8 Aralık 2012 Cumartesi

Satilik Evcil Hayvan İlanlari

Sizlerde kanatlı kafes ve kümes hayvanları bakımı yapıyor ve bakmış olduğunuz hayvalarınızın üretimi hakkında ve elinizde bulunan yavularının satışı için sitemize ilan verebilirsiniz. Sitemiz kanarya kuşu bakıcılarının ilgi odağı haline gelmiş olup birçok kanarya resimleri ve ilanları ile kişilerin bakmış oldukları ve kuşlarından aldıkları yavrularının satışını
sitemiz üzerinde gerçekleştirmektedirler. Kanarya fiyatları, kanarya yavruları hakkında detaylı olarak kanarya ilanı verilen profil üzerınde bulunmaktadır.

Güvercin bakan arkadaşlarımızın da yavaş yavaş sitemize adepte olduğu gözlenmektedir. Birçok satılık güvercin ilanları ve özelikle güvercin resimlerinin yoğunluğu nedeni ile sitemiz katagorilendirme olayında değişiklik yapmış bulunmaktadır. Satılık güvercin ve güvercin resimleri olsun, güvercinler hakkında detaylı bilgi paylaşımları ile sizlerde bakmış olduğunuz kuşunuzun daha güzel verim alabilmek adına güvercin bakımı için püf noktaları öğrenebilirsiniz.
evcil hayvan ilanları
Kanatlı evcil hayvanları arasında en sevimlileri tabıkı bilindiği gibi papağan ve muhabbet kuşlarıdır. Muhabet kuşları üzerine yapılmış olan bilgi paylaşımlarında, muhabbet kuşları ve papağanların nasıl eğitilmeleri gerektiği ve birçok bilgi sitemiz üzerinde bulunmaktadır. Satılık papağan, muhabbet kuşları ile sizlerde sitemize üçretsiz olarak ilanlarınızı ekleyebilir muhabet kuşu resimleri paylaşımları yapabilirsiniz.

Artık sizlerinde bakımını yapmış olduğunuz kanarya, güvercin, muhabbet kuşularınızı satmanız için size özel ilan sitesiniz var diyebilirsiniz. Çünki tüm ilanlar üçretsiz yayınlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.