18 Aralık 2012 Salı

Kanarya Kuş Kafesi Nasil Olmali

Kanarya Kuş KafesiTrendy ve dekoratif kuş kafesleri piyasada çok popüler kuş aksesuarları biri haline gelmiştir. Ama bu kanarya kuş kafesleri çoğu sizin çok sevilen kuşun sağlığı için uygun olmadığı bir gerçektir. Beri bu kanarya kuş kafesleri çoğu toksik maddeler veya çubuklarını kullanabilirsiniz; sizin kuşlar için kullanmak güvenli değildir. Ayrıca, bu kuşlar için riskli bir aralık yapan kanarya en fazla gereklilik daha geniştir.


Burada iyi bir kanarya kuş kafesi seçmek için yardımcı olabilecek bazı kurallar vardır. İyi bir kanarya kuş kafesi evcil kuş mutlu hem de sağlıklı olduğunu size sağlayacaktır. Bu nedenle, takip eden bir kuş kafesi seçmek için ipuçları.

Kanarya Kuş Kafesi Seçimi için ipuçları

Kanarya Kuş Kafesi Minimum boyutu

Kuş kafesi büyüklüğü dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden biridir. Kanaryalar onlar arasında çok aralıklı ise kolayca, kafesin tellerine arasında dolaşmak için küçük kuşlardır. Yani, sizin kuşlar için olsun kuş kafesi gibi eksiklikleri sahip olmadığından emin olun. İdeal olarak, bir mutlak minimum kanarya kuş kafesi boyutu 100cmWx 60cmH x 80cmD olduğunu. Bu iki kanarya kafesi için asgari şartı boyutudur. Bar Maksimum genişliği 12 mm olmalıdır. Gerçekte kanarya kuş için sağlıklı bir ortam sağlamak istiyorsanız o zaman yapmanız gereken tek şey bile büyük bir kafes olsun. Kurduğundan, güzel küçük kuşlar uçan onların temel ihtiyacı olan bir ölçüde yapılabilir kanatları vardır.

Kanarya Kuş Kafesi Şekli

Yine, bir kanarya kuşu kafesi seçerken başka bir önemli husus olan şeklidir. Normalde, insanlar kuş kafeslerine düşündüğümüz zaman, onlar şekiller kubbeleri andıran düşünüyorum. Kanarya düşey değil yatay olarak uçmak gibi Ama, kanarya kafesleri durumunda, durum biraz farklıdır.

Kanarya kuş kafesi önemli bir önkoşul oldukça yüksek olması, daha geniş olmasıdır. Çekilmek için kuşlar için hiçbir köşe olmadığından Yuvarlak kafesleri, kanarya kuşları için uygun tüm değildir. Yani kanaryalar satın kafes yatay uzay uçan bol sahip olduğundan emin olun.

Kanarya Kuş Kafesi için Malzeme


Sen kanarya kafesi yapılmış olduğunu malzemesi hakkında çok özel olması gerekir. Kanarya kuş kafeslerine ortak seçeneklerinden bazıları ahşap kafes, metal kafes ve plastik kafes vardır.

Bir metal kafes içinde kanarya kuş tutmak için en iyisidir. Metal kafes diğer türü daha dayanıklı olarak kabul edilir. Paslanmaz çelik ve elektrostatik toz boyalı metal kafesler kanarya diğer iki iyi seçenek olabilir.

Diğer taraftan, ahşap, akrilik, ve plastik kafesler temizlemek için biraz daha zor olabilir. Uzun bir yaşam ile kuş kutsamak için en iyi yollarından biri mümkün olduğunca birdcage düzenli tutmaktır. Bu kafesler daha dayanıklı olacak şekilde Ayrıca, ince tel var tasarımlar kaçınarak üzerine öğüt.

Kanarya Kuş Kafesi için tel

Eğer herhangi bir zamanda dış kafesi tutarsanız 12mm x 12 mm örgü Aviary telleri, özellikle kanarya kuş kafesi için en iyisidir. Uzun gagalarıyla olan yaban kuşları genellikle dikey çubuklar aracılığıyla doğru dışarı kuş öldürmek ve çekin, çünkü yabani kuşlara karşı kanarya korur.

Kanarya Kuş Kafesi için Tünekleri

Onlar kuş ayakları zarar verebilir aklınızda tutun, kanarya kuş kafeslerine için zımpara tünemiş kullanmayın. Aksine toksik olmayan ve olan kalınlık değişebilir doğal dalları, kullanım.

Kanarya Kuş Kafesi için taban astarı

Uygun bir kanarya kuş kafesi için, kuş kumu kullanabilir veya kafes üs olarak nehir kumu yıkar. Bu kafes temiz tutmak yardımcı olur ve kağıt üsleri daha hijyeniktir. Bu kanarya 'ayakları zarar verebilir, çünkü kafesin tabanında zımpara sayfaları kesinlikle kullanmayın. Daha iyi bir şekilde kafes süslüyor için, kanarya salıncaklar da kafeslerde konabilir.

Bahsedilen Yukarıda iyi bir kanarya kuş kafesi seçmek için birkaç ipucu vardı. Bunlar küçük şeyler olabilir, ama onlar da çok sevilen kanarya kuş konfor düzeyi farkı bir sürü yapmak. Yukarıdaki şeyler kanarya kuş kafesi satın almadan önce göz önünde tutulur ise, kuş sadece uzun ve sağlıklı bir hayat değil, aynı zamanda içinde harika bir atmosfer oluşturmak için size minnettar olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.