17 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Kuşları İçin Evde Oyuncak Yapımı

Papağan ve pet kuş oyuncakları pahalıdır; kendi oyuncak yapma maliyetini azaltmaya önemli ölçüde yardımcı olabilir.


Kendi ev yapımı papağan oyuncak yapma büyük bir pet kuş sahibi olmanın maliyeti kısmak olabilir. Birçok çevrimiçi ve perakende papağan tedarik mağazalarında indirimli olarak gevşek parçaları satmak. Ayrıca, ortak öğeleri kendi parçaları yapabilir.

Oyuncaklar için güvenli Malzemeleri

Bu ev yapımı bir papağan oyuncak oluştururken yalnızca güvenli malzeme kullanımı çok önemlidir. Zincir veya çinko yapılmış tel kullanmayın.
Çinko bir ağır metaldir ve sonunda ölüme yol açan bir kuş sistemi kurabilirsiniz. Tüm zincir ve diğer metal parçalar paslanmaz çelik veya çok az nikel kaplamalı, asla çinko olmalıdır.

Eğer kendi ahşap papağan oyuncak parçaları yapmak için gidiyoruz Eğer kullandığınız ahşap ne tür bilmek önemlidir. Çam ve kuş hem güvenli, ancak meşe toksik bir ağaç olarak kabul edilir. Bir nalburdan odun satın alıyorsanız, her zaman tedavi edilmemiş olduğundan emin olun. Lekeli veya basınç işlenmiş ahşap bir kuş zarar veya öldürebilir kimyasallar içerir.

[caption id="attachment_1762" align="alignleft" width="327"] Kuşunuz İçin Oyuncak[/caption]

Diğer Genel Malzeme Kullanımı

Birçok evcil hayvan pet kuşları ve papağan oyuncak bebek ve yerel oyuncak mağazası Toddler bölümünde bulunanlar dahil olmak üzere, parça oluşmaktadır. Çoğunlukla, bir bebek için güvenli şey bir kuş için de güvenlidir. Papağan oyuncak yaygın olarak kullanılan ürün ahşap bebek bloklar, plastik bebek zincir bağlantıları ve plastik banyo oyuncakları vardır.

Kolayca bir papağan tarafından yutulabilir küçük parçalar ile oyuncak uzak durun. Ayrıca metal yaylar, vidalar ve oyuncak yumuşak bir kısmı sert ısırır gibi kuşların gaga çip diğer sabit bölümleri ile oyuncak uzak durun.
Kendi Parrot Oyuncak Bina

Her zaman oyuncak güvenli olduğundan emin olun. Eğer oyuncak inşa etmek için tel ya da ip kullanırsanız, bu papağan ağırlığını taşıyabilecek olduğunu ve kuşun rahatlıkla gagasıyla ipi olamayacağım emin olun. Senin kuş oyuncak üzerinde tırmanır ve Düşerse papağan zarar hatta öldürülebilir.

Sizin malzemelerin seçiminde dikkatli tarafında hata, kendi yapım sürece ev yapımı kuş oyuncak papağan malzemeleri üzerinde biraz para kazanmak için harika bir yoldur. Eğer güvenli malzeme tanımlamak için yeteneğinde emin değilseniz, web üzerinde biraz araştırma kuş oyuncak parçaları saygın tedarikçileri size yol açabilir. Sadece eğlenmek ve yaratıcı olmak için hatırlıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.