17 Aralık 2012 Pazartesi

Pet Kuş için Doğru Tünek Seçimi

Papağan bir tünek üzerinde neredeyse tüm hayatlarının ayakta geçirmek. Bir kuş ayakları sağlıklı tutmak için, uygun tünemiş olduğundan emin olun.


Pet kuşlar genellikle kafes tünekleri kendi ayakları üzerinde duran tüm yaşam (uçuş sırasında hariç), harcamak. Kafes tünemiş doğru çeşit seçimi bir papağan ayakları güçlü ve sağlıklı kalmasını sağlamak için çok önemlidir. Piyasada tünemiş birçok farklı türde tüm boyutlarda ve renklerde bulunmaktadır. Tünekleri malzemesinin yanı sıra, beton, ahşap, birçok farklı türde yapılmış ve hatta plastik vardır. Peki sizin kuş için doğru tünek seçerim? Orada hayvan kuş için tünemiş seçerken yapmak için bazı noktalar vardır, ama en önemlisi: çapı, varyasyon ve malzeme.

papağan kafes tünekleriKuş Tünek Boyutu

Tarafından yayınlanan bir makaleye göre Dr. Foster & Smith , bir evcil hayvan kuş tünek doğru çap veya genişlik, onun ayak büyüklüğüne bağlıdır. Bir kuşun ayaklarını, ideal, bir levrek çevresinde yol üçte ikisi sarılmalıdır. Bir tünek çok geniş ise kuş iyi bir kavrama elde edemezsiniz ve düşmek olabilir. Tünek çok küçük ise bir papağan onun pençeleri ile kendisi çizebilir veya delinme olabilir.

Çapı Varyasyonları

Bu genişlik varyasyonları tünemiş sunmak için önemlidir. Virajlı ve boyutu varyasyonları ile tünek sağlıklı bacaklar ve ayaklar geliştirmek için yardımcı olur. Göre ParrotsNow.com , aynı çapta dübel tipi tünemiş üzerinde zaman harcamak kuşların ayak tahrişe zarar edebilirsiniz. Bu tahriş kramp, yaralar ya da kavrama gücü kaybı olarak tezahür ettirebilirsiniz.
Tünek Malzeme

Doğal ahşap, taklit tahta ve plastik algılamak piyasada pek çok farklı türde vardır. Her levrek üreticisi en iyi olduğunu iddia ediyor. Drs dahil birçok kuş uzmanlar. Foster & Smith ve ParrotNow.com, doğal ahşap sağlıklı seçenek olduğunu kabul ediyorum. Ahşap en iyi, en doğal bir tutuş sağlar ve bir papağan tünek çiğnemenin gagasında egzersiz sağlar. De uzmanlar Dummies.com çiğneme ve tünek yok bir kuş için sağlıklı oyunun bir parçası olduğunu papağan sahipleri hatırlatmak.

Bakım Tünekleri

Yukarıda listelenen algılamak ek olarak, çimento birçok çeşidi de vardır mineral ve kum mevcut algılamak kapsamaktadır. Bu tünemiş kuş pençeleri Döşeme ve gaga korumak için kolay bir yol olarak pazarlanmaktadır. Sadece bir papağan kafesi bir tımar tünek yerleştirin ve seçim için kuş, birkaç diğer doğal tünemiş sunmak için emin olun. Kuş kullanır, ama o uyku olmadığından emin olmak için yemek yemek önünde tünek yerleştirin. Tımar tünemiş pürüzlü yüzeyi ile uzun süre maruz ayak yaralar yol açabilir.

Bir papağan ayakları sağlıklı kalmasını sağlamak için en iyi yolu doğal tünemiş ve en fazla bir bakım tarzı tünek çeşitli sunmaktır. Böyle halat tünemiş ve salıncak gibi diğer tünek ürün, doğal ahşap tünemiş ve asla yerine ek olarak verilmelidir. Genellikle kuş tünemiş kontrol edin ve bunları gerektiği gibi temizleyin veya değiştirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.