8 Aralık 2012 Cumartesi

Papağan

Eğer yerel evcil hayvan mağazasında size hitap bir kişiliğe sahip bir papağan bulmuş olabilir. Şimdi, bir evcil hayvan olarak bu papağan almak istiyorum. Eğer satın almaya karar vermeden önce Unutmayın, böyle bu kadar bakım ve nasıl gibi evcil hayvan papağan hakkında gerekli bilgileri almak gerekir. Bir papağan benimsenmesi için bir karar vermek kendisi tarafından büyük bir tanesidir.


Siz yaklaşık 800 çeşit sizin evcil hayvan papağan seçmek için papağan üzerinde uygun bir araştırma gerekiyor. Evcil hayvan papağan çeşitleri bazı Afrika gri papağanı, Amazon papağan, Senegal papağan ve papağan en papağan vardır. Papağan her çeşit bir evcil hayvan papağan seçmeden önce dikkate alınması gereken farklı yetenekleri, ihtiyaç ve istediği vardır.

Ancak, sağ papağan seçmek sadece bir başlangıç. Gelmek yıllarda neşe ve mutluluk getirecek sağlıklı ve mutlu bir papağan olmasını istiyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken birçok yönleri vardır.

papağan
Pet Kuş papağan dikkat çekmek için ipuçları

Sizin hayvan papağan Tımar: Papağanlar evcil hayvan olarak kedi ve köpeklerin çok farklı vardır. Sizin hayvan papağan blowdrys veya köpek ve kedi gibi spa uygulamaları gerekmez. Sizin papağan Eğer kırpılmış çivi, kanat, ve mükemmel bir şekil bir gaga sürdürmelidir damat için. Bununla birlikte, bunu gerçekleştirmek için kolay bir görev değildir. Bir evcil hayvan papağan sahibi yaptıkları görevin doğru olduğundan emin olmak için, profesyonel bir kuş veteriner tarafından eğitilmelidir. Değilse, evcil hayvan papağan tımar yapmayınız. Beri, hatta ciddi yaralanmalara neden olabilir.


Senin evde beslenen hayvan papağan Gaga: Bu tür alt veya üst gaga bir tarafında büyüyen gibi koşullar belirli türleri konusunda dikkatli olun. Bu doğuştan veya yaralanma kazanılmış defektin türü olabilir. Böyle bir durumda, gaga temizlik biraz zor olabilir. Akar veya mantar enfeksiyonları gibi hastalık veya hastalık bazıları da bu tür sorunlara neden olabilir.

Senin evde beslenen hayvan papağan Tırnakları: Eğer papağan ayak tırnağı kesme hakkında bilmeniz gereken ilk şey kesilecek çivi İstenilen uzunlukta olduğunu. Bu işlem için, aygıt ve kanamayı durdurucu toz kesme, güvenli bir bağlama gerekir. Emin ve düzgün görevi gerçekleştirmek için eğitimli değilseniz, evcil hayvan papağan tırnak kesmek için kesinlikle denemeyin. Kesme cihazı evcil hayvan papağan uygun boyutta olması gerekir. Küçük papağanlar için, insan tırnak makasları büyük bir iş yapacağız. Bununla birlikte, daha büyük bir papağan için, bir hayvan düzenleyici en uygundur. Sizin evcil hayvan papağan için ciddi yaralanmalara neden olabilir, çünkü Nails kesmek için çok önemlidir.




Senin evde beslenen hayvan papağan Kanatları: Düzgün kesilmiş hayvan papağan kanat ciddi yaralanmaları önleyebilirsiniz. Oyun oturumları sırasında uçmak için bir girişim olarak, papağan doğru kırpılır kanatları sabit yere düşen önleyebilirsiniz. Onun tam kanatlı papağan bakmak çok güzel ve papağan güzellik katıyor olduğu doğrudur. Ancak unutmayın, sizin papağan bir evcil hayvan olarak tutulur ve yaban dışarı bırakılmaz. Eğer evcil hayvan papağan dolaşmak istiyorum ve sadece size yaptığınız gibi uçtuğunu olmaz! Yani, senin evde beslenen hayvan papağan kanat Döşeme ve doğru bir şekilde kırpmak için emin olun.

Sizin hayvan papağan Besleme: insanlar gibi, hayvan papağan dengeli bir diyet gerekir. Peki, evcil hayvanınızın diyet dengeli beslenme 70-80 oranında "pelet" diyet sebze ve meyveler diyetin kompozisyonu ile kalan yüzde 20-30 olduğunu. Senin evde beslenen hayvan papağan verilmek üzere gıda bazı örnekler çiğ soğan, Guakamole, çikolata veya avokado ve ravent diğer süt ürünleri, vardır.


Kafes ve evcil hayvan papağan için aksesuarlar: Onlar, kendi kanatları salıncak sarılmak ve onlar yapmak istediğiniz kadar asmak için yeterli alana sahip, böylece Pet papağanlar, büyük bir kafes gerekir. Evcil hayvan papağan için iyi papağan kafesleri paslanmaz çelik, kapalı hiçbir boya çip ya da pas yapılır. Bu kafesler de kolay temizlenir.


Sizin Pet Papağanlar Güvenliği: evde bir evcil hayvan papağan olması size ideal arkadaşınız için Evinizi güvenli yapmak anlamına gelir. Cihazlar tarafından yayımlanan Toksik dumanlar hayvan papağan için ölümcül vardır. Sizin papağan ciddi hasara neden olabilir diğer tehlikeli ürün kokulu mumlar, tütsü, pişirme duman, sigara dumanı, halı tozu aerosol duman, kurşun ve çinko yapılmış metal, elektrik kabloları, zehirli bitkiler, sıcak ve kaynar gıdalar ve bazı diğer hayvanlar vardır .

Her zaman bir evcil hayvan var önce evcil hayvan papağan ve veteriner ile ilgili gerekli tüm bilgilere sahip olduğunuzdan emin olun. Hatırlamanız gereken şeylerin bir listesi için veteriner sor. İlk başta, bu kolay olmayabilir ama daha sonra onu asmak alacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.