10 yıl kadar yaşarlar ve genellikle bir akvaryumda 5 yıl kadar yaşayabilir. Bu gümüş üzerinde gümüş beyaz karnı açık mavi renkli ve çekici görünmesi parlak renklerde geliyor. Bir tüp ile su arasında iyi bir akış olmasını sağlamak için sık sık kendi suyu değiştirmek gerekir.
4. Guppy balık: Her akvaryumda kolayca ayarlar çünkü o da insanlar tarafından takdir edilir. Ayrıca, parlak renkler daha çekici görünmesi. Bu balık cinsiyet ayırt etmek kolaydır. Erkek lepistes balığı gri renkli gövde ve erkek lepistes balığı sıçraması, lekeler veya, turuncu, mavi, kırmızı, siyah, hatta mor sarı olabilir şeritler vardır vardır.
5. Damselfish: Sert balık Bu tür renkli ve cesur. Bu onun ilk varlığı sırasında akvaryumda yaşıyor gibi. Olabilir Ayrıca akvaryum biyolojik sabitleyici sağlar. Bu balık ortalama büyüklüğü 8 cm. yosun yemek gibi bu balık, plankton, kabuklular. Bu hastalığa dayanıklı olduğu için popüler.

Dayanıklı balık bir akvaryum içinde kalan, ancak daha iyi bir şans sahip olmalarına rağmen, diğer balıklar gibi aynı bakım gerektirir. Düzenli su değişimi yürütmek için biri için önemlidir.

4 yorum:

onur dedi ki...

Akvaryum balıkları arasında en dayanıklı balıklar bunlar değilmi

zme_2012 dedi ki...

en sevdiğim hayvan balıktır fakat besleme konusunda devamlı tereddütlerim oldu. Bu site çok işime yarayacak

boya ustası dedi ki...

ben geçenlerde yeğenime akvaryum aldım içinde 5 te balık vardı hepsi bir hafta içinde öldü

silver price dedi ki...

Yavrular doğduktan sonra anne balık akvaryumdan çıkarılmamalıdır.Yavrular annenin vücutta oluşturduğu mukozayı yiyerek beslenirler.Anaç balık mukoza üretemezse veya parazit mevcutsa, yavruları sunni beslenme yöntemiyle besleyebilirsiniz.Yavrular için özel yemler hazırlayabilirsiniz yada akvaryumcunuza danışarak discus yavrularına uygun artemia tarzı kaliteli yemlerle besleme yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.