17 Aralık 2012 Pazartesi

Kırmızı Renk Faktör Kanarya

Kırmızı Faktör Kanarya civarında olması mutlak bir sevinç. Onun parlak, renkli tüyleri için adlandırılır ve renk ziyade şarkı için yetiştirilmektedir.

Kırmızı Faktör Kanarya parlak kırmızı tüyleri için yetiştirilen olmuştur. Bu Dr Hans Duncker tarafından 1900'lerin başında geliştirilen ve bir sarı kanarya ile bir erkek Venezüella Siyah-Kapşonlu Kırmızı Siskin kapısı tarafından oluşturuldu. Kırmızı faktör kanarya, derin bir turuncu veya bakır rengi kayısı değişmektedir canlı tüyleri olan bir kırmızımsı bronz bile pembe ve gül.

Kırmızı Faktör Kanarya Besleme Renk

Kırmızı renk kanarya zengin kırmızı renk tutar sağlamak için, beta-karoten içeriği yüksek olan gıdalar beslenen olmalıdır. Alternatif olarak, yarım saf beta-karoten ve yarım saf kantaksantin takviyeleri satın almak için kullanılabilir ve bu takviyeleri de kırmızı faktörlerin optimum renk korumak için yardımcı olacaktır. Yeni tüyler büyüyor zaman Renk besleme sadece gerçekten tüy dökümü döneminde, hangi gereklidir, bununla birlikte, yine de herhangi bir sıra kayıp tüyleri kırmızı veya turuncu yoluyla büyüyecek sağlamak için renk yem kuşlar tüm yıl boyunca iyi bir fikirdir sarı aksine.

kırmızı renk kanaryaBu renk beslenme söz konusu olduğunda, daha ziyade ticari aldım takviyeleri daha doğal beslenme protokolü ile gitmek daha iyidir; bu takviyeleri uzun vadede kuşun sağlığı için zararlı olabilir.

Taze rendelenmiş havuç ve doğranmış brokoli hile yapmak, ve takviyeleri gibi sağlıklı eşit olarak etkili olacaktır. Kırmızı bir faktör onun parlak tüyleri korumaya yardımcı olacak birçok doğal gıdalar vardır. Bunlar aşağıdakileri içerir:

yeşillik
kırmızı biber
tatlı patates
kabak
pancar
acı biber
paprika
çilek
kiraz

Kimyasal yol seçerek, renk besleme için tek kimyasal olarak kantaksantin kullanılması tavsiye edilmez. Bu en güçlü renk arttırıcı madde olmasına rağmen, kırmızı bir donuk, tuğla gölge ziyade parlak bir itfaiye kırmızısı teşvik eğilimindedir. Bir itfaiye kırmızısı rengi isteniyorsa, o yarım kantaksantin ve yarım Beta-Karoten bir oran kullanmak en iyisidir.
Renk Besleme ve tüy dökümü Dönem

Bir tüy dökümü dönemi öncesinde daima renkli yem Kırmızı Faktör kanarya. Onlar bu süre boyunca rengi beslemeli olması son derece önemlidir. Değilse, yeni tüyler sarı gelişebilir.

Bunu söyledikten sonra, yetişkin kanarya tuhaf tüy orada burada kaybolduğunda, yeni tüy istenilen renk ile büyüyecek emin olmak için, ne olursa olsun, her zaman renkli beslenen olmalıdır.

Iyi bir çevre ve sağlıklı beslenme ile sağlanır eğer Kırmızı Faktör kanarya, cesur ve esnek yaratıklardır.

Bunlar evcil hayvan mağazalarında bulunabilir ama kuş gösterileri, kuş kulüpleri, yetiştirici yoluyla ve internet üzerinden de kolayca temin edilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.